Δικαστική απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ, για υγειονομικό σε αναστολή. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. (βίντεο)

Δικαστική απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ, για υγειονομικό σε αναστολή. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. (βίντεο)

15 Ιουλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,494
Μοίρασέ το

 

“Αυτός ο δικαστής έκανε αυτό που πρέπει να κάνουν οι δικαστές της ουσίας, δηλαδή να εξακριβώσουν την ουσιαστική αλήθεια.

Διαπίστωσε το θεμελιώδες: αυτοί οι πειραματικοί οροί (όπως τους ορίζει στην απόφαση) δεν προλαμβάνουν τη μόλυνση, και μάλιστα επαναλαμβάνει αρκετές φορές ότι όσοι έχουν υποβληθεί τρεις φορές σε θεραπεία με αυτές τις ουσίες μπορούν να μολυνθούν, να αρρωστήσουν και να μολύνουν άλλους. Αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν δημόσια στοιχεία ότι οι ουσίες αυτές οδηγούν σε πολύ σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες”.

Και στην Ιταλία υπάρχει θέμα δικαιοσύνης, αλλά όχι τόσο μείζον όσο στην Ελλάδα…

Φαίνεται πως στην Ιταλία, δεν είναι εκβιάσιμοι οι δικαστές και εισαγγελείς, ούτε είναι πισωγλέντηδες, ούτε τόσο υποταγμένοι στην πολιτική εξουσία…

Έτσι πιο ανεξάρτητοι, έχουν την δυνατότητα να εκδίδουν σωστές αποφάσεις.

Στην Ιταλία, δικαιώνονται υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο συνταξιοδοτηθείς πρ. πρόεδρας του ΣτΕ, που εξέδωσε την κατάπτυστη απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 και νόμιμο το πρόστιμο, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΔΕ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;

 

NIOLAND

Φλωρεντία, εκδόθηκε ιστορική απόφαση για τους γενετικους ορούς
Avv. Holzeisen: “Νομικά εξακριβωμένος κίνδυνος για το ανθρώπινο γονιδίωμα”

https://www.radioradio.it/2022/07/firenze-storica-sentenza-sui-sieri-holzeisen-accertato-rischio-per-genoma-umano/

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ:

https://www.radioradio.it/media/2022/07/Trib.-FI-06.07.2022-Medici.pdf (Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ)

Η 6η Ιουλίου 2022 θα γίνει μια σημαντική ημερομηνία. Το δικαστήριο της Φλωρεντίας ενέκρινε απόφαση με την οποία ακυρώνεται το μέτρο που έλαβε το Τάγμα Ψυχολόγων της Τοσκάνης κατά ενός μέλους του, με την αιτιολογία ότι: “η αναστολή της άσκησης του επαγγέλματος ενέχει τον κίνδυνο να θέσει σε κίνδυνο πρωταρχικά ατομικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στη διαβίωση και το δικαίωμα στην εργασία”.

Μετά από δύο χρόνια αγώνα – κατά τα οποία πολλοί αγωνίστηκαν για να υπερασπιστούν την ελευθερία και τα δικαιώματά τους – “ένας μεγάλος δικαστής και μια μεγάλη ποινή” ανοίγουν μια νέα αχτίδα ελπίδας.
Μια ψυχολόγος από την Τοσκάνη που τέθηκε σε αναστολή από την επαγγελματική της τάξη επειδή δεν συμμορφώθηκε με την υποχρέωση εμβολιασμού που επιβάλλει ο νόμος στα υγειονομικά επαγγέλματα επιστρέφει στην εργασία της με προσωρινή διαταγή.

 

Πειραματικοί οροί

“Αυτός ο δικαστής έκανε αυτό που πρέπει να κάνουν οι δικαστές της ουσίας, δηλαδή να εξακριβώσουν την ουσιαστική αλήθεια.

Διαπίστωσε το θεμελιώδες: αυτοί οι πειραματικοί οροί (όπως τους ορίζει στην απόφαση) δεν προλαμβάνουν τη μόλυνση, και μάλιστα επαναλαμβάνει αρκετές φορές ότι όσοι έχουν υποβληθεί τρεις φορές σε θεραπεία με αυτές τις ουσίες μπορούν να μολυνθούν, να αρρωστήσουν και να μολύνουν άλλους. Αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν δημόσια στοιχεία ότι οι ουσίες αυτές οδηγούν σε πολύ σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες”.

Αυτό είναι το σχόλιο της δικηγόρου Renate Holzeisen για την εκπομπή.

Άρθρο 32 και κίνδυνοι για το ανθρώπινο γονιδίωμα

“Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον και αποδεικνύει το μεγαλείο αυτής της απόφασης είναι ακριβώς η αναφορά που κάνει η δικαστής στην περίοδο του ναζιστικού φασισμού, όπου τονίζει και υπενθυμίζει σε όλους το άρθρο 32 του Συντάγματός μας, όπου γίνεται λόγος για το απαραβίαστο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, για το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία χωρίς την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του”.

 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

—> Ο δικαστής αναφέρει ακόμη και τον κίνδυνο αλλαγής του ανθρώπινου γονιδιώματος. Γνωρίζουμε βάσει μελετών που έχουν ήδη βγει (αναφέρομαι σε εκείνη του Πανεπιστημίου του Μάλμε στη Σουηδία), οι οποίες έχουν δείξει ότι, για την ουσία Comirnaty της BioNTech, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος – ιδίως με επαναλαμβανόμενη θεραπεία – να υπάρξει αντίστροφη μεταγραφή αυτού του RNA που εγχέεται στον ανθρώπινο οργανισμό, στο ανθρώπινο DNA και, συνεπώς, μετάλλαξη του ανθρώπινου γονιδιώματος.

Ο δικαστής αναφέρεται επίσης σε όλα αυτά, επειδή είναι πλέον επιστημονικά στοιχεία.

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει μεγάλο πνεύμα ευθύνης.

Όταν διαβάσαμε για την απόφαση αυτή, συγκινηθήκαμε.

Τέλος, ελπίζουμε ότι πολλοί άλλοι δικαστές θα ακολουθήσουν αυτό το σπουδαίο παράδειγμα, αυτόν τον σπουδαίο δικαστή”.

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ακροαματική διαδικασία όποτε το Δικαστήριο θα εισέλθει στην ουσία ης υπόθεσης ακούγοντας και το Σύλλογο των Ψυχολόγων.

Η δικαστής επικαλείται σχετική νομολογία και παραθέτει διάφορες αποφάσεις που εκδόθηκαν από τα δικαστήρια της Padova (Απρίλιος 2022), του Sassari (Ιούνιος 2022), του Velletri (Δεκέμβριος 2021) και της Ρώμης (Ιούνιος 2022) καθώς και των TARs της Λομβαρδίας, του Πιεμόντε και της Ρώμης.


https://www.youtube.com/watch?v=djM99vlBMfc&t=1032s

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ.

ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

 

Μετάφραση NIOLAND

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,494


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα