Είναι η ώρα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, στον θεματοφύλακα συλλογής, διατήρησης, διάδοσης και διάσωσης των  παραδοσιακών ποικιλιών  σπόρων στην Ελλάδα.

Είναι η ώρα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, στον θεματοφύλακα συλλογής, διατήρησης, διάδοσης και διάσωσης των  παραδοσιακών ποικιλιών  σπόρων στην Ελλάδα.

31 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:689
Μοίρασέ το

 

Πρόστιμο 42.515,65 ευρώ στο Πελίτι.

 

Ότι θυμίζει ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ…

Ότι μυρίζει ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ…

Ότι αγωνίζεται να σώσει την Ελλάδα, ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ.

Ο ΠΕΛΙΤΗΣ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ…

Είστε χιλιάδες οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… απ’ αυτό ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ… ΔΕΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ…

Ένα κύμα αλληλεγγύης προς το Πελίτι

 

Πηγή

Προβολές : 689


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα