Διεύρυνση σύρραξης: Εμπλοκή Καζακστάν & CSTO στην Ουκρανία – Η Ρωσία καταργεί το Δίκαιο του Πολέμου για 16.000 μισθοφόρους

Διεύρυνση σύρραξης: Εμπλοκή Καζακστάν & CSTO στην Ουκρανία – Η Ρωσία καταργεί το Δίκαιο του Πολέμου για 16.000 μισθοφόρους

4 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:511
Μοίρασέ το

 

Θα τους στέλνει Σιβηρία!

Στην καλύτερη περίπτωση, μπορούν να περιμένουν ότι θα διωχθούν ως εγκληματίες. Προτρέπουμε όλους τους ξένους πολίτες που μπορεί να έχουν σχέδια να πάνε και να πολεμήσουν για το εθνικιστικό καθεστώς του Κιέβου να το σκεφτούν δώδεκα φορές πριν μπουν στο δρόμο”, είπε ο Konashenkov.

 

 

Και πολύ καλά κάνει… τι δουλειά έχουν οι … μισθοφορικές λεγεώνες των ξένων σε έναν πόλεμο δυο κρατών;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.Καζακστάν, σημαίνει… χάζαροι… και μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν εχθροί της Ρωσίας…

Περίεργα πράγματα… οι χθεσινοί εχθροί σήμερα συμπολεμιστές…

Αρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας

 

Εμπλοκή Καζακστάν και CSTO ετοιμάζεται στην Ουκρανία κάτι που σηματοδοτεί την διεύρυνση της ένοπλης σύρραξης.

Ταυτόχρονα ο Α.Λουκασένκο θα ανακοινώσει σύντομα και επίσημα την συμμετοχή της Λευκορωσίας στον πόλεμο.

Στέλνει πολεμικό υλικό και δυνάμεις το Καζακστάν

Σύμφωνα με πληροφορίες το Καζακστάν έχει ξεκινήσει την αποστολή πολεμικού υλικού προς την Ρωσία με τελικό προορισμό την Ουκρανία.

Εδώ και ημέρες καταγράφονται μετακινήσεις πολεμικού υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων του Καζακστάν.

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχαν πληροφορίες πως η Ρωσία είχε απευθύνει αίτημα στο Καζακστάν ώστε να συμμετάσχει στην ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. Οι αρχές του Καζακστάν αρνήθηκαν τότε πως υφίσταται τέτοιο θέμα αλλά…

Στο πλαίσιο ενεργοποίησης του CSTO δεν μπορεί να αρνηθεί το Καζακστάν. Λίγο πριν την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης, ο Διοικητής των δυνάμεων του CSTO (Οργανισμός Συλλογικής Ασφάλειας) είχε πει πως το “CSTO θα στείλει ειρηνευτικό Σώμα στην Ουκρανία αν ζητηθεί”.

 

Καταργεί το Δίκαιο του Πολέμου ο Β. Πούτιν

Παράλληλα η Ρωσία καταργεί το Δίκαιο του Πολέμου. Πλέον όσοι συλλαμβάνονται στην Ουκρανία δεν θα αντιμετωπίζονται ως αιχμάλωτοι πολέμου. Αυτό ισχύει για τους μισθοφόρους.

Σταματά δηλαδή η αντιμετώπιση τους ως στρατιώτες. Αντίθετα θα διώκονται ποινικά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Ρωσία θα τους κλείνει φυλακή. Εκεί κατά Σιβηρία μεριά.

16.000 ξένοι μισθοφόροι στην Ουκρανία

“Η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ ξεκίνησε μια εκστρατεία προπαγάνδας μεγάλης κλίμακας για τη στρατολόγηση συμβασιούχων στρατιωτών από ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες (PMC) προκειμένου να σταλούν στην Ουκρανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ σε ενημέρωση την Πέμπτη. Και πρόσθεσε:

“Πρώτα από όλα, προσλαμβάνονται υπάλληλοι των αμερικανικών PMCs AkEdemi, Kyubik και Dean Corporation. Η Μεγάλη Βρετανία, η Δανία, η Λετονία, η Πολωνία και η Κροατία έχουν επιτρέψει νόμιμα στους πολίτες τους να συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας.

Η διοίκηση της γαλλικής “Λεγεώνας των Ξένων” σχεδιάζει να στείλει στρατιωτικό προσωπικό – Ουκρανούς, για να βοηθήσουν το καθεστώς του Κιέβου.

Σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου της Ουκρανίας Zelensky, περίπου 16.000 ξένοι μισθοφόροι αναμένεται να φτάσουν στην Ουκρανία προκειμένου να ενισχύσουν τους υπάρχοντες ώστε να αντισταθμίσουν τις συντριπτικές στρατιωτικές αποτυχίες των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας. Επίσης δεν απαιτείται γι αυτούς Βίζα. Επίσημα καθιερώνεται για αυτούς ελεύθερο καθεστώς.

 

“Τέλος το καθεστώς αιχμαλώτου”

 

Οι ξένοι μισθοφόροι που θα πολεμήσουν ή πολεμούν πλέον στην Ουκρανία δεν θα έχουν καθεστώς αιχμαλώτου.

Όλοι οι ξένοι μισθοφόροι, που κρατούνται στην Ουκρανία, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για ποινικές κατηγορίες

Θέλω να κάνω μια επίσημη δήλωση ότι κανένας από τους μισθοφόρους που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία για να πολεμήσει για το εθνικιστικό καθεστώς του Κιέβου δεν μπορεί να θεωρηθεί στρατιώτης σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο ή να απολαύσει το καθεστώς των αιχμαλώτων πολέμου.

Η Δύση στέλνει όπλα και μισθοφόρους

Επιπλέον, όλες οι πράξεις δολιοφθοράς από μισθοφόρους στην Ουκρανία πραγματοποιούνταν με τη χρήση όπλων που παρέχονται από τη Δύση. 

Οι ξένοι μισθοφόροι επιτέθηκαν σε ρωσικές στρατιωτικές φάλαγγες, σε φάλαγγες λογιστικής υποστήριξης καθώς και στα αεροσκάφη που παρείχαν υποστήριξη στις χερσαίες δυνάμεις μας.

Στα βίντεο που δίνονται από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες για λόγους προπαγάνδας ως πλάνα που φέρεται να τραβήχτηκαν από ντόπιους πολίτες, δεν εμφανίζονται μπροστά στις κάμερες.

Στην καλύτερη περίπτωση, μπορούν να περιμένουν ότι θα διωχθούν ως εγκληματίες. Προτρέπουμε όλους τους ξένους πολίτες που μπορεί να έχουν σχέδια να πάνε και να πολεμήσουν για το εθνικιστικό καθεστώς του Κιέβου να το σκεφτούν δώδεκα φορές πριν μπουν στο δρόμο”, είπε ο Konashenkov.

Δείτε βίντεο και εικόνες

 

 

 

Image

Image

Image

Πηγή

Προβολές : 511


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα