Διαχρονικές οι πολιτικές ποινικές ευθύνες για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ... λένε τα κουμμούνια ...

Διαχρονικές οι πολιτικές ποινικές ευθύνες για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ... λένε τα κουμμούνια ...

9 Μαρτίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:431
Μοίρασέ το

 

Πόρισμα-παρωδία του ΚΚΕ για τα Τέμπη!

Ρεσιτάλ διάχυσης ευθυνών από το ΚΚΕ, το οποίο κατηγορεί συλλήβδην και αθρόως όλους τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών των τελευταίων τριάντα ετών για τα Τέμπη, προκειμένου επί της ουσίας να ξεπλύνει άπαντες!

 

Αυτό το κόμμα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο κοινοβούλιο…

Βρίσκεται όμως και πάντα με συγκεκριμένο ποσοστό κι αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει το σκυλολόι που αυτοαποκαλείται “ελληνικος λαός”…

Γιατί ένας λαός που σέβεται τον εαυτό του, αφενός μεν δεν ψηφίζει τους εχθρούς της Πατρίδας του και αφετέρου, δεν συμμετέχει στο πανηγύρι του εξευτελισμού του, που είναι οι εκλογές…

Για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, θα έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός, και να επιβάλει στο κράτος  με κάθε τρόπο την τιμωρία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ…

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

Αυτός ο λαός, δεν κατάλαβε πως ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

ΤΟ ΚΚΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

Θυμάστε, όταν ο λαός ήταν έτοιμος να μπουκάρει στη βουλή με τα μνημόνια που τον κατεστρεφαν, και τα κουμ μούνια μπήκαν μπροστά για να μην γίνει η εισβολή;;;

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ… ΑΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τίποτα δεν πρόκειται να βγει από το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΙΟΝΙΑ…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

Ρεσιτάλ διάχυσης ευθυνών από το ΚΚΕ, το οποίο κατηγορεί συλλήβδην και αθρόως όλους τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών των τελευταίων τριάντα ετών για τα Τέμπη, προκειμένου επί της ουσίας να ξεπλύνει άπαντες!

Ο Περισσός υπήρξε το πρώτο κόμμα το οποίο κατέθεσε το πόρισμά του επί της Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών τόσο στη Βουλή όσο και στη Δικαιοσύνη, ωστόσο οι θέσεις του αποτέλεσαν αρνητική έκπληξη για όλους, καθώς καταλογίζει ευθύνες -και πολιτικές αλλά και ποινικές- σε μια σειρά υπουργών του παρελθόντος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΚΚΕ, προκύπτουν σαφέστατες ποινικές ευθύνες των αρμόδιων υπουργών Υποδομών και Μεταφορών της περιόδου 2009-2023 για το «κακουργηματικό αδίκημα της διά παραλείψεως διατάραξης της ασφάλειας των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών, από το οποίο προήλθε ο θάνατος 57 ανθρώπων και η βαριά σωματική βλάβη δεκάδων ακόμα ατόμων. Συγκεκριμένα, των υπουργών Δ. Ρέππα, Γ. Ραγκούση Μ. Βορίδη Κ. Χατζηδάκη, Μ. Χρυσοχοΐδη, Χ. Σπίρτζη, Κ. Καραμανλή», σύμφωνα με τον Περισσό.

«Επιβεβαιώθηκαν τόσο οι τεράστιες πολιτικές ευθύνες που διαχρονικά υπήρξαν για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο και την ασφάλειά του, αλλά προέκυψαν και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, εν προκειμένω διαχρονικά των υπουργών Μεταφορών αλλά και άλλων, οι οποίοι διά των ενεργειών ή των σημαντικών παραλείψεών τους υπονόμευσαν την ασφάλεια του σιδηροδρόμου» αναφέρει το ΚΚΕ στο επίμαχο πόρισμά του, προσθέτοντας πως την κύρια πολιτική ευθύνη για την κατάσταση στον ελληνικό σιδηρόδρομο και τα τεράστια κενά στα συστήματα ασφαλείας φέρουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών, δηλαδή της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ μάλιστα συναντήθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, προκειμένου να της επιδώσει το πόρισμα. Εξερχόμενος της εισαγγελίας, μάλιστα, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας πως «θεωρούμε ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι υπάρχουν και νέα στοιχεία σε αυτό το πόρισμα καταγεγραμμένα, τα οποία αποδεικνύουν, εκτός από πολιτικές, ποινικές κυρίως ευθύνες υπουργών της σημερινής κυβέρνησης, προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και άλλων προσώπων, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν. Και αυτά τα στοιχεία αφορούν και το πώς φτάσαμε στη μέρα της τραγωδίας των Τεμπών, να γίνει αυτή η σύγκρουση των δύο τρένων που στοίχισε τη ζωή σε 57 αθώες ψυχές, αλλά και η έκρηξη και η απόπειρα σε συνέχεια της συγκάλυψης. Ολα αυτά τα καταθέσαμε και περιμένουμε από εκεί και πέρα την εξέλιξη του ζητήματος».

Σημειωτέον πως τα κόμματα έχουν διορία έως αύριο προκειμένου να καταθέσουν τις πορισματικές τους θέσεις, ενώ ακολούθως η Εξεταστική Επιτροπή θα συνεδριάσει για τελευταία φορά.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 431


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα