Είναι γεννημένος από το Σύστημα για να αποτελέσει μια ασφαλή δεξαμενή του όπως ακριβώς είναι και ο Βελόπουλος και πολλοί πολλοί άλλοι.

Είναι γεννημένος από το Σύστημα για να αποτελέσει μια ασφαλή δεξαμενή του όπως ακριβώς είναι και ο Βελόπουλος και πολλοί πολλοί άλλοι.

21 Ιουνίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:639
Μοίρασέ το

 

 

Το Σύστημα, γεννά αντισυστημικές προτάσεις εύκολα, όταν απευθυνεται σε ένα κοινό ΑΔΑΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ.

 

 

 

Η τραγωδία μας είναι, πως σ’ αυτό το λάκκο των μικρών κομμάτων, έχουν πέσει και νοήμονες, κι εκεί η επιστήμη σηκωνει τα χέρια ψηλά…

 

Κι αναρωτιέσαι: ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ” ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ … ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;;;

 

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΟ… ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΑΓΟΥΣ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Manos Fafoutopoulos

Ο κόσμος δέν αντιλαμβάνεται ότι το Σύστημα λατρεύει την παραγωγή τάχα μου αντισυστημικων δεξαμενών αλλά με μια πολύ πρόχειρη σύνθεση νοητικών φαινομένων αποδέχεται ο,τι του σερβίρουν στο πιάτο αρκεί να υπάρχει ένα υποστηρικτικό ιδεολόγημα ως αφηγηματική σταθερά.
Εν μέρει μπορώ να το κατανοήσω διότι από την πρώτη του δημοτικού σχολείου ο εγκέφαλος εκπαιδεύεται από το πρωσσικο μοντέλο παραγωγής δούλων και δεν μπορεί να αναπτύξει ένα άλλο λειτουργικό εξέτασης των πραγμάτων.
Ούτε κάν να θέσει το ερώτημα πώς ένας τύπος που<< δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του η ίδια>> εμφανίζεται από το πουθενά και πάντα εκ του ασφαλούς αρχίζει να “πηγαίνει κόντρα” με το σύστημα.
Η απάντηση είναι απλή πέρα από τα πολύ εύλογα ερωτηματικά που θέσατε:
Είναι γεννημένος από το Σύστημα για να αποτελέσει μια ασφαλή δεξαμενή του όπως ακριβώς είναι και ο Βελόπουλος και πολλοί πολλοί άλλοι.
Κανείς δεν γίνεται να αναπτυχθεί και να μπει στην Βουλή των Μασόνων ( αυτός είναι ο σωστός όρος) έτσι ξαφνικά την ώρα μάλιστα που άλλες πολιτικές δυνάμεις με εμπειρία και πορεία ασχέτως αφηγήματος δυσκολεύονται να το πετύχουν.
Τα υπόλοιπα λοιπόν είναι ζήτημα πού αφορά νοητικές λειτουργίες όπως η επιθυμία, το συναίσθημα, η μνημη των πανομοιότυπων και γενικά τα συνήθη στερεότυπα επάνω στα οποία ένα κόμμα στήνει και επικοινωνει το αφήγημα του.

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 639


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα