Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν η ξεφτίλα της “δικαιοσύνης”...

Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν η ξεφτίλα της “δικαιοσύνης”...

5 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:332
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … σπάω πλάκα με την ταχύτατη επέμβαση της “δικαιοσύνης” σε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο…

Ούτε την αίσθηση του χιούμορ δεν έχουν… “οι πυλώνες της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…”

 

 

Άκης Τσελέντης για παρέμβαση εισαγγελέα: «Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστεύει ότι θα… αδειάσει από το νερό το Αιγαίο»!

Ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Ο.Τσορμπατζόγλου παρήγγειλε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πρωταπριλιάτικη φάρσα με το ηφαίστειο της Σαντορίνης

 

Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να εξηγήσω την παρέμβαση της “δικαιοσύνης” στην πρωταπριλιάτικη φάρσα του γνωστού σεισμολόγου Άκη Τσελέντη…

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω…

Θα προτιμήσω το δεύτερο με μια δόση από το πρώτο… ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ… 

Μα καλά… πριν διατάξει …ο κύριος εισαγγελέας, την προκαταρκτική έρευνα, δεν άνοιγε τα στραβά του, να δει την ανάρτηση του κ. Τσελέντη και κυρίως τις δηλώσεις όλων των σχολιαστών για την έξυπνη φάρσα του;;;

Και θυμήθηκα μια περίπτωση δική μου, που είχα αναρτήσει στο προηγούμενο ιστολόγιο, με μια γυναίκα δεμένη και κουκουλωμένη και έγραψα: “αυτή τη στιγμή συντελείται απαγωγή”… και χαρακτήρισα στις ετικέτες ως χιούμορ… και υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα… και κινητοποιήθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και η Ασφάλεια της Νέας Μάκρης, στις 5:00 το πρωί… και έγινε ο μαύρος χαμός, μ’ εμένα να εξηγώ πως ήταν χιούμορ…και αν είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εισαγγελέας για μια φάρσα και τους αστυνομικούς να μου λένε πως ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα… και πρέπει να ερευνήσουν!!!

 

Ρε π@ύστη μου, σε τι χώρα ζούμε;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Άκης Τσελέντης για παρέμβαση εισαγγελέα: «Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστεύει ότι θα… αδειάσει από το νερό το Αιγαίο»!

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, προχώρησε σε νέα καυστική ανάρτηση μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,

Συγκεκριμένα είπε: «Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα!».

Ενώ η ανάρτησή του έγινε ακόμα πιο αιχμηρή καθώς αναφέρει ότι «Ούτε γνωρίζω βέβαια καμία χώρα όπου αφήνουν ελεύθερο ένα προπονητή που βίασε 36 παιδιά και είχε φάει 401 χρόνια φυλακή».

Η εισαγγελική παρέμβαση έγινε για να διαπιστωθεί, εάν η δημοσίευσή του Άκη Τσελέντη την πρωταπριλιά για το ηφαίστειο της Σαντορίνης αποτελεί διασπορά ψευδών ειδήσεων και ως εκ τούτου ποινικό αδίκημα με βάση το αρ. 191 του Ποινικού Κώδικα.

Αφού έγινε γνωστή η παρέμβαση του εισαγγελέα ο κ. Τσελέντης προχώρησε σε νέα ανάρτηση:

«Ελπίζω να μην αληθεύει … “Διώκουν” εμένα για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Τον άνθρωπο που επανειλημμένα έχει διαψεύσει δημόσια εκτιμήσεις για δήθεν επερχόμενους καταστροφικούς σεισμούς από μερικούς συναδέλφους πχ 8,5R !! στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη Κρήτη , 7R στη Θήβα πριν 1 χρόνο και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις με σκοπό να εφησυχάσω τους πολίτες.

Ξεχνούν ότι κάποιοι μετά τις τραγικές εικόνες από τον σεισμό της Τουρκίας που έμπαιναν στα σπίτια μας από τα ΜΜΕ, εκμεταλλευόμενοι το πανικό του κόσμου, μίλαγαν για καταστροφικούς σεισμούς στην Ελλάδα για το 1 λεπτό δημοσιότητας στην TV…. Και πόσες φορές βγήκα δημόσια και το διέψευσα.

Τους ενόχλησε ένα προφανές πρωταπριλιάτικο αστείο που στο τέλος παρέπεμπα σε σύνδεσμο για το πως ξεκίνησε η παράδοση της πρωταπριλιάς ενώ υπήρχε και φωτογραφία του Πινόκιο!

Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα! Ας έκαναν το κόπο να διαβάσουν τα χιλλιάδες σχόλια που μου ευχόταν καλη πρωταπριλιά. Δεν γνωρίζω καμμία περίπτωση στην ιστορία να διωχθεί κάποιος για πολύ ποιο πιστευτά και επικίνδυνα πρωταπριλιάτικα ψέματα.

Ούτε γνωρίζω βέβαια καμία χώρα όπου αφήνουν ελεύθερο ένα προπονητή που βίασε 36 παιδιά και είχε φάει 401 χρόνια φυλακή. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι οι αναρτήσεις μου ενοχλούν κάποιους και προσπαθούν με ψεύδη να επηρεάσουν τον κ Εισαγγελέα ο οποίος δικαιολογημένα δεν γνωρίζει το αντικείμενο της Σεισμολογίας. Διαφήμιση μου κάνουν ας μη το συνεχίσουν» ανέφερε ο σεισμολόγος.

Να υπενθυμιστεί πως ο Άκης Τσελέντης, την Παρασκευή στις 23:50 (λίγα λεπτά πριν την 1 Απριλίου) ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook κείμενο με το οποίο μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μεγάλη πιθανότητα (30%) να μετατοπισθεί όλο το μάγμα που ήταν κάτω από τη Σαντορίνη προς το ηφαίστειο της… Ιαπωνίας Tripanteko δημιουργώντας μια τεράστια χοάνη κάτω από τη Σαντορίνη.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως στο τέλος της ανάρτησης ο κ. Τσελέντης είχε link που παρέπεμπε σε ανάρτηση ιστοσελίδας σχετικά με την Πρωταπριλιά και για ποιο λόγο λέμε ψέματα αλλά και μια φωτογραφία του… Πινόκιο.


 

 

Πηγή

Προβολές : 332


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα