Δρ Peter McCullough: Τα εμβόλια κατά του COVID-19 συνδέονται με τους αιφνίδιους θανάτους

Δρ Peter McCullough: Τα εμβόλια κατά του COVID-19 συνδέονται με τους αιφνίδιους θανάτους

14 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:394
Μοίρασέ το

 

 

 

Ο McCullough είπε ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού «έχουν ξεπεράσει κάθε προστατευτικό κιγκλίδωμα για την ασφάλεια», επομένως πρέπει να αποσυρθούν όλα από την αγορά και ότι όλες οι εντολές εμβολίων πρέπει να ακυρωθούν.

Ο πιο γνωστός καθηγητής Ιατρικής των ΗΠΑ στον τομέα της καρδιολογίας τόνισε ότι σχεδόν το 100% των περιπτώσεων των αιφνίδιων ξαφνικών θανάτων ήταν εμβολιασμένοι κατά του Covid 19, παραδόξως δεν αναφέρεται πουθενά αυτό.

Ο διάσημος καρδιολόγος Δρ Peter McCullough προειδοποίησε ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από τα «αιφνίδια και απροσδόκητα» καρδιακά συμβάντα και τους θανάτους σε κατά τα άλλα υγιή άτομα.

Σε μια συνέντευξη βίντεο, ο McCullough εξήγησε ότι προτού η Big Pharma αρχίσει να πιέζει τα εμβόλια για τον COVID-19, οι αθλητές που πέθαιναν ξαφνικά συνήθως διαγιγνώσκονταν με υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια (μη φυσιολογική πάχυνση της καρδιάς) ή με ένα πρόωρο καρδιακό μπλοκάρισμα.

Ωστόσο, οι αθλητές υποβάλλονται τώρα σε διεξοδικό έλεγχο για να αποκλειστούν αυτές οι καταστάσεις.

Σύμφωνα με μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 100 θανατηφόρες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας συνδέθηκαν με το εμβόλιο για τον COVID-19 .

Ο McCullough αναφέρθηκε επίσης σε μια αναφορά περιστατικού που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Archives of Pathology που ανακάλυψε μια σύνδεση μεταξύ της δεύτερης δόσης του εμβολίου για τον κορωνοϊό της Pfizer και της μυοκαρδίτιδας σε δύο εφήβους.

Σε μια αναφορά περιστατικού από Νοτιοκορεάτες ερευνητές, ανέφεραν τα ευρήματα της αυτοψίας ενός 22χρονου άνδρα που εμφάνισε πόνο στο στήθος πέντε ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου Pfizer. Ο άνδρας πέθανε επτά ώρες αργότερα.

Ας υποθέσουμε ότι είναι το εμβόλιο για τον COVID-19 μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, λέει ο McCullough.

Ο McCullough εξήγησε ότι εάν κάποιος πεθάνει και η οικογένεια του θύματος ή οι γιατροί δεν πουν τίποτα, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο θάνατος μπορεί να συνδέεται με το εμβόλιο COVID-19 μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

Πρόσθεσε ότι ως καρδιολόγος και επιστήμονας, στόχος του δεν είναι να τρομάξει το κοινό. Θεωρεί τη συμβουλή του ως «περισσότερο μια δημόσια προειδοποίηση» επειδή σήμερα στον κόσμο υπάρχει ένα «ισχυρό σήμα για αιφνίδιο θάνατο που σχεδόν σίγουρα οφείλεται σε υποκλινική ή κλινική μυοκαρδίτιδα».

Τα δύο αναδυόμενα μοτίβα του «αιφνίδιου θανάτου» είναι ότι συνήθως συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος με έντονη καρδιοπάθεια ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Και στις δύο περιπτώσεις, ο ασθενής βιώνει ένα κύμα αδρεναλίνης που βοηθά το σώμα του φυσικά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Ωστόσο, η αδρεναλίνη φαίνεται επίσης να είναι ένα έναυσμα για τις αρρυθμίες .

Η φυσική βιοχημική αλλαγή προς το τέλος του κύκλου ύπνου δίνει σήμα στο σώμα σας να ξυπνήσει, πρόσθεσε ο McCullough. Ομοίως, οι κατεχολαμίνες, οι ορμόνες που παράγονται από τα επινεφρίδια, απελευθερώνονται ως απάντηση στη σωματική καταπόνηση ή στο συναισθηματικό στρες.

Οι κατεχολαμίνες μπορεί να στρεσάρουν την καρδιά σας και να την αναγκάσουν να χτυπά άρρυθμα. Δυστυχώς, αν υπάρχει επίσης φλεγμονή και ουλές, ο μηχανισμός μπορεί να προκαλέσει θάνατο.

Ο McCullough είπε ότι αυτό υποδηλώνει ότι το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να συνδέεται με αυτές τις περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου . (Σχετικά: Δρ. Peter McCullough: Ένας θάνατος από εμβόλιο COVID είναι πάρα πολλοί .)

Η κατάσταση του εμβολίου σε πολλές περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου παραμένει μη αναφερόμενη.

Ο McCullough είπε ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού «έχουν ξεπεράσει κάθε προστατευτικό κιγκλίδωμα για την ασφάλεια», επομένως πρέπει να αποσυρθούν όλα από την αγορά και ότι όλες οι εντολές εμβολίων πρέπει να ακυρωθούν.

Τόνισε επίσης το γεγονός ότι σε πολλές ειδήσεις για αιφνίδιους θανάτους, η κατάσταση του εμβολίου δεν αναφέρεται.

Ενθάρρυνε τις οικογένειες του θύματος να βοηθήσουν υποδεικνύοντας εάν έκαναν ή όχι εμβόλια για τον COVID-19 πριν από το θάνατό τους.

Αναφέρθηκε σε μια υπόθεση που αφορούσε τη 17χρονη κόρη του βουλευτή του Ιλινόις, Σον Κάστεν, η οποία πέθανε στον ύπνο της τον Ιούνιο.

Ενώ ο Casten ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Twitter πριν από το θάνατό της ότι η κόρη του είχε εμβολιαστεί πλήρως, η οικογένεια δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας: «Δεν ξέρουμε τι προκάλεσε την αρρυθμία και πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ».

Ο Δρ Aseem Malhotra, κορυφαίος καρδιολόγος από το Λονδίνο που ήταν ένας από τους πρώτους που έλαβε το εμβόλιο COVID-19 και το προώθησε στη βρετανική τηλεόραση, προειδοποιεί τώρα τους συναδέλφους του και το κοινό ότι έχει στοιχεία που συνδέουν τους «αιφνίδιους θανάτους» με τα εμβόλια .

Ο Malhotra δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter ότι το εμβόλιο mRNA του COVID-19 είναι πιθανώς η «πρωταρχική αιτία σε όλες τις απροσδόκητες καρδιακές ανακοπές, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά, καρδιακές αρρυθμίες και καρδιακή ανεπάρκεια από το 2021, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο».

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Malhotra ζήτησε την αναστολή των εμβολίων για τον COVID-19, επειδή μια επιστημονική εργασία διαπίστωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κίνδυνος βλάβης είναι μεγαλύτερος από οποιαδήποτε οφέλη από τα εμβόλια.

Επισκεφτείτε  το Vaccines.news  για περισσότερα άρθρα σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις των εμβολίων COVID-19.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο καθώς ο Δρ Peter McCullough μιλά για τις  εκτοξευόμενες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19 .

https://www.brighteon.com/embed/1ea36df8-7b73-4f00-8f0d-b0fd6efaeddb

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το  κανάλι Prevent Global Genocide στο Brighteon.com .

 

Πηγές: newstarget

WND.com 1

AHAJournals.org

WND.com 2

Brighteon.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 394


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα