«Δυναμίτης» από Κοτανίδου: Η επιτροπή των ειδικών έχασε τον δρόμο – Παίρνουμε λάθος αποφάσεις (βίντεο)

«Δυναμίτης» από Κοτανίδου: Η επιτροπή των ειδικών έχασε τον δρόμο – Παίρνουμε λάθος αποφάσεις (βίντεο)

11 Μαρτίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:343
Μοίρασέ το

 

Παίζουν με τα εκατομμύρια της ζωής των ανθρώπων,  μιας ολόκληρης χώρας!!!

Δικαιώνονται όσοι φώναζαν…

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι λάθος αποφάσεις οφείλονται πράγματι στην κούραση ή σε κάτι άλλο! Πώς άλλαξαν γνώμη επιστήμονες, οι οποίοι έλεγαν αλλά στην αρχή (για παράδειγμα σε σχέση με την μάσκα) και άλλα λένε τώρα;;;
Κουράστηκαν και άλλαξαν άποψη;;;

Υ.Γ.2. Σημαντική επισήμανση, για το παρακάτω βίντεο: “Ο Κύκλος Ιδεών”, είναι του Μπενι-Ζελον, ή Τούρκογλου. 

Κρατήστε μόνον αυτά που λέει η Κοττανίδου και τα υπόλοιπα πετάξτε τα στα  σκουπίδια.

Παίζουν με τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας!!! Δικαιώνονται όσοι φώναζαν…

Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση για τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής των «ειδικών» σε σχέση με τον κορωνοϊό, προχώρησε η Αναστασία Κοτανίδου, μέλος της κρατικής επιτροπής ειδικών», επιβεβαιώνοντας όλους όσους τόσο καιρό φωνάζουν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η επιτροπή έχει χάσει εδώ και καιρό τον βηματισμό της, ενώ παραδέχτηκε ότι λαμβάνονται λάθος αποφάσεις, οι οποίες μεταφέρονται και εσφαλμένα προς τα έξω, χωρίς να προσδιορίσει από ποιον.

Η κα Αναστασία Κοτανίδου έκανε παρέμβαση στην διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, με θέμα «Πανδημία και κοινωνική συνοχή» που διοργάνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς.

Όπως είπε στην παρέμβασή της: «Είχαμε ζητήσει εδώ και καιρό να βγαίνει ένα Δελτίο Τύπου μετά την συνεδρίαση της επιτροπής το οποίο να έχει bullets που να εξηγούν για ποιον λόγο παίρνονται τα μέτρα».

Αναφερόμενη στην επιτροπή και την λειτουργία της η κα Κοτανίδου είπε: «Η επιτροπή ενώ στην αρχή είχαμε πάρει τον σωστό δρόμο κάπου στην μέση τον χάσαμε και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας. Γίνονται κάποιες προσπάθειες και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι. Η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί. Οι συνεδριάσεις είναι πολύωρες με πολλές συζητήσεις και πολλά θέματα και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και στην λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων».

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι λάθος αποφάσεις οφείλονται πράγματι στην κούραση ή σε κάτι άλλο!

Πώς άλλαξαν γνώμη επιστήμονες, οι οποίοι έλεγαν αλλά στην αρχή (για παράδειγμα σε σχέση με την μάσκα) και άλλα λένε τώρα;;;

Κουράστηκαν και άλλαξαν άποψη;;;

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ;;; ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ;;;

Δείτε από το 1.44.44 την παραδοχή της κας Κοτανίδου:

«Πανδημία και κοινωνική συνοχή»

 

Πηγή

Προβολές : 343


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα