Δρ Peter McCullough: Οι «εμβολιασμένοι» αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των μη εμβολιασμένων!

8 Δεκεμβρίου, 2022 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,354
Μοίρασέ το

 

Τα δηλητήρια mRNA επαναπρογραμματίζουν τα ανθρώπινα γονίδια και μετατρέπουν ένα άτομο, να παράγει ένα μη ανθρώπινο αυτόματο ξένο DNA. Στην καλύτερη περίπτωση, το mRNA μετατρέπει τα γονίδια των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων σε μη ανθρώπινα γενετικά γονίδια.

Εάν ένα μη εμβολιασμένο άτομο έρθει σε επαφή με ένα εμβολιασμένο άτομο, είτε μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας είτε ακόμα και με ένα φιλί, το λεγόμενο «εμβόλιο» μπορεί να μεταφερθεί και μέσω αυτής της οδού (ανταλαγής υγρών).

 

 

 

 

 

Το έγραφαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, εδώ και ένα χρόνο…

ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…
Με δεδομένο πως έχουν εμβολιαστεί δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι, μπορείτε να φανταστείτε πόσα δισεκατομμύρια θα πεθάνουν ή θα νοσήσουν βαριά με διάφορους καρκίνους, αυτοάνοσα κ.λ.π.;;;
ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Ή ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Ή ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ;;;
ΠΟΣΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝ;;;
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!!!
Καλλιόπη Σουφλή

Στην ερώτηση αν ένα μη εμβολιασμένο άτομο μπορεί να μολυνθεί με χημικές ουσίες μέσω της επαφής με άλλους που έχουν δεχτεί τρύπημα; Η απάντηση σύμφωνα με τον Δρ Peter McCullough είναι δυστυχώς ναί

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Tanya Gaw της Action Canada, ο McCullough συζήτησε τους κινδύνους που θέτουν τα «εμβολιασμένα» άτομα με Covid για τους «μη εμβολιασμένους». Παρομοίασε την κατάσταση με τους μη καπνιστές που εισπνέουν τον παθητικό καπνό των καπνιστών.

Αναφερόμενος σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό TMR Infectious Diseases Research , ο McCullough μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο τον οποίο το αγγελιοφόρο RNA (mRNA) μπορεί να μεταφερθεί από τον πλήρως εμβολιασμένο σε έναν ανεμβολίαστο, καθώς αυτές οι χημικές ουσίες παραμένουν στο αίμα σίγουρα δύο εβδομάδες – και πιθανόν πολύ περισσότερο.

Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα διαπίστωσε ότι το mRNA παραμένει στους λεμφαδένες των πλήρως εμβολιασμένων για μήνες , γεγονός που υποστηρίζει περαιτέρω τους ισχυρισμούς του McCullough. 

Υπάρχει ακόμα μια πρόσφατη ιατρική μελέτη που ο McCullough αποκάλεσε την «πιο ανησυχητική απ όλες» που δείχνει ότι τα δηλητήρια mRNA μπορούν να μεταφερθούν από το μητρικό γάλα στα μωρά.

«Φαίνεται ότι το σώμα δεν μπορεί να το καθαρίσει εντελώς», δήλωσε ο McCullough. 

(Σχετικό: Ο McCullough αντιμετωπίζει πρόβλημα να χάσει την ιατρική του άδεια επειδή μίλησε για τα εμβόλια Covid.)

Εάν ένα μη εμβολιασμένο άτομο έρθει σε επαφή με ένα εμβολιασμένο άτομο, είτε μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας είτε ακόμα και με ένα φιλί, το λεγόμενο «εμβόλιο» μπορεί να μεταφερθεί και μέσω αυτής της οδού (ανταλαγής υγρών).

Προς το παρόν είναι άγνωστο πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένει ένα μη εμβολιασμένο άτομο προτού έλθει σε αυτό το είδος επαφής με ένα εμβολιασμένο άτομο. Σύμφωνα με την εκτίμηση του McCullough, αυτά τα δηλητήρια θα μπορούσαν να παραμείνουν ακόμη και χρόνια, ή ίσως ακόμη και για πάντα, καθιστώντας τους εμβολιασμένους απροσδιόριστο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

«Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό», δήλωσε ο McCullough.

Στις αρχές της «πανδημίας», ο McCullough συμβούλεψε ότι οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον ένα μήνα προτού έρθουν σε στενή επαφή με κάποιον που δέχτηκε το τρύπημα. Τώρα προτείνει τουλάχιστον 90 ημέρες ή περισσότερο.

Μετά από κάθε βολή, το mRNA συσσωρεύεται ακόμη πιο πολύ «χωρίς την ικανότητα του σώματος να το ξεφορτωθεί», υποστηρίζει ο McCullough. «Φαίνεται ότι εγκαθίστανται μόνιμα στο ανθρώπινο γονιδίωμα μέσω αυτού που ονομάζουμε αντίστροφη μεταγραφή», εξήγησε.

Με άλλα λόγια, τα δηλητήρια mRNA επαναπρογραμματίζουν τα ανθρώπινα γονίδια και μετατρέπουν ένα άτομο, να παράγει ένα μη ανθρώπινο αυτόματο ξένο DNA. Στην καλύτερη περίπτωση, το mRNA μετατρέπει τα γονίδια των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων σε μη ανθρώπινα γενετικά γονίδια.

Οι νεκροτομές των πλήρως εμβολιασμένων σωμάτων δείχνουν την παρουσία αυτού του αλλοιωμένου γενετικού υλικού σε όλα τα ζωτικά όργανα. Αυτό, λέει ο McCullough, είναι από μόνο του η απόδειξη.

«Μπορώ λοιπόν να σας πω ότι όσοι έχουν λάβει το εμβόλιο έχουν αυτό το υλικό στον εγκέφαλό τους, στην καρδιά, στα επινεφρίδια, στα αναπαραγωγικά όργανα», είπε ο ΜακΚάλοου. «Είναι πραγματικά μια τρομερή διάγνωση».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη μεταξύ του Gaw και του McCullough απο τον ιστότοπο του RAIR .

 


Πηγή

Προβολές : 2,354


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα