Είναι καιρός ο Διευθύνων Σύμβουλος Άλμπερτ Μπούρλα να κατηγορηθεί και να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Είναι καιρός ο Διευθύνων Σύμβουλος Άλμπερτ Μπούρλα να κατηγορηθεί και να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

29 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:460
Μοίρασέ το

 

Η νέα αγωγή λέει ότι η Pfizer «διένειμε εν γνώσει της» μη ασφαλή φάρμακα σε παιδιά

ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΒΡΑΒΕΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Ethan Huff

Ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, κατέθεσε μήνυση κατά του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer για φερόμενη χορήγηση ενός δημοφιλούς φαρμάκου για τη ΔΕΠΥ σε παιδιά «παρά το πρότυπο του φαρμάκου να αποτυγχάνει στα τεστ ποιοτικού ελέγχου».

Ο Paxton λέει ότι η Pfizer και ο συνεργάτης της Tris Pharma «διένειμαν εν γνώσει τους» το φάρμακο, γνωστό ως Quillivant, παρά το γεγονός ότι έγινε εγκληματική απάτη με την ρυθμιστική έγκρισή της.

 

«Είμαι τρομοκρατημένος από την ανεντιμότητα που αποκαλύψαμε στην έρευνα», σχολίασε ο Paxton για την υπόθεση σε ένα tweet, προσθέτοντας ότι η Pfizer απελευθέρωσε σκόπιμα αυτό το επικίνδυνο φάρμακο, ενώ κορόιδεψε τις ρυθμιστικές αρχές και εξαπατούσε τα κυβερνητικά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Ο Paxton θα συνεχίσει να εξηγεί ότι η Pfizer και οι συνεργάτες της για τα ναρκωτικά «τροποποίησαν τη μέθοδο δοκιμής του φαρμάκου κατά παράβαση της ομοσπονδιακής και πολιτειακής νομοθεσίας για να διασφαλίσουν ότι η Quillivant πέρασε τα ρυθμιστικά εμπόδια και θα μπορούσε να συνεχίσει να πωλείται».

 

(Σχετικό: Γνωρίζατε ότι τα τελευταία εμβόλια της Pfizer για τον κορωνοϊό Wuhan [COVID-19] “ενισχυτικά” δεν δοκιμάστηκαν ποτέ σε ανθρώπους ; Λιγότερα από δώδεκα ποντίκια ήταν οι μόνοι αποδέκτες της δοκιμής.)

 

Είναι καιρός ο Διευθύνων Σύμβουλος Άλμπερτ Μπούρλα να κατηγορηθεί και να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

 

 

 

Το Quillivant περιέχει το ίδιο δραστικό συστατικό με το Ritalin, ένα πιο δημοφιλές φάρμακο για τη ΔΕΠΥ από τα περασμένα χρόνια που προφανώς μετονομάστηκε από την Pfizer σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πωλήσεις.

 

Η Pfizer έχει δημιουργήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του Quillivant, ισχυριζόμενη εν τω μεταξύ ότι τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με τη λήψη του φαρμάκου είναι αποτέλεσμα ζητημάτων «ποιοτικού ελέγχου».

 

Αυτό είναι ένα φαλακρό ψέμα , φυσικά, αλλά αυτό κάνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες: Λένε ψέματα μέσα από τα δόντια γιατί, ακόμη και όταν τους πιάσουν, συνήθως πρέπει να πληρώσουν μόνο ένα ασήμαντο πρόστιμο που είναι μόνο ένα κλάσμα των συνολικών κερδών εταιρεία εισπράττει από παράνομες πωλήσεις ναρκωτικών.

Η Pfizer συνεχίζει επίσης να λέει ψέματα για την έγχυση του mRNA COVID, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Albert Bourla να ισχυρίζεται ψευδώς τον Απρίλιο του 2021 ότι οι κλινικές δοκιμές Φάσης 3 της εταιρείας με τη BioNTech αποκάλυψαν «ότι το εμβόλιο μας για τον COVID-19 ήταν 100% αποτελεσματικό στην πρόληψη των περιπτώσεων #COVID19 στη Νότια Αφρική. “

 

Ο Bourla έχει πει ψέματα σε πολλές περιπτώσεις για τα jabs COVID της Pfizer, τα οποία συνδέονται με πολλά σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα και θανάτους που, βολικά, η εταιρεία δεν αναφέρει ποτέ – αλλά το Διαδίκτυο παρακολουθεί πάντα.

 

Ο Δρ Peter A. McCullough και πολλοί άλλοι έχουν σημειώσει ότι συγκεκριμένες παρτίδες των εμβόλων COVID της Pfizer φαίνονται πολύ πιο επικίνδυνες από άλλες και ότι τα ανεπιθύμητα συμβάντα που σχετίζονται με αυτά υπάρχουν κυρίως σε ορισμένες παρτίδες του φαρμάκου.

 

Η πιο πρόσφατη υπόθεση που κατέθεσε ο Paxton είναι μόνο μία από τις πολλές που έχουν καταφέρει να νικήσει την Pfizer τα τελευταία χρόνια – και σχεδόν σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Η Pfizer έχει πολλά αντίποινα για να πληρώσει για όσα έκανε στην ανθρωπότητα και τώρα είναι η ώρα να πέσει το σφυρί.

 

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, καμία πολιτεία στην Αμερική δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Pfizer για τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της «πανδημίας». Ούτε καν το Τέξας, με επικεφαλής τον Paxton, δεν έχει ασχοληθεί με μια υπόθεση όπως αυτή, αν και η Φλόριντα, μας λένε, πρόσφατα όρισε μια δικαστική επιτροπή που βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία διερεύνησης των αρνητικών επιπτώσεων που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς COVID από την Pfizer και τους άλλους συμμετείχε στην επιχείρηση Warp Speed.

 

«Ο Paxton υπήρξε σταθερός στη Big Pharma, τα σύνορα και την εκλογική ακεραιότητα», έγραψε ένας σχολιαστής, εγκρίνοντας τις προσπάθειες του Paxton να καταστήσει υπεύθυνη την Pfizer. “Δεν είναι τυχαίο που προσπάθησαν να τον κατηγορήσουν. Οι AG του κόκκινου κράτους έχουν πολλά στο πιάτο τους, ας ελπίσουμε ότι έχουν το θάρρος να πολεμήσουν για τον λαό.”

 

«Τα άτομα που εμπλέκονται στην έναρξη της διαδικασίας παραπομπής ενημερώθηκαν για αυτήν την υπόθεση όταν ξεκίνησαν την έρευνά τους;» ρώτησε ένας άλλος, κάνοντας εικασίες για το γιατί ο Πάξτον μπορεί να παραπέμψει τον Μπουρλά. «Ήταν η παραπομπή ένας τρόπος να προσπαθήσει να σκοτώσει την έρευνά του στην Pfizer;»

 

Θα λογοδοτήσει ποτέ η Pfizer για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; Μάθετε περισσότερα στο BadMedicine.news .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

Φάκελος.σήμερα

 

NaturalNews.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 460


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα