«Διαρρέει ότι ο Δένδιας θα είναι ένας καλός διάδοχος, αλλά προωθεί τον…»

«Διαρρέει ότι ο Δένδιας θα είναι ένας καλός διάδοχος, αλλά προωθεί τον…»

16 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:827
Μοίρασέ το

 

«Στο τέλος η πλύστρα της Αμερικανικής Πρεσβείας θα…»

 

 

 

 

Χε χε χε χε… Από οβριό σε οβριό…

Προσωπικά, πιστεύω πως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα γίνουν πρωθυπουργοί…

Το πρόσωπο που θα γίνει πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας, είναι άλλο… ορισμένο από τα οβραίικα τζάκια του εξωτερικού, με οσμή … κορονοϊού…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Γνωρίζει κανείς, ποιά είναι η … πλύστρα της Αμερικανικής Πρεσβείας, να επιμορφώσει κι εμένα;;;

Δείτε την ανάρτηση του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή:

 


Πηγή

Προβολές : 827


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα