Διεθνής κοινοπραξία επιστημόνων προειδοποιεί για την επικίνδυνη “νανοτεχνολογία” που βρέθηκε στα εμβόλια COVID

9 Δεκεμβρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,103
Μοίρασέ το

 

Πρόκειται για ένα είδος μικροτεχνολογίας, καθώς οι ενέσιμες ουσίες αλλάζουν περίεργα στο ανθρώπινο σώμα και έχουν χαρακτηριστικά ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Είναι επίσης ανησυχητικό ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια που βρίσκονται στις ουσίες έχουν εγκριθεί ως “τεχνικές συσκευές”.

 

 

 

 

Μείνετε μακρυά από τους εμβολιασμένους… καθημερινά ανακαλύπτονται νέα στοιχεία που καθιστούν πολύ επικίνδυνη την οποιαδήποτε επαφή μαζί τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Διεθνής κοινοπραξία επιστημόνων προειδοποιεί για την επικίνδυνη “νανοτεχνολογία” που βρέθηκε στα εμβόλια COVID..

Σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη, οι ερευνητές ανακάλυψαν στοιχεία νανοτεχνολογίας και δομών στα εμβόλια COVID που θα αλλάξουν την ιστορία σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Η ομάδα επιστημόνων, που παρουσίασε τα ευρήματά της σε πρόσφατο συνέδριο, εξήγησε ότι η νανοτεχνολογία και οι αυτοσυναρμολογούμενες δομές βρέθηκαν σε δείγματα πολλών διαφορετικών εμβολίων COVID. Πιστεύουν ότι οι ουσίες αυτές θα μπορούσαν να ευθύνονται για ορισμένες από τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις που αναφέρθηκαν από πολυάριθμους λήπτες εμβολίων.

Πριν από μία εβδομάδα, η Διεθνής Επιτροπή Διερεύνησης Εγκλημάτων (“ICIC”), με οικοδεσπότες τους Dr. Reiner Fuellmich και Dr. Mike Yeadon, διοργάνωσε συζήτηση με τέσσερις ειδικούς σε θέματα νανοτεχνολογίας: Dr. David Nixon, Dr. Ana Maria Mihalcea, Karen Kingston και Shimon Yanowitz.

Αυτή την εβδομάδα, ο Dr. Fuellmich φιλοξένησε μια δεύτερη συζήτηση, για να συζητήσει με τους Holger Reißner και Klaus Retzlaff για το τι σημαίνουν τα φαινόμενα και οι δομές που παρατηρήθηκαν στο αίμα των ανθρώπων που έκαναν εμβόλια mRNA.

Το Expose-news.com αναφέρει: Όπως θα γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι, υπήρξε πρόσφατα διάσπαση στην Ερευνητική Επιτροπή Corona. Σκοπός μας δεν είναι να μπούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό εδώ.

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει τα γεγονότα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τις λεπτομέρειες όπως καταγράφονται ΕΔΩ.

Σε απάντηση της “κακοήθους και προδοτικής επίθεσης” εναντίον του, ο Δρ Φούλμιτς επέστρεψε μαχόμενος ξεκινώντας την ICIC. Μπορείτε να ακολουθήσετε το ICIC στο κανάλι Telegram ΕΔΩ ή στο κανάλι βίντεο ΕΔΩ.

 

Νανοτεχνολογία: δομές αυτοσυγκρότησης σε ενέσεις mRNA

Χρησιμοποιώντας τη μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου, ο Δρ Νίξον εξέτασε δείγματα αίματος από ανθρώπους που έκαναν ενέσεις με ουσίες που βασίζονται σε mRNA και εξηγεί τα αποτελέσματα με αντίστοιχες εικόνες. Αποκαλύπτονται κρυσταλλικές, αφύσικες δομές, οι οποίες αλλάζουν σε περαιτέρω παρατήρηση και παρουσιάζουν χαρακτηριστικά ενός είδους νανο- ή μικρο-τεχνολογίας.

Ο Dr. Mihalcea ασχολείται εντατικά με τα συστατικά των ουσιών Covid mRNA. Ειδικότερα, επίσης με το λεγόμενο “φαινόμενο αποβολής” του οποίου θεωρείται ότι οι βλαβερές εκκρίσεις μπορούν να μεταφερθούν από “εμβολιασμένους” ανθρώπους σε “μη εμβολιασμένους”.

Ο Kingston, του οποίου τα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την τοξικολογία και την ανάλυση των κλινικών δεδομένων καθώς και τα συστατικά των ουσιών covid mRNA, καταγγέλλει ότι όλα τα μέτρα σχετικά με μια λειτουργική διαχείριση διασφάλισης ποιότητας στη χορήγηση ενός λεγόμενου νέου “εμβολιασμού” σε δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως έχουν αποτύχει και εξακολουθούν να μην εφαρμόζονται μετά την ήδη κακή κατάσταση των δεδομένων.

Για τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Shimon Yanowitz, τα αποτελέσματα της έρευνάς του έδειξαν ότι πρόκειται για ένα είδος μικροτεχνολογίας, καθώς οι ενέσιμες ουσίες αλλάζουν περίεργα στο ανθρώπινο σώμα και έχουν χαρακτηριστικά ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Είναι επίσης ανησυχητικό ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια που βρίσκονται στις ουσίες έχουν εγκριθεί ως “τεχνικές συσκευές”, όπως αναφέρει η Karen Kingston.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα επεισόδια του ICIC σχετικά με τις αυτοσυναρμολογούμενες δομές στις ενέσεις mRNA. Ακολουθεί ένα μονταρισμένο 20λεπτο απόσπασμα από τη συνεδρία των 2 ωρών και 30 λεπτών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνεδρία στο κανάλι βίντεο του ICIC ΕΔΩ ή στο Rumble ΕΔΩ.

 

Δομές αυτοσυγκρότησης σε ενέσεις mRNA: φυσικές ή τελικά δημιουργημένες

 

Μετά το πρώτο επεισόδιο σχετικά με τις δομές αυτοσυναρμολόγησης σε ενέσεις mRNA, το δεύτερο μέρος ασχολείται, μεταξύ άλλων, με το ερώτημα αν αυτές οι δομές αυτοσυναρμολόγησης είναι φυσικής προέλευσης ή θα μπορούσαν τελικά να δημιουργηθούν. Πρόκειται ενδεχομένως για ένα βιολογικό όπλο ή για έναν συνδυασμό στο πλαίσιο της λεγόμενης έρευνας gain-of-function;

Σε αυτό το δεύτερο επεισόδιο, ο Holger Reißner, Ευρωπαίος βιομηχανικός μηχανικός για την έρευνα και την ανάπτυξη και ο Klaus Retzlaff, διδάκτωρ φυσικής και θεραπευτής, εκπρόσωπος της ομάδας εργασίας των εμπειρογνωμόνων εμβολιασμού, αναφέρουν τα ερευνητικά τους ευρήματα. Χρησιμοποιούν εικόνες και βιντεοσκοπημένο υλικό για να δείξουν τι σημαίνουν τα φαινόμενα και οι δομές που παρατηρούνται στο αίμα των ανθρώπων που έχουν κάνει ένεση mRNA.

Υπάρχουν οξείδιο του γραφενίου και άλλες προσμίξεις στις ουσίες mRNA;

Τι συμβαίνει με τους κρυστάλλους κορτιζόλης και τα τοξικά νανολιπίδια που μπορούν να εντοπιστούν;

Μπορεί το DNA μας να αλλοιωθεί από αυτά;

Ποιες είναι οι γνωστές παρενέργειες των ενέσεων mRNA;

Σε ποια χρονικά παράθυρα εμφανίζονται και ποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από τα διαθέσιμα στατιστικά δεδομένα;

Ποια είναι η κατάσταση των γνώσεων σχετικά με τους συσχετισμούς μεταξύ των ενέσεων mRNA και των εξωτερικών επιδράσεων, όπως τα ραδιοκύματα, το 5G και άλλες ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις;

Τι μπορούν να κάνουν οι επηρεαζόμενοι για να ελαχιστοποιήσουν τις βλάβες στην υγεία τους και πού μπορούν να βρουν υποστήριξη;

Συζητήθηκαν πολλά ερωτήματα αυτού του είδους και περαιτέρω γνώσεις. Συζητήθηκαν επίσης τρόποι διαφυγής από το φόβο και προς την κατεύθυνση της προσωπικής ευθύνης.

 

Πηγή

Προβολές : 1,103


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα