“δικαιοσύνη” του... τσου...

“δικαιοσύνη” του... τσου...

4 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:397
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάρουμε τα βουνά με τη “δικαιοσύνη” που έχουμε…

Πρόταση-σοκ του εισαγγελέα για τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Δέχεται ότι η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα για τη φρίκη του παιδιού της, ωστόσο προτείνει την παραπομπή της σε δίκη!

Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΞΩ… ΑΛΛΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ, ΜΕΣΑ…ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΩΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ…
Μα την αλήθεια, δεν ξέρω αν αυτός ο εισαγγελέας έχει οικογένεια, δεν ξέρω αν έχει κόρη, αλλά ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ…
ΤΕΡΜΑ… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ…
Αλλά τι περιμένεις από έναν κλάδο, που κρατάει στα έδρανα για μήνες τον δικαστή που βίαζε το ίδιο του το παιδί παρ’ ότι είχε καταδικαστεί;;;
Την παρακάτω εικόνα, την αφιερώνω στον εισαγγελέα που πρότεινε να παραπεμφθεί σε δίκη η μητέρα που παραμένει προφυλακισμένη αν και δεν έχουν προκύψει σε βάρος της στοιχεία…
Καλλιόπη Σουφλή

Το βούλευμα με το οποίο θα παραπεμφθούν σε δίκη οι εμπλεκόμενοι της φρικιαστικής υπόθεσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνόπου έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα.

Οι δικαστικοί λειτουργοί θα αποφανθούν για το ποιοι θα καθίσουν στο εδώλιο και με ποιες κατηγορίες θα βρεθούν αντιμέτωποι όσοι ευθύνονται για τον εφιάλτη που έζησε η 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζήτησε να παραπεμφθούν σε δίκη οι 26 κατηγορούμενοι που εμφανίζονται στην πρώτη δικογραφία.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης Ηλίας Μίχος, αλλά και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία παραμένει προφυλακισμένη με βαριές κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία σε βάρος της, ενώ το παιδί σε όλες του τις καταθέσεις ανέφερε ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τα ραντεβού της φρίκης που της κανόνιζε ο 53χρονος επιχειρηματίας.

Στην πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα της 12χρονης, και την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια, με τον ίδιο να αναφέρει ότι αυτό ήταν η αιτία για την σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός φαίνεται να θεωρεί ότι η μητέρα δεν γνώριζε τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει το παιδί της και δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει που έβρισκε τα χρήματα η ανήλικη κόρη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα, η μητέρα η οποία δεν είχε γνώση των όσων συνέβαιναν ούτε φυσικά καμία συμμετοχή, πρέπει να δικαστεί για μαστροπεία, όπως ο εγκέφαλος Ηλίας Μίχος και ο περιβόητος «Μιχάλης», ο συνταξιούχος ναυτικός που κανόνιζε κι εκείνος ραντεβού διαστροφής με παιδόφιλους!

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι στο σύνολο 38 άτομα και οι 30 από αυτούς έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

 

Πηγή

Προβολές : 397


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα