Είμαστε σε πόλεμο με την Αμερική! Σκληροί, άπληστοι, αχόρταγοι, θέλουν παγκόσμια εξουσία χωρίς αντιπάλους...

5 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Αυτό που ομολόγησε ο Μιτεράν και με αλαζονεία δήλωσε ο χθες ο Μπλίνκεν, δεν είναι πλέον μυστικό για κανέναν και συνεπώς όσοι στρατεύονται με τις ΗΠΑ (κυβερνήσεις και κόμματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς εξαιρέσεις -συμπεριλαμβανομένου του εγχώριου ΚΚΕ), εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, καταδικάζοντας ως εισβολή την επιχείρηση αποναζιστικοποίησης, τις αποφάσεις των λαών για επανένωση με τη Μητέρα Ρωσία και τη στήριξη των ΟυκροΝαζί του κοκαϊνομανή κλόουν… με ή χωρίς διαφοροποιήσεις, με ναι μεν αλλά… έχουν δουλική υπαλληλική σχέση με τον ιμπεριαλισμό.

Εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει. Είναι μια αποικία των ΗΠΑ!

Ένα δήθεν νόμισμα και μια χούφτα απάτριδων χαμηλόβαθμων πολιτικών και κομμάτων, στην υπηρεσία των τραπεζιτών

Και ο Μιτεράν δοτός, όπως και ο Παπανδρέας… έτσι για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ…
Απλά την εποχή του ’80, υπήρχαν ακόμα πολιτικοί με μεγαλύτερο ειδικό βάρος…  κι αυτό, γιατί δεν υπήρχε το διαδίκτυο να τους ξεβρακώσει…
Όσο για την Ε.Ε. δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα καθαρά ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ… η παρακάτω φωτογραφία, είναι μια από τις χιλιάδες αποδείξεις…
Καλλιόπη Σουφλή

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το σκίτσο της Κινέζας Διπλωμάτισσας* είναι η καλύτερη απεικόνιση,
της επίθεσης των ΗΠΑ εναντίον της…
αποικίας τους “Ευρωπαϊκή Ένωση”, με την τρομοκρατική επίθεση και καταστροφή των αγωγών Νορντ Στριμ…

Ο Άντονι Τζον Μπλίνκεν, o 71ος Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, δεν χρήζει παρερμηνειών στις δηλώσεις του, για την καταστροφή των Ρωσικών υπεράκτιων αγωγών φυσικού αερίου Νορντ Στριμ: «Μια εξαιρετική στρατηγική ευκαιρία για τον τερματισμό της ενεργειακής εξάρτησης από τη Ρωσία κι αποφυγή χρήσης της ενέργειας ως όπλο» 

Τι δεν καταλαβαίνουν οι κυβερνήσεις-λακέδες της “μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας“, όπως αυτό-αποκαλούνται οι χώρες μέλη της αποικίας των ΗΠΑ με την επωνυμία “Ευρωπαϊκή Ένωση” και όλα τα ευρωπαϊκά Νατοϊκά κόμματα (αριστερά, δεξιά, ακροδεξιά, αυτό-αποκαλούμενα “κομουνιστικά”);

Φρανσουά Μιτεράν: «Η Γαλλία δεν το γνωρίζει, αλλά είμαστε σε πόλεμο με την Αμερική.
Ναι, ένας μόνιμος πόλεμος, ένας καθοριστικός πόλεμος, ένας οικονομικός πόλεμος, προφανώς χωρίς θανάτους.
Ναι, οι Αμερικανοί είναι πολύ σκληροί, είναι άπληστοι, αχόρταγοι, θέλουν παγκόσμια εξουσία χωρίς αντιπάλους.
Είναι ένας άγνωστος πόλεμος, ένας μόνιμος διαρκής πόλεμος, που φαίνεται χωρίς απώλειες, αλλά είναι πόλεμος μέχρι θανάτου
»

 

Έχουν περάσει 26 χρόνια από το θάνατο του Γάλλου σοσιαλιστή προέδρου Φρανσουά Μιτεράν (1996).

Σήμερα υπάρχει πόλεμος και δεν αφορά μόνον τη Γαλλία αλλά όλη την Ευρώπη, υπάρχουν και νεκροί.
Κάποιος, ο σοσιαλιστής ηγέτης που δεν εξαγοράστηκε από τις ΗΠΑ –όπως οι σημερινοί σοσιαΛΗΣΤΕΣ-, είχε προειδοποιήσει.
Οι ευρωπαϊκές άρχουσες ελίτ, το πολιτικό σύστημα, όλα τα πολιτικά κόμματα (αριστερά ή δεξιά κι ακροδεξιά), κυρίως η Νατοϊκή αριστερά (“δικαιωματική”, “ανανεωτική” ΚΑΙ αυτό-αποκαλούμενη “κομουνιστική”), μετά τη τρομοκρατική επίθεση και την καταστροφή των Ρωσικών φυσικού αερίου Νορντ Στριμστη Βαλτική, δεν διαθέτουν καμία “δικαιολογία”, δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν την άμεση υπαλληλική σχέση τους με τον ιμπεριαλισμό.
Αυτό που ομολόγησε ο Μιτεράν και με αλαζονεία δήλωσε ο χθες ο Μπλίνκεν, δεν είναι πλέον μυστικό για κανέναν και συνεπώς όσοι στρατεύονται με τις ΗΠΑ (κυβερνήσεις και κόμματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς εξαιρέσεις -συμπεριλαμβανομένου του εγχώριου ΚΚΕ), εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, καταδικάζοντας ως εισβολή την επιχείρηση αποναζιστικοποίησης, τις αποφάσεις των λαών για επανένωση με τη Μητέρα Ρωσία και τη στήριξη των ΟυκροΝαζί του κοκαϊνομανή κλόουν… με ή χωρίς διαφοροποιήσεις, με ναι μεν αλλά… έχουν δουλική υπαλληλική σχέση με τον ιμπεριαλισμό.
Το απόσπασμα των λόγων του Μιτεράν αναφέρεται δύο φορές στα απομνημονεύματα του Γάλλου σοσιαλιστή ηγέτη.

Αρκεί να ξεφυλλίσουμε και ν’ ανασύρουμε όλα όσα το σάπιο & διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στη λεγόμενη “Ευρωπαϊκή Ένωση” και η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προσπαθούν απεγνωσμένα και με όλα τα μέσα να εξαφανίσουν!

Μιτεράν: «Πες τους ότι δεν είμαι ο διάβολος», του Ζωρζ-Μαρκ Μπεναμού (Mitterrand : “Dites-leur que je ne suis pas le diable.” de Georges-Marc Benamou), πολλαπλές εκδόσεις, “Plon”…

«Ο τελευταίος Μιτεράν», Ζωρζ-Μαρκ Μπεναμού(Le dernier Mitterrand), “Poche” – 7 Γενάρη 2021

Εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει. Είναι μια αποικία των ΗΠΑ!
Ένα δήθεν νόμισμα και μια χούφτα απάτριδων χαμηλόβαθμων πολιτικών και κομμάτων, στην υπηρεσία των τραπεζιτών
«Οι αναμνήσεις είναι η δύναμή μας.
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
κι όταν η νύχτα επιχειρεί να ξανάρθει,
εμείς ας βάλουμε φωτιά στις μεγάλες επετείους,
όπως θα ανάβαμε πυρσούς»
Βίκτωρ Ουγκό, από γράμμα στον Λουί Μπλανκ (1877)
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι.
Η Μνήμη αποτελεί ισχυρό όπλο για τους λαούς…

Εμείς θυμόμαστε!

Κι όταν μας ρωτήσουν γιατί θυμόμαστε, γιατί δεν βλέπουμε μπροστά, το μέλλον… θα τους απαντήσουμε: θα ‘ρθει η μέρα που εμείς θα θυμούμαστε τόσα πολλά, ώστε να θάψουμε σ’ ένα μεγάλο τάφο τους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας και του σοσιαλισμού.
Η μνήμη δεν αρχειοθετείται!
Δεν ξεχνάμε!

*Το πρωτογενές σκίτσο της Κινέζας Διπλωμάτισσας στην αρχή της ανάρτησης…

 

Πηγή

Προβολές : 504


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα