Δύο ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, επικεφαλείς της νέας τρομοκρατίας των εμβολίων mRNA

Δύο ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, επικεφαλείς της νέας τρομοκρατίας των εμβολίων mRNA

22 Ιουλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,007
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … τα παίρνω στο κρανίο…

Δημιουργείται κέντρο παραγωγής mRNA εμβολίων – Παγώνη και Βασιλακόπουλος έπιασαν θέση για νέα τρομοκρατία

Δύο ψυχοπαθείς, στην υπηρεσία της ΑΝΤΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (;;;), ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.
ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1.  Τι στο καλό; Δεν υπάρχει ούτε ένας… ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ……….;;;
Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Δημιουργείται κέντρο για ΣΥΝΕΧΗ παραγωγή mRNA εμβολίων – Έτοιμοι Βασιλακόπουλος, Παγώνη κ.α.

Για την επόμενη πανδημία, η οποία, όπως λένε, δεν υπάρχει…
Κοινοπραξία με επικεφαλής ερευνητές στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) σχεδιάζουν την πρώτη πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα συνεχούς παραγωγής mRNA στον κόσμο, με πρόσχημα τις πανδημίες!!!

Όπως μεταδίδεται, το εν λόγω πιλοτικό εγχείρημα χρηματοδοτείται με 82 εκατομμύρια δολάρια από το Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)! Επιδιώκεται, υποτίθεται, να αυξήσει την ικανότητα της κοινωνίας να ανταποκρίνεται σε μελλοντικές πανδημίες καθώς και να επιταχύνει την ανάπτυξη και παραγωγή τεχνολογιών mRNA!!!

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εταιρείες ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων για να αναπτύξουν νέα εμβόλια, τα οποία ενδεχομένως ενωθούν στο τέλος στο απόλυτο υπερεμβόλιο-ταυτότητα!

«Οι εταιρείες επενδύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε mRNA, όχι λόγω της Covid, αλλά λόγω των δυνατοτήτων του mRNA σε όλες τις άλλες περιοχές ασθενειών», τονίζει ο Richard Braatz, καθηγητής Edwin R. Gilliland στο Τμήμα Χημικής Μηχανικής του MIT και ο κύριος ερευνητής για το έργο.

Θα πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο πλατφόρμα συνεχούς κατασκευής mRNA! Θα κατασκευάζει δηλαδή ΣΥΝΕΧΩΣ εμβόλια παρέμβασης στο DNA!!!

«Αυτό που θέλουμε πραγματικά, είναι να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία», ισχυρίζεται ο Braatz και συνεχίζει: «Και θέλουμε να την ανακόψουμε γρήγορα αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο από την στιγμή που ανιχνεύεται ο ιός. Η τρέχουσα τεχνολογία δεν μας βοηθάει».

Ο FDA θα χρηματοδοτήσει το εγχείρημα του MIT για τρία χρόνια. Η ReciBioPharm κατασκευάζει τις εγκαταστάσεις παραγωγής, ενώ οι εργασίες στο MIT βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη!

Μαντέψτε ποιοί θα προωθήσουν τα νέα εμβόλια στην Ελλάδα!

Το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 1,007


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα