Δριμύ ΚΑΤΗΓΟΡΩ του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, κατά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ – ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ!!! “Αυτή η φρικαλέα φυλλάδα, που παίζει την προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή η ιερόδουλος της δημοσιογραφίας.”

Δριμύ ΚΑΤΗΓΟΡΩ του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, κατά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ – ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ!!! “Αυτή η φρικαλέα φυλλάδα, που παίζει την προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή η ιερόδουλος της δημοσιογραφίας.”

14 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:933
Μοίρασέ το

 

“Κύριοι προπαγανδιστές, τόσο του ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, όσο και κάθε άλλης φυλλάδας που έχει προσκυνήσει την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ [Ν.Τ.Π.] (οι George Zak-ades αγωνίζονται να πείσουν την συμπαγή πλειοψηφία ότι ο όρος Ν.Τ.Π. είναι εύρημα των συνωμοσιολόγων, αγνοώντας ή αποσιωπώντας ότι πρόκειται για όρο με πολύ βαριά ιστορία) έχετε γίνει πληκτικά προβλέψιμοι:

Στα φροντιστήρια της προπαγάνδας σάς έμαθαν τις θεμελιώδεις τεχνικές της, και αυτές εναλλάσσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ!”

Πληρώνονται αδρά οι γκαιμπελίσκοι της παραπληροφόρησης, για να διαστρέφουν την αλήθεια…
Έχουν γίνει όμως αντιληπτοί από τους πολίτες, που πλέον ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ…
Και μπορεί η εγκληματική συμμορία Μητσοτάκη και οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλες εταιρείες να διαφημίζονται στον κιτρινισμό τους, αλλά… θα έρθει η μέρα που κανείς δεν θα τις αγοράζει και οι ιδιοκτήτες τους, θα πρέπει να πληρώσουν τα θαλασσοδάνειά τους, ή να πάνε φυλακή… και οι δημοσιοκάφροι τους, να μείνουν ΑΝΕΡΓΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. George Zakos, είσαι πολύ λίγος, είσαι ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ, για να πιάνεις στο στόμα και στην πένα σου, τον Κωνσταντίνο Βαθιώτη…
Το “ΤΙΠΟΤΑ”, δεν μπορεί να ατενίζει, και κυρίως να χαρακτηρίζει τις ΚΟΡΥΦΕΣ…
Ούτε το σκοτάδι, να συναγωνιστεί το ΦΩΣ.

 

Ένα εμβόλιμο μάθημα εφαρμοσμένης προπαγάνδας στα γρήγορα:
Στο άρθρο «Κλιματική κρίση: Ακραίες θεωρίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα – Τα μυστικά υπερόπλα και οι σκοτεινές δυνάμεις» αποτυπώνεται ένα χαρακτηριστικό δείγμα γραφής μιας από τις πιο εμετικές-νεοταξίτικες εφημερίδες που κυκλοφορούν στην ετοιμόρροπη Ελλάδα, θα τολμούσα να πω: στην πρώην Ελλάδα, διότι πλέον αυτή η χώρα έχει μεταλλαχθεί σε ένα συνονθύλευμα πουλημένων-πλανεμένων-πωρωμένων που μας οδηγούν κατ’ ευθείαν πάνω στα βράχια.
Είναι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, γνωστό και ως ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ.
Αυτή η φρικαλέα φυλλάδα, που παίζει την προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.
Αυτή η ιερόδουλος της δημοσιογραφίας, η οποία επί κορωνοϊού δίχαζε τους Έλληνες, καλλιεργώντας το μίσος εναντίον όσων τολμούσαν να αντισταθούν στην σύριγγα: τους χαρακτήριζε ΨΕΚ και τους απειλούσε ότι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά αν δεν βάλουν μέσα τους το δηλητήριο της νεοταξίτικης βελόνας.
Τώρα, η εν λόγω φυλλάδα στρέφεται εναντίον όσων τολμούν να αναδεικνύουν μια όψη διαφορετική από εκείνη που μας σερβίρουν οι δολοπλόκοι του κυρίαρχου ρεύματος.
Όποιος, λοιπόν, δεν αποκλείει πίσω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα να κρύβεται η αξιοποίηση της τεχνολογίας (βλ. HAARP), ενδεχομένως σε συνδυασμό με τους αεροψεκασμούς (chemtrails), λοιδορείται ως (μεταφορικώς) ψεκασμένος ή συνωμοσιολόγος.
Στο δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ-ΨΕΜΑΤΟΣ, πιστού στην διχαστική ορολογία και στην προπαγανδιστική τεχνική της εξουθενώσεως του αντιπάλου, διαβάζουμε:
«Μία από τις πιο επίμονες θεωρίες στην ίδια κατηγορία είναι οι περιβόητες λευκές γραμμές στον ουρανό. Ακόμη και μετά την εξαφάνιση των ΑΝ.ΕΛ., οι απανταχού “ψεκ” εξακολουθούν να διαβάζουν το ίδιο μήνυμα όποτε εντοπίζουν κοιτάζοντας ψηλά αυτά τα γιγάντια».
Έτσι ξεδιάντροπα γράφουν όσοι δεν έχουν μπει στον κόπο να μελετήσουν παλιά και καινούργια άρθρα ή βιβλία, γραμμένα στην ελληνική ή σε άλλη γλώσσα, από τα οποία μπορεί κανείς να αντλήσει ιδιαιτέρως ανησυχητικές πληροφορίες για την φοβερή συνωμοσία που έχει στηθεί εναντίον της ανθρωπότητας.
Υπάρχει, μάλιστα, ένας George Zakos, ο οποίος παίρνει τις δημοσιεύσεις μου περί αεροψεκασμών και με κανιβαλίζει, ενώ έχει συσταθεί και ολόκληρη ομάδα “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, που αριθμεί περί τα 4.227 μέλη.
Αλλά, στον ανάποδο κόσμο, οι ψεκασμένοι είναι οι ψαγμένοι!
Στο αναρτώμενο δημοσίευμα εφαρμόζεται και μια άλλη κλασική τεχνική της προπαγάνδας, η οποία περιγράφεται στο θεατρικό έργο του Μαξ Φρις “Ο Μπήντερμαν και οι εμπρηστές”:
– Αν θες να κρύψεις την αλήθεια, βγάλ’ την στο φως!
– Μη φοβηθείς να πιάσεις στο στόμα σου το HAARP και τους αεροψεκασμούς!
– Δείξε ότι είσαι άνετος και χαλαρός με τέτοιες… θεωρίες!
– Αν τις χλευάσεις ως θεωρίες συνωμοσίας και τους θιασώτες τους ως ψεκασμένους, θα έχεις πανεύκολα αντιμετωπίσει τον πονοκέφαλο της αμφισβήτησης!
Κύριοι προπαγανδιστές, τόσο του ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, όσο και κάθε άλλης φυλλάδας που έχει προσκυνήσει την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ [Ν.Τ.Π.] (οι George Zak-ades αγωνίζονται να πείσουν την συμπαγή πλειοψηφία ότι ο όρος Ν.Τ.Π. είναι εύρημα των συνωμοσιολόγων, αγνοώντας ή αποσιωπώντας ότι πρόκειται για όρο με πολύ βαριά ιστορία) έχετε γίνει πληκτικά προβλέψιμοι:
Στα φροντιστήρια της προπαγάνδας σάς έμαθαν τις θεμελιώδεις τεχνικές της, και αυτές εναλλάσσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Σας βαρεθήκαμε, εμπλουτίστε λιγάκι το προπαγανδιστικό μενού σας!

 

Κλιματική κρίση: Ακραίες θεωρίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα – Τα μυστικά υπερόπλα και οι σκοτεινές δυνάμεις

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 933


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα