Είναι επίσημο – Ο Putin μίλησε στον Tucker Carlson

Είναι επίσημο – Ο Putin μίλησε στον Tucker Carlson

7 Φεβρουαρίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:431
Μοίρασέ το

 

Οι Αμερικάνοι πρέπει να μάθουν την αλήθεια για την Ουκρανία

 

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος είπε ότι κάλεσε τον Zelensky να του δώσει συνέντευξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συμφωνήσει.
Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin έδωσε συνέντευξη στον Αμερικάνο δημοσιογράφο, Tucker Carlson, ο οποίος έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις και κατηγορίες… ακόμα και για προδοσία για την απόφαση του να ταξιδέψει στη Μόσχα και να μιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov επιβεβαίωσε πως η συνέντευξη του Putin δόθηκε στον Αμερικάνο δημοσιογράφο χθες Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

 

Επίσημη επιβεβαίωση

«Ναι μπορώ να το επιβεβαιώσω» είπε κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Peskov απαντώντας σε ερώτηση για το εάν πράγματι ο Ρώσος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στον Tucker Carlson την προηγούμενη ημέρα.
Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του προέδρου από τη συνέντευξη, ο Peskov υπογράμμισε πως οι ίδιοι δημοσιογράφοι θα μπορέσουν να την αξιολογήσουν, μόλις η συνέντευξη αυτή δοθεί στη δημοσιότητα.
Ο Peskov επισήμανε πως μόλις η συνέντευξη κυκλοφορήσει, ο καθένας  θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει τις δικές του εντυπώσεις.

Πολλά τα αιτήματα για συνεντεύξεις, αλλά…

Επιπλέον, ο Peskov υποστήριξε πως το Κρεμλίνο λαμβάνει πολλά αιτήματα από δημοσιογράφους και ΜΜΕ από όλο τον κόσμο για μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο.
Όπως είπε, σε πολλά από αυτά τα αιτήματα η απάντηση είναι αρνητική διότι, κατά τον Peskov, δεν είναι αμερόληπτα όσον αφορά την κάλυψη του τι συμβαίνει στην Ουκρανία.
Αντιθέτως, όπως υποστήριξε, τα περισσότερα ΜΜΕ κυρίως στη Δύση, υιοθετούν μια τελείως μονόπλευρη προσέγγιση όσον αφορά στον πόλεμο.

Δεν είμαι ένοχος, δεν πρόδωσα τις ΗΠΑ

Τις αιτιάσεις σε βάρος του για προδοσία των ΗΠΑ είχε απορρίψει κατηγορηματικά ο Αμερικάνος δημοσιογράφος Tucker Carlson, ο οποίος πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο X με φόντο τους πύργους του Κρεμλίνου και τον καθεδρικό ναό του Χριστού Σωτήρος, όπου και ανακοίνωνε ότι σύντομα επρόκειτο να πάρει συνέντευξη από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin.

«Γιατί να νιώθω ένοχος, σαν να πρόδωσα την χώρα μου;
Είμαι σε μια μεγάλη πόλη και δεν με νοιάζει» υποστήριξε ο Tucker, ο οποίος έχει ισχυριστεί ότι ο Λευκός Οίκος επιχείρησε δύο φορές να σταματήσει τη συνέντευξη του με τον Ρώσο πρόεδρο.
Τον ισχυρισμό αυτό διέψευσε ο Λευκός Οίκος.

Ζήτησε συνέντευξη και από τον Zelensky

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson είπε ότι κάλεσε τον Zelensky να του δώσει συνέντευξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συμφωνήσει.
«Στείλαμε αίτημα για συνέντευξη με τον Zelensky.
Ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσει» τόνισε ο Tucker Carlson.

Πρέπει να μάθουν οι Αμερικάνοι τι συμβαίνει στην Ουκρανία

Ο Carlson υποστηρίζει ότι οι Αμερικάνοι έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν «τι ισχύει» για τη σύγκρουση «στην οποία εμπλέκεται η χώρα τους».
«Να γιατί το κάνουμε.
Πρώτον, γιατί είναι δουλειά μας.
Ασχολούμαστε με τη δημοσιογραφία.
Καθήκον μας είναι να ενημερώνουμε τους ανθρώπους.

 

Επί δύο χρόνια διεξάγεται ένας πόλεμος που αναδιαμορφώνει τον κόσμο, ωστόσο οι περισσότεροι πολίτες δεν είναι ενημερωμένοι.
Δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει σε αυτήν την περιοχή, στη Ρωσία ή 600 μίλια μακριά, στην Ουκρανία.
Αλλά πρέπει να ξέρουν, πληρώνουν για κάτι που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται ακόμη πλήρως.

 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μια ανθρώπινη καταστροφή.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Μια ολόκληρη γενιά νεαρών Ουκρανών.
Η μεγαλύτερη χώρα στην Ευρώπη έχει ερημώσει.

 

Αλλά οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι ακόμη πιο βαθιές» υποστηρίζει ο Carlson, αναφέροντας πως η Ουκρανία «αναμόρφωσε τις παγκόσμιες στρατιωτικές και εμπορικές συμμαχίες».
«Επηρεάζει την οικονομική τάξη που είχε διαμορφωθεί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε ο Αμερικάνος δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι «διαλύεται πολύ γρήγορα» μαζί με την κυριαρχία του δολαρίου ΗΠΑ.

Δεν έχουν ακούσει ποτέ τον Putin

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα γιατί ο Putin εισέβαλε στην Ουκρανία ή ποιοι είναι οι στόχοι του τώρα.
Δεν έχουν ακούσει ποτέ τη φωνή του.
Αυτό είναι λάθος.
Oι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ό,τι μπορούν για έναν πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται» υποστήριξε ο Αμερικάνος δημοσιογράφος.
Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που ο Putin έδωσε συνέντευξη σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ήταν σχεδόν πριν από τρία χρόνια.
Ο Αμερικάνος επιχειρηματίας Elon Musk υποσχέθηκε να μην μπλοκάρει τη βιντεοσκόπηση αυτής της συνομιλίας μετά τη δημοσίευσή της στο κοινωνικό δίκτυο Χ, τόνισε ο δημοσιογράφος.
Επιπλέον, η συνέντευξη θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Carlson, από όπου θα μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει ζωντανά.

Ποιος είναι ο Carlson

Υπενθυμίζεται πως πριν από ένα χρόνο ο Carlson απολύθηκε από το Fox επειδή υποστήριζε τον Donald Trump.
Έκτοτε κυκλοφορεί το δικό του πρόγραμμα στα κοινωνικά δίκτυα, προσελκύοντας την προσοχή εκατομμυρίων Αμερικανών – και ως όχι μόνο σχολιαστής της επικαιρότητας, αλλά και εν δυνάμει πολιτικός.
Δεν αποκλείεται δε να είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Donald Trump…
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Carlson έχει γίνει εδώ και καιρό μια από τις εμβληματικές φιγούρες της τρέχουσας αμερικανικής εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης και γι’ αυτό το ταξίδι του στη Μόσχα προκαλεί τέτοιο θυμό στην Ουάσιγκτον.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον αποκαλούν ήδη προδότη που πρέπει να τον εμποδίσουν να εισέλθει στην πατρίδα του.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 431


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα