«Είναι επικίνδυνη!» – Οργή και αποκαλύψεις για το «πουλέν» του Μητσοτάκη

«Είναι επικίνδυνη!» – Οργή και αποκαλύψεις για το «πουλέν» του Μητσοτάκη

9 Νοεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:831
Μοίρασέ το

 

«Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα. Δεν μπορεί ένας Πρωθυπουργός να την απομακρύνει ως επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα και να έρχεται άλλος Πρωθυπουργός να τη στέλνει στην Ουάσιγκτον, στην πιο σημαντική θέση … Εδώ κάτι γίνεται … Θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Για να ακούμε τέτοια μαργαριτάρια, να ξεπλένουν την Τουρκία, κάτι γίνεται εδώ πέρα.

Την έδιωξε ο Τσίπρας, την βόλεψε ο Κοτζιάς… της πουτάνας το κάγκελο…

Πουλέν των αμερικανών και των υπηρεσιών τους, είναι η κυρία…

Ξεπουλάει την Ελλάδα, γιατί έτσι την διατάσσουν τα αφεντικά της… λέτε τυχαία να είναι έτσι η μούρη της;;;

 

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Είναι σίγουρα ελληνίδα, γονιδιακά;;;

 

 

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, πρώην Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ  (επί Τσίπρα), πρώην επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού και μετέπειτα πρέσβειρα της χώρας στις Ηνωμένες Πολιτείες (επί Μητσοτάκη), σήμερα είναι υφυπουργός Εξωτερικών με ισχύ και αρμοδιότητες που την καθιστούν απόλυτη κυρίαρχο του Υπουργείου.

Ωστόσο, ο γεωπολιτικός αναλυτής και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης, αποκάλυψε ότι η κ.Παπαδοπούλου είχε απαλλαχθεί με εντολήΤσίπρα από τα καθήκοντά της στην νευραλγική θέση που κατείχε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ήταν μόνιμη αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ, μια από τις κρισιμότερες διπλωματικές θέσεις της χώρας μας.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο κ.Καλεντερίδης, ο κ.Τσίπρας αποφάσισε «για λόγους που ξέρει ο ίδιος» και ζήτησε από τον τότε ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, «να την πάρει από κει». Η κ.Παπαδοπούλου εστάλη σε Ουρουγουάη και Παραγουάη, αλλά μετά από λίγο, η Κομισιόν ζήτησε «δανεική» από την Ελλάδα για να πάει στο Κόσοβο.

«Κι ενώ ο Πρωθυπουργός είχε αποφασίσει ακόμα και την συνταξιοδότησή της με βάση ασφαλείς πληροφορίες, ο κ.Κοτζιας επειδή ήθελε να κάνει το καλό παιδί την έστειλε στο Κοσσυφοπέδιο εκπρόσωπο της ΕΕ με απίστευτες αποδοχές», επεσήμανε ο έμπειρος αναλυτής στο διαδικτυακό του κανάλι.

Στη συνέχεια και με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της κ.Παπαδοπούλου, ο Σάββας Καλεντερίδης έστρεψε τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος την έκανε υφυπουργό Εξωτερικών:

«Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα. Δεν μπορεί ένας Πρωθυπουργός να την απομακρύνει ως επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα και να έρχεται άλλος Πρωθυπουργός να τη στέλνει στην Ουάσιγκτον, στην πιο σημαντική θέση … Εδώ κάτι γίνεται … Θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Για να ακούμε τέτοια μαργαριτάρια, να ξεπλένουν την Τουρκία, κάτι γίνεται εδώ πέρα. Και τι άλλο είπε (σ.σ. η κ.Παπαδοπούλου); Άλλο μαργαριτάρι: ‘Γίνεται ένα παιχνίδι ανάμεσα σε hard και soft power. Πάντοτε η Ελλάδα ήταν soft power, ίσως επειδή έχουμε πλήρη επίγνωση ότι δεν μπορούμε να είμαστε hard power’. Αυτή δεν μπορεί να καθίσει απέναντι στην Τουρκία, η οποία χρησιμοποιεί μόνο hard power. Πάρτε την από κει, είναι επικίνδυνη! Πάρτε την χθες».

 

 


Πηγή

Προβολές : 831


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα