Είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την κατάντια μας; (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την κατάντια μας; (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

16 Φεβρουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:922
Μοίρασέ το

 

 

Καλά στέφανα στους ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς ας επιστρέψουμε στις τρύπες μας

Μας ευτελίζουν ποικιλοτρόπως και κατάμουτρα επιβάλλοντας μια άκρατη φτωχοποίηση, μας εξαπατούν καθημερινά και εμείς αντί να τους εξανδραποδίσουμε τουναντίον τους χειροκροτάμε και τους αποδεχόμαστε!

Αυτό που δεν θέλουν να καταλάβουν ούτε οι αρθρογράφοι, ούτε και οι δημοσιογράφοι που το παίζουν ανεξάρτητοι είναι, πως:
1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
2. ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
3. ΟΣΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ (ΛΟΓΩ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)
4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑΣ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ … ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΜΠΟΧΑ, ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΠΑ…
5. ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ…
ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ “ΟΧΙ”, ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ PREDATOR  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ;;;
5. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ  ΛΑΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…
ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ή ΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αξίζει να μπείτε εδώ, για να δείτε πόσο βρίζουν τον ψυχανώμαλο πρωθυπουργεύοντα, οι χρήστες του τουίτερ…

Του Κώστα Πρώιμου

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός πως ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ριζικά. Για την ακρίβεια εμείς οι ίδιοι απλώς τον παρατηρούμε να μεταβάλλεται διότι δεν έρχεται ποτέ εκείνο το ανατρεπτικό πρωί που θα ξυπνήσουμε, θα κοιταχτούμε με παρρησία στον καθρέπτη του μπάνιου και θα «διορθώσουμε» πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό.

Όμως δύσκολα  έως ακατόρθωτα για τη συντριπτική πλειοψηφία  ψυχοσωματικά εγχειρήματα είναι τούτα.  Ν

 

α, που, η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα πέρασε με νόμο την αποδοχή του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.

 

Δε θα εξετάσουμε την ορθότητα της πολύκροτης πολιτικής απόφασης.

 

Αυτή είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι θα κριθεί από τα νέα ήθη και έθιμα και από τους νικητές της ιστορίας στο άμεσο μέλλον.

 

Πολλά γράφονται για τους παράγοντες της ομοφυλοφιλίας και άλλα τόσα ακούγονται.

 

Ποτέ δε θυμόμαστε αυτόν τον σχετικό επικοινωνιακό χαμό και τον γενικό ξεσηκωμό. Άπαντες ασχολήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες από τη στιγμή που ανακοίνωσε τις σχετικές του προθέσεις ο  κ. Μητσοτάκης με το ζήτημα της «εις γάμου κοινωνίας» των ομοφυλόφιλων. Ξαφνικά όλοι οι προοδευτικοί ταγοί θυμήθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα που πρέπει να διασφαλίζονται από ένα κράτος δικαίου.

Μακάρι οι «γλάστρες» των πρωινάδικων και οι εγχώριοι μπακάληδες της διανόησης να επιδείκνυαν ίδια ευαισθησία και για τον εγκληματικό τρόπο που σκοτώθηκαν πενήντα επτά νέοι άνθρωποι στα Τέμπη!

 

 

Μάλλον ωστόσο οι νεκροί δεν απολαμβάνουν έστω και τα στοιχειώδη δικαιώματα προφανώς διότι τα ΑΦΜ τους απενεργοποιούνται…

 

Δε μας ενδιαφέρει τίποτα. Όμως πόσο διαφορετικό θα ήταν το πολιτικό μας σκηνικό αν όλοι οι  τάχα μου ευαισθητοποιημένοι ενεργοί πολίτες  και οι συλλογικότητες έδειχναν το ίδιο ενδιαφέρον φερειπείν για τις υποκλοπές!

 

 

Είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την κατάντια μας;

 

 

Μας παρακολουθούσε με τα δικά μας χρήματα ο πρωθυπουργός της χώρας αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός!

 

 

Δημοσίευσαν και συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις προς επιβεβαίωση του ανωτέρω!

 

 

Δε μας νοιάζει το γεγονός πως ο πρωθυπουργός της χώρας με άθλιες και παράνομες τακτικές υπονομεύει το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα.

 

 

Ούτε μας «κόπτει» ότι έρχεται το μέσον του μήνα και οι περισσότεροι δεν έχουν μία στο παντελόνι τους.

 

 

Τώρα δα, μας έπιασε ξάφνου η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη και το δημοκρατικό μας φιλότιμο.

 

Με τους γάμους των ομοφυλόφιλων!

 

 

Μας ευτελίζουν ποικιλοτρόπως και κατάμουτρα επιβάλλοντας μια άκρατη φτωχοποίηση, μας εξαπατούν καθημερινά και εμείς αντί να τους εξανδραποδίσουμε τουναντίον τους χειροκροτάμε και τους αποδεχόμαστε!

 

 

Αποδεικνύουμε με πανηγυρικό τρόπο ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού!

 

 

Δεν είδαμε σχεδόν κανένα από τους τηλεοπτικούς αστέρες της δημοσιογραφίας ή τους έγκριτους αρθρογράφους των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να ενδιαφέρονται για την εθνική και κοινωνική μας κατάπτωση.

 

 

Αντιθέτως, βολεμένοι με τους παχυλούς μισθούς τους έναντι παροχής φιλοκυβερνητικών υπηρεσιών τα βλέπουν όλα καλά, όλα ανθηρά στην Ελλάδα του 2024.

 

 

Παμπάλαια πολεμικά αεροσκάφη πέφτουν σαν τις μύγες κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων ρουτίνας και δεν ανοίγει ρουθούνι!

 

Χάνουμε άδικα και ύπουλα έμψυχο στρατιωτικό δυναμικό, οι οικογένειές τους θα θρηνούν για πάντα και ποτέ δεν αποκαλύπτονται οι πραγματικοί ένοχοι!

 

 

Μας «ξεβράκωσε» σε παγκόσμια θέα το Ευρωκοινοβούλιο αλλά ο Άρειος Πάγος σε διατεταγμένη υπηρεσία εκλήθη να αντικρούσει το ντροπιαστικό για τη χώρα μας ψήφισμα τριακοσίων τριάντα ευρωβουλευτών!

 

 

Ουδέποτε η εκτελεστική εξουσία έχει κρίνει πολιτική απόφαση  διεθνούς αποδοχής!

 

 

Για πολλούς νομικούς το ανωτέρω είναι ξεκάθαρα μια αντισυνταγματική πράξη που «θολώνει» τη διάκριση των εξουσιών.

 

 

Είχαμε γράψει στο antinews πρόσφατα πως οι πρώτες αντιδράσεις του καθεστώτος Μητσοτάκη στο εν λόγω  πανευρωπαϊκό ράπισμα θυμίζουν απομονωμένες και δακτυλοδεικτούμενες δικτατορίες!

 

Ήρθε ο Άρειος Πάγος ο κατά τα άλλα θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας από αρχαιοτάτων χρόνων ώστε να το επιβεβαιώσει με τον πιο… έγκυρο και έγκριτο τρόπο!

 

 

Διαλύουν ό,τι απέμεινε από τη δημόσια εκπαίδευση με την έλευση των ιδιωτικών ΑΕΙ και πάλι οι μόνοι που ξεσηκώνονται είναι οι φοιτητές! Και από τις τάξεις τους όχι και όλοι.

 

 

Μα καλά, χαμπάρι δεν παίρνουν οι γονείς τους;

 

 

Που ουκ ολίγοι τρώνε μακαρόνια μπλουμ για να μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους σε πόλεις μακρινές;

 

 

Δεν αντιλαμβάνονται πως την επαγγελματική πιάτσα θα την ελέγχει απόλυτα το κύκλωμα της νέας ιδιωτικών συμφερόντων επιβληθείσας κατάστασης;

 

 

Οι γάμοι των ομοφυλόφιλων είμαστε σίγουροι πως συζητήθηκαν περισσότερο στις οικογένειές τους από το επαγγελματικό πρόβλημα που αναμένεται να συναντήσουν τα τέκνα τους σε μια αγορά που οι ανισότητες ως προς την εύρεση εργασίας  θα διευρυνθούν αγρίως και με τη βούλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Καλά στέφανα στους ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς ας επιστρέψουμε στις τρύπες μας…

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 922


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα