Διευρυμένο Πολεμικό Συμβούλιο συγκαλεί ο Β.Πούτιν – Κρεμλίνο: “Ανώριμη” η Σύνοδος με Μπάιντεν!

Διευρυμένο Πολεμικό Συμβούλιο συγκαλεί ο Β.Πούτιν – Κρεμλίνο: “Ανώριμη” η Σύνοδος με Μπάιντεν!

21 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:199
Μοίρασέ το

Ανακοινώνει την απόφαση
Ρωσικοί σχηματισμοί μάχης στα ουκρανικά σύνορα

 

 

 

Όλα θα εξαρτηθούν από το τι έχουν αποφασίσει οι … αόρατοι μαριονετίστες… που πλέον δεν είναι καθόλου αόρατοι, καθώς αυτοί κινούν ΟΛΑ τα νήματα και τις μαριονέτες τους.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας

 

Έκτακτη σύγκληση του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας με διευρυμένη σύνθεση συγκαλεί εντός των επόμενων 30 λεπτών ο Β.Πούτιν.

Στο συμβούλιο ο πρόεδρος της Ρωσίας αναμένεται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση για την Ουκρανία. 

“Aνώριμη η συνάντηση Πούτιν-Μπάιντεν για Ουκρανία

Λίγο νωρίτερα το Κρεμλίνο χαρακτήρισε “ανώριμη” την Σύνοδο Κορυφής Μπάιντεν-Πούτιν για την Ουκρανία. Είτε ο Λευκός Οίκος βιάστηκε είτε το Κρεμλίνο τους “δουλεύει ψιλό γαζί”.

Συγκεκριμένα το Κρεμλίνο ανακοίνωνε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για μια συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν για την κρίση γύρω από την Ουκρανία”, όμως μια τηλεφωνική συνομιλία ή μια συνάντηση μπορούν να οργανωθούν ανά πάσα στιγμή.

«Υπάρχει συμφωνία για το γεγονός ότι πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος σε επίπεδο υπουργών (Εξωτερικών). Θα ήταν ανώριμο να μιλήσουμε για συγκεκριμένα σχέδια για την οργάνωση συνόδων κορυφής», δήλωσε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Κρεμλίνο: Πολεμικό Συμβούλιο συγκαλεί ο Β.Πούτιν

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου:

“O Πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας την Δευτέρα.

Θα είναι ένα Συμβούλιο Ασφαλείας με διευρυμένη Σύνθεση στο οποίο θα συμμετέχουν αρκετοί Αξιωματούχοι.

Πρόκειται για μη κανονικό, μη προγραμματισμένο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Αργότερα θα ανακοινωθεί το θέμα συζήτησης. Στο Συμβούλιο θα μιλήσει ο πρόεδρος καθώς και άλλοι συμμετέχοντες

Επίσης ο πρόεδρος Πούτιν θα έχει αρκετές συνομιλίες σήμερα” ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ν. Πεσκόφ ο οποίος σημείωσε πως:

«Η κατάσταση είναι πραγματικά εξαιρετικά τεταμένη και μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε σημάδια μείωσης του επιπέδου έντασης. Οι προκλήσεις και οι βομβαρδισμοί γίνονται όλο και πιο έντονοι, βέβαια, αυτό προκαλεί πολύ βαθιά ανησυχία»

H διευρυμένη σύνθεση σημαίνει ότι στο Συμβούλιο Ασφαλείας δεν θα συμμετάσχουν μόνο τα Μόνιμα Μέλη του οι Αρχηγοί των γενικών Επιτελείων, ο Διοικητής της FSB, ο Ρώσος Α/ΓΕΕΘΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Εσωτερικών. Πιθανότατα θα περιλαμβάνει  τον Υπουργό Οικονομικών και τους Διοικητές όλων των Σωμάτων Ασφαλείας πχ Εθνική Φρουρά, και όλων των ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών GRU κτλ.

 

Ρωσικοί Σχηματισμοί με πλήρη ισχύ πυρός κινούνται προς ουκρανικά Σύνορα

Σύμφωνα με πληροφορίες του WarNews247, έχουν συγκροτηθεί Τακτικές Ομάδες Μάχης με πλήρη ισχύ πυρός και κινούνται προς τα ουκρανικά σύνορα.

Στις ΗΠΑ επικρατεί μεγάλη ανησυχία για το Χάρκοβο και για το λόγο αυτό κατασκοπευτικά της USAF RQ-4B Global Hawk πετούν διαρκώς στην περιοχή.

Ρωσικοί σχηματισμοί εξέρχονται μέσα από δάση και αγροτικές φάρμες με πλήρη εξοπλισμό. Τα άρματα μάχης διαθέτουν εξωτερικές δεξαμενές καυσίμου και έχουν υψωθεί οι ρωσικές σημαίες.

Έχουν εντοπιστεί ρωσικοί σχηματισμοί μάχης που αποτελούνται από:

  1. άρματα μάχης T-72B με θωρακίσεις γρίλιας,
  2. Θερμοβαρικά  TOS-1A MRLS μαζί με οχήματα επαναγέμισης TZM-T.
  3. Οχήματα Μηχανικού IMR-2
  4. Ερπυστριοφόρα οχήματα ναρκοθέτησης τρίτης γενιάς GMZ-3. Αυτά είναι σε θέση να τοποθετήσουν νάρκες με ταχύτητα μερικών χιλιομέτρων την ώρα..
  5. Συστήματα Ζεύξης Ποταμού
  6. Συστήματα αντιαεροπορικής Άμυνας  Tor και Pantsir
  7. Oχήματα MT-LB μαζί με jammer RCIED EW
  8. Βαριά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BMO-T .
  9. Επιθετικά ελικόπτερα

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Image

Image

Δείτε βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 199


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα