είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. δεν είμαστε  τοίχοι... ούτε πλήκτρα... ούτε πέτρες... ούτε ιντερνετικά καλώδια... (μουσικό βίντεο και ταινία)

είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. δεν είμαστε  τοίχοι... ούτε πλήκτρα... ούτε πέτρες... ούτε ιντερνετικά καλώδια... (μουσικό βίντεο και ταινία)

3 Δεκεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

 

 

Την γράφουμε πια σε τοίχους…

 

… σε πλήκτρα…

… σε πέτρες…

… σε ιντερνετικά καλώδια την κρεμάσαμε…

 

Φοβόμαστε να την ψιθυρίσουμε, κοιτάζοντας τον άλλον στα μάτια…

… ανοίγοντας μια αγκαλιά…

… ενώνοντας τους κτύπους της καρδιάς μας…

 

Θεέ μου, κι ακόμα θέλουμε να λεγόμαστε … άνθρωποι;

 

Το “Σ’ ΑΓΑΠΩ”, να  το πεις κοιτάζοντας τον άλλον στα μάτια …

… μην το γράφεις σε τοίχους…

… ούτε σε πέτρες…

… ούτε σε πλήκτρα …

… γιατί είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

… δεν είμαστε  τοίχοι…

… ούτε πλήκτρα…

… ούτε πέτρες…

… ούτε ιντερνετικά καλώδια…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Την αγάπη, κοίταξέ την  στα μάτια… αν αντέχεις τη δύναμη και τη λάμψη της…

 

καληνύχτα… να έχετε μια όμορφη Κυριακή…

Καλλιόπη

 

 

 

 

 


 


 

 


Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

 

 

 

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα