Δυστυχώς, έχουμε μπλέξει με ψυχοπαθείς!

Δυστυχώς, έχουμε μπλέξει με ψυχοπαθείς!

14 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:419
Μοίρασέ το

 

Και στοίχημα! Πάλι θα πετάει ο γάιδαρος και με τα πολύχρωμα τιμολόγια της ΔΕΗ, αφού θ΄αφήνουμε τους ληστές της ΔΙΚΗΣ μας περιουσίας, που αποκτήσαμε με τους φόρους εκατοντάδων ετών, να νέμονται τους κόπους μας και να θησαυρίζουν, στις πλάτες μας.

Η ΔΕΗ και οι υποδομές της, που σήμερα παραδόθηκαν σε ιδιώτες καρχαρίες, είναι ΔΙΚΗ μας περιουσία!

Την έχουμε πληρώσει αδρά και δεν την υπερασπιστήκαμε!

 

Απορώ μ’ αυτόν τον λαό, που από ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ…
Απορώ μ’ αυτόν τον λαό, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ…ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…
Απορώ μ’ αυτόν τον λαό, που του ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…
ΑΠΟΡΩ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:  Αναφέρομαι πάντα στην συντριπτική πλειοψηφία και ποτέ στο σύνολο…

 Ioanna Ypsilanti

Δυστυχώς, έχουμε μπλέξει με ψυχοπαθείς!

Δεν έχει μείνει ούτε ένας τομέας της καθημερινότητας μας, που να μην έχει προσβληθεί από τον ιό της εξουσιαστικής τρέλας.
Και το μόνιμο σλόγκαν του λαού μας είναι ένα: “Ναι! Πετάει ο γάιδαρος!”
Πετάει ο γάιδαρος, στις προκατασκευασμένες πανδημίες. Φόβος, μάσκες, SMS, τέστ αναξιόπιστα, “ειδικοί” τρομοκράτες, λογοκριτές, πρόστιμα, οικονομική κατάρρευση, διχασμός, αστυνομοκρατία.
Πετάει ο γάιδαρος στα πειραματικά σκευάσματα, που έχουν σκοτώσει, ήδη, 17 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και κυβερνήσεις καταβάλλουν, σήμερα, αποζημιώσεις στα θύματα του συστήματος, χωρίς ν΄αγγίζουν τους εξολοθρευτές Γκέιτζ, Μπουρλά, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Υγείας και τους μιζαδόρους επικεφαλής αρχηγούς-παραγγελιοδόχους του τοξικού θανάτου.
Πετάει ο γάιδαρος και για τις ανδρικές εγκυμοσύνες, για το “ανδρικό” μητρικό γάλα, που είναι φυσιολογικό να χορηγείται με σωληνάκι , στο νεογέννητο, για την ανδρική έμμηνο ρύση, που απαιτεί ανδρικές σερβιέττες και ταμπόν, για τα ανδρικά δωδεκάποντα, για δημιουργία οικογένειας με πληρωμένες μήτρες, και αγοραπωλησίες βρεφών. Και δώστου οι ψυχοπαθητικές διαφημίσεις με μουσάτους να φωνάζουν “ΕΙΜΑΙ γυναίκα”, “Το “ΕΘΝΟΣ” στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα”, τα μαγαζιά να πουλάνε “σέξυ γυναικεία εσώρουχα για άνδρες” και οι “αριστεροί” να βγαίνουν με πολύχρωμες σημαιούλες, για επιπλέον “προοδευτικά” ψηφαλάκια.
Πετάει ο γάιδαρος για το ξεπούλημα της χώρας και των εθνικών μας συμφερόντων, στο Αιγαίο.
Πετάει ο γάιδαρος για την στήριξη φασιστικών καθεστώτων και εγκληματιών πολέμου.
Και στοίχημα! Πάλι θα πετάει ο γάιδαρος και με τα πολύχρωμα τιμολόγια της ΔΕΗ, αφού θ΄αφήνουμε τους ληστές της ΔΙΚΗΣ μας περιουσίας, που αποκτήσαμε με τους φόρους εκατοντάδων ετών, να νέμονται τους κόπους μας και να θησαυρίζουν, στις πλάτες μας. Η ΔΕΗ και οι υποδομές της, που σήμερα παραδόθηκαν σε ιδιώτες καρχαρίες, είναι ΔΙΚΗ μας περιουσία! Την έχουμε πληρώσει αδρά και δεν την υπερασπιστήκαμε!
Αντιθέτως! Θα βάλουμε και υπογραφή, κάτω από κάποιο χρώμα, υπογράφοντας και την συναίνεση μας, στο κλέψιμο, που θα καθορίζει ο κάθε ληστής! Επιλογή θα έχουμε στο χρώμα, όχι στην τιμή, που θα αποδεχόμαστε, αφού συμφωνήσαμε!
Καλέ ναι! Πετάει ο γάιδαρος! Νάτος! Τον βλέπουμε στον αέρα!
Οσοι δεν τον βλέπουν είναι συνωμοσιολόγοι, απάτριδες, ψεκασμένοι, φασίστες, αρνητές!
Καλά ξεμπερδέματα!

 

 

Πηγή

Προβολές : 419


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα