«Δυναστεία» έγινε το Μαξίμου με υπόγεια κόντρα Μαρέβας – Ντόρας – Σε πλήρη αποδόμηση τα πουλέν του Μητσοτάκη

«Δυναστεία» έγινε το Μαξίμου με υπόγεια κόντρα Μαρέβας – Ντόρας – Σε πλήρη αποδόμηση τα πουλέν του Μητσοτάκη

16 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:452
Μοίρασέ το

 

Το σίγουρο είναι ότι όλοι στην κλειστή ομάδα του Μαξίμου βρίσκονται σε φάση κριτικής και το Μαξίμου μοιάζει με την σαπουνόπερα Δυναστεία…

Μήπως γιατί γνωρίζουν η μια για την άλλη, θανατηφόρα μυστικά που έτσι και  βγουν στην δημοσιότητα θα διαλυθεί το σύμπαν;;;
Μήπως η νύφη γνωρίζει κάτι για …. “αιμομιξίες” και “η πεθερά” για… κρυμμένο χρήμα και βίζιτες;;;
Ποιός σας είπε πως οι χαλδαίες δεν σκοτώνονται και μεταξύ τους;;;
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου…

Όλα τα πουλέν του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης καθώς είναι απολύτως υπόλογοι για τις εξωθεσμικές κινήσεις τους.

Αρχίζουμε από τον Στέλιο Πέτσα, που πριν λίγες μέρες βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης, στο Μαξίμου ήταν πολύ ενοχλημένοι και του ζήτησαν ή να ανασκευάσει την απαράδεκτη δήλωση «ή προσαρμόζεσαι ή πεθαίνεις» αλλιώς η αποπομπή ήταν μονόδρομος.
Έτσι και έκανε μία δήλωση στην κάμερα εξαιρετικά απολογητική.
Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ενοχλήσει.

 

Αντιθεσμική η λίστα Πέτσα

Η λίστα για τα ΜΜΕ που είχε καταρτίσει στην πανδημία και τον εμβολιασμό δόθηκε σε ΜΜΕ χωρίς καμία αντικειμενική αιτιολόγηση.

Πήραν κρατικά χρήματα εφημερίδες που έκλεισαν μετά από λίγες μέρες αλλά και ιστοσελίδες με ανύπαρκτη θεματολογία και περιεχόμενο, που είχαν να ενημερώσουν την ροή τους εδώ και χρόνια.

Μία αντιθεσμική πρακτική που είχε σκοπό να κερδίσει την εύνοια των ΜΜΕ απέναντι στη κυβέρνηση τα επόμενα χρόνια.

 

Ήξερε για τις υποκλοπές ο Γεραπετρίτης αλλά δεν μιλούσε…

 

Όμως, φαίνεται ότι και ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει προχωρήσει σε αντιθεσμικές πολιτικές ενέργειες.

Όπως φαίνεται από τις διαρροές της εξεταστικής ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων «έδωσε» τον υπουργό Επικρατείας και αποκάλυψε ότι τον είχε ενημερώσει για θέματα υποκλοπών και μάλιστα, παραδέχτηκε ότι τον είχε συνταντήσει πολλές φορές.

Ερώτηση 1η: Τι δουλειά έχει ο υπουργός Επικρατείας να βγαίνει με τον διοικητή της ΕΥΠ όταν ο προϊστάμενος του είναι ο Πρωθυπουργός;

Ερώτηση 2η: Για ποιες υποθέσεις είχε ενημερωθεί και αν είχε ενημερωθεί για την υπόθεση Ανδρουλάκη, διότι εκείνος βγήκε και είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα, παρόλο που του ανατέθηκε να ενημερώσει τον Ν. Ανδρουλάκη.

Από όλα αυτά συνάγουμε εύκολα ότι ο Γ. Γεραπετρίτης γνώρισε και για τις υποκλοπές και για το λόγο παρακολούθησης του κινητού Ανδρουλάκη.

Η αντιπολίτευση, πλέον, ζητάει την παραίτησή του και είναι επίκαιρος ο χρησμός του πριν μερικές μέρες που έλεγε ότι δεν ξέρει αν θα είναι υπουργός αλλά το θεσμικό πλαίσιο της ΕΥΠ χρειάζεται αναμόρφωση.
Μήπως οι εξελίξεις θα πυροδοτήσουν παραιτήσεις;

 

Ο ρόλος Γρηγόρη Δημητριάδη

Όσο για τον Γρηγόρη Δημητριάδη, που αποπέμφθηκε από το Μαξίμου, τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ήταν ο πιο στενός σύμβουλος Μητσοτάκη που ήξερε τα πάντα και εξ αυτού είναι ανήκουστο να μην γνωρίζει για τις υποκλοπές.

Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο φόβος και ο τρόμος των υπουργών.
Όριζε όλα τα νομοσχέδια και τα έργα στα υπουργεία.
Ωστόσο η έξοδός του από το Μέγαρο Μαξίμου έχει φέρει μία ανισορροπία.

 

Αντικρουόμενα συμφέροντα στο Μαξίμου από Μαρέβα – Ντόρα

Όπως μάθαμε, εξαιρετικά εκνευρισμένη είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη για την αναστάτωση που έφερε στην κυβέρνηση η αντιθεσμική πορεία του Γρηγόρη Δημητριάδη και θέλει να επιφέρει μία τάξη στο μέγαρο και να προστατέψει το προφίλ του Πρωθυπουργού.

Ωστόσο, πόδι σε αυτή την άναρχη κατάσταση θέλει να βάλει και η Ντόρα Μπακογιάννη, που θέλει να βοηθήσει τον αδερφό της πολιτικά αλλά δεν την βλέπει με καλό μάτι η κ. Μητσοτάκη- Γραμπόφσκι.

Όπως μάθαμε, η κ. Μπακογιάννη προσπάθησε να αλλάξει τις ισορροπίες σε κομβικό υπουργείο όπου ο υπουργός ήταν «αυτοκόλλητος» με τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Η κ. Γραμπόφσκι έχει με το μέρος της και εμπιστεύεται πολύ, πλέον, τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο.

Όλα αυτά έχουν συνέπεια να έχει χαλάσει το κλίμα συνεργασίας στο Μαξίμου με ανυπολόγιστες συνέπειες αργότερα.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι στην κλειστή ομάδα του Μαξίμου βρίσκονται σε φάση κριτικής και το Μαξίμου μοιάζει με την σαπουνόπερα Δυναστεία…

 

Μαξιμιλιανός

 

Πηγή

Προβολές : 452


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα