Δικαστής επιβεβαίωσε ότι η Άσλεϊ Μπάιντεν « κακοποιήθηκε σεξουαλικά» από τον Τζο Μπάιντεν όταν ήταν παιδί

Δικαστής επιβεβαίωσε ότι η Άσλεϊ Μπάιντεν « κακοποιήθηκε σεξουαλικά» από τον Τζο Μπάιντεν όταν ήταν παιδί

23 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:643
Μοίρασέ το

 

 

Καλλιόπη Σουφλή
Ο δικαστής επιβεβαίωσε ότι η Άσλεϊ Μπάιντεν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Τζο Μπάιντεν, τον πατέρα της, όταν ήταν μικρό παιδί

Ο  Ειδικός Δάσκαλος  που επανεξετάζει την  επιδρομή του FBI πριν την αυγή του 2021  στο σπίτι του ιδρυτή του Project Veritas, James O’Keefe – που σχετίζεται με την απόκτηση του ημερολογίου του Ashley Biden – υπέβαλε μια αναφορά χθες στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Καθώς η ειδική Master Barbara Jones μετέδωσε πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, αποκάλυψε ότι η Ashley Biden επιβεβαίωσε τηλεφωνικά ότι το εν λόγω ημερολόγιο ανήκει στην πραγματικότητα σε αυτήν.

Το Notthebee.com αναφέρει: Αυτά είναι τεράστια νέα γιατί, μεταξύ άλλων λόγων,  η Άσλεϊ Μπάιντεν έγραψε στο ημερολόγιο ότι ο πατέρας της έκανε ακατάλληλα ντους μαζί της όταν ήταν παιδί.

Εδώ είναι το δημόσιο έγγραφο . Δείτε τη σελίδα 2 – συγκεκριμένα, στο κάτω μέρος της σελίδας 2:

Αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη. Αυτός ο Ειδικός Δάσκαλος του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ δήλωσε σε δικαστική κατάθεση ότι η Άσλεϊ Μπάιντεν επιβεβαίωσε τηλεφωνικά ότι το διαβόητο ημερολόγιο της ανήκει και ότι ζήτησε να παραδοθεί σε έναν από τους φίλους της.

«Το Project Veritas έφτασε σε έναν γνωστό του Μπάιντεν ο οποίος συνάντησε ένα άτομο που αυτοπροσδιοριζόταν ως [Ashley] Biden. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι τα υπάρχοντα ήταν δικά της και ζήτησε να παραδοθούν σε έναν φίλο στο Delray Beach».

Η Άσλεϊ Μπάιντεν ανέφερε στο ημερολόγιό της –ένα έγγραφο που θα περίμενε κανείς να μην διαβάσει ποτέ, και επομένως, δεν θα είχε λόγο να πει ψέματα σε αυτό– ότι ο πατέρας της, Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, έκανε μπάνιο μαζί της όταν ήταν νεαρή κοπέλα τουλάχιστον πολλαπλά φορές. Όχι μόνο αυτό,  έγραψε για τα «ντους με τον μπαμπά μου» στο πλαίσιο της «υπερσεξουαλοποίησης ως παιδί» και διερεύνησε τους λόγους για τους οποίους ήταν πολύ άτακτη όλη της τη ζωή και είναι απελπιστική εθισμένη στο σεξ ως ενήλικας.

Το να κάνει ένας ενήλικος άντρας ντους με ένα κοριτσάκι (το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο όταν έτυχε να το θυμάται ως ενήλικας) είναι παράλογη και διεστραμμένη συμπεριφορά για οποιονδήποτε να συμμετάσχει – αλλά για έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ που το είχε κάνει θα έπρεπε είναι ένα παγκόσμιο σκάνδαλο. Ωστόσο, κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται, τουλάχιστον τα μέσα ενημέρωσης!

Παρακάτω είναι μερικές επί λέξει λέξεις από το ημερολόγιο της Ashley Biden (θα την αναφέρω ως Ashley από αυτό το σημείο για να μην τη συγχέω με τον Πρόεδρο Biden).

Λάβετε υπόψη ότι τα περιεχόμενα του ημερολογίου είναι σεξουαλικής φύσης, αν και θα αποκρύψω τα πιο γραφικά μέρη.

Δεν θα δημοσιεύσω τις εικόνες των σελίδων του ημερολογίου εδώ, γιατί δεν επιθυμώ να βρεθώ στην υποδοχή μιας αιφνιδιαστικής επιδρομής του FBI πριν την αυγή. Οι σχετικές εικόνες θα συνδεθούν στο τέλος αυτού του άρθρου, ωστόσο, εάν θέλετε να τις προβάλετε (συμβουλευτείτε ότι περιέχουν γλώσσα γραφικών).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μεταφέρω τις ακόλουθες προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής της Ashley επειδή είναι πολύ σχετικές με τον ισχυρισμό της ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν έκανε ντους μαζί της όταν ήταν παιδί – εκθέτοντας το γυμνό ενήλικο ανδρικό σώμα του σε αυτήν σε νεαρή ηλικία και όντας τόσο κοντά της για παρατεταμένες χρονικές περιόδους και πιθανόν να την άγγιζε, όταν ήταν και οι δύο γυμνοί. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ενώ η Ashley ήταν παιδί, ήταν αρκετά μεγάλη για να θυμάται ότι συνέβαινε.

Αυτή είναι αναμφίβολα εξαιρετικά ανάρμοστη συμπεριφορά του Τζο Μπάιντεν.

Πολλοί θα το αποκαλούσαν ξεκάθαρη σεξουαλική κακοποίηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μόνιμες αρνητικές επιπτώσεις σε ένα άτομο.

Στο ημερολόγιο, η Ashley μιλάει για αδηφάγο σεξουαλικό εθισμό – έναν εναλλακτικό εθισμό που λέει ότι χρησιμοποίησε για να «μείνει νηφάλια» από τα ναρκωτικά – συλλογίζοντας ότι «Ξέρω ότι δεν είναι ο πιο υγιεινός τρόπος να αντιμετωπίσεις τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι τα ναρκωτικά. » και, «Δεν ξέρω αν χρειάζεται καν να φιλήσω έναν άντρα – απλά έλα και…», ναι.

Στη συνέχεια, η Ashley μεταδίδει πώς ήταν «πάντα τρελή για αγόρια», λέγοντας: «Θυμάμαι ότι σήκωσα τη φούστα μου στη 2η δημοτικού και έδειξα στα αγόρια το βρακί μου».

Στη συνέχεια γράφει τα εξής:

« Υπερσεξουαλική σε νεαρή ηλικία.  Σε τι οφείλεται αυτό; Με κακοποίησαν; Νομίζω ότι ναι  – δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες, αλλά θυμάμαι τραύμα – θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το σπίτι [ένας γνωστός]. Θυμάμαι κάπως σεξουαλικά με την Caroline. Θυμάμαι ότι έκανα σεξ με φίλους σε νεαρή ηλικία. ντους με τον μπαμπά μου (μάλλον δεν είναι κατάλληλο) ? να είμαι ενεργοποιημένη όταν δεν έπρεπε να είμαι».

Στη συνέχεια, η Ashley αναφέρει μια σωματική πράξη που έκανε στον εαυτό της «επειδή άκουσε τους γονείς να κάνουν σεξ», την οποία δεν θα παραθέσω πλήρως, αλλά, δεδομένου του πλαισίου, είναι σημαντική.

Όλα αυτά είναι σημαντικές λεπτομέρειες.

Η Ashley λέει ότι ήταν «υπερ-σεξουαλοποιημένη σε νεαρή ηλικία». Όχι « υπερσεξουαλική », αλλά « υπερσεξουαλική », που σημαίνει ότι ήταν κάτι που της έκαναν. Στη συνέχεια λέει ότι πιστεύει ότι την κακοποίησαν. Από ποιον?

Αυτή η «υπερ-σεξουαλικότητα» οδήγησε την Ashley «να κάνει σεξ με φίλους σε νεαρή ηλικία». Φίλοι, πληθυντικός. Και όχι «φιλαράκια» –φίλοι– που σημαίνει ότι «σε νεαρή ηλικία» το εξαιρετικά περιστασιακό σεξ ήταν φυσιολογικό για εκείνη.

Αξίζει να σημειωθεί από το  λήμμα της Wikipedia  για τη γυναικεία υπερσεξουαλικότητα:

Η Άσλεϊ ήταν αρκετά μεγάλη για να θυμάται ότι έκανε ντους με τον μπαμπά της, τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, κάτι που θα την έκανε τουλάχιστον τεσσάρων ή πέντε ετών  . Όχι μωρό ή νήπιο – νεαρό κορίτσι. Και ο πληθυντικός των “ντους” σημαίνει ότι συνέβη περισσότερες από μία φορές. Το «ντους με τον μπαμπά μου» διατυπώνεται περισσότερο σαν να ήταν συνηθισμένο φαινόμενο παρά σαν κάτι που μόλις συνέβη δύο ή τρεις φορές.

Και πάλι, αυτή είναι εξαιρετικά ακατάλληλη συμπεριφορά για έναν ενήλικο άνδρα. Πολλοί θα έλεγαν ότι είναι σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού. Πολλοί θα αποκαλούσαν τον Πρόεδρο Μπάιντεν τη λέξη «P-word» για μια τέτοια αποκλίνουσα συμπεριφορά.

Γιατί ο Τύπος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για αυτό;

Αυτό είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο και κανείς δεν μιλάει για αυτό!

Όχι μόνο δεν μιλάει κανείς γι’ αυτό – τα εταιρικά μέσα το καλύπτουν, όπως ακριβώς έκαναν με το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν!

 

Πηγή μετάφρασης

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 643


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα