Είναι ο Τράμπ, ο προδότης της Αμερικής; Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΩΝ AZAR – FAUCI – TRUMP ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ HHS

21 Φεβρουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 • Τέσσερις μήνες νωρίτερα, στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο Τραμπ εξέδωσε παραδόξως το Εκτελεστικό Διάταγμα 13887 σχετικά με τα σενάρια ταχύτητας της πανδημίας που περιγράφουν τον COVID-19. Η εκ των υστέρων εικόνα δείχνει ότι αυτή η τρέλα του COVID-19 ήταν φαινομενικά προμελετημένη. Ο Αζάρ και ο Τραμπ προφανώς βιάστηκαν για να προστατεύσουν τον σούπερ-κατάσκοπο πράκτορα βιο-νανο-5G-χημικού πολέμου, τον Δρ Charles M. Lieber του Harvard-NIH, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2020 — μία ημέρα μετά την αναδρομική ημερομηνία.

Ιατρικοί ηγέτες και νομοθέτες των ΗΠΑ παραχώρησαν την κυριαρχία της υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ στον ΠΟΥ του ΟΗΕ (που ελέγχεται από την Βρετανική Pilgrims Society)

 • Γιατί ο Τραμπ προσλαμβάνει τόσους πολλούς παγκοσμιοποιητές της Βρετανικής Pilgrims Society όπως οι Cohen, Mnuchin, Ross, Fauci, Birx, Tillerson, Pompeo, Devos, Haspel, Chao, Pence, Mattis, Votel, Milley, Barr, Sessions;

 

 

 

 

Όσο έρχονται στην δημοσιότητα περισσότερα ντοκουμέντα, τόσο γίνεται κατανοητό πως ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ … ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

Τα στοιχεία που παρατίθενται στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Το έχω γράψει πολλάκις και θα το επαναλάβω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

 

Μετάφραση blümlifee

 • Μόνο πέντε άνθρωποι είχαν πεθάνει από COVID-δεν υπήρχε στατιστική απειλή για την υγεία.
 • Τέσσερις μήνες νωρίτερα, στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο Τραμπ εξέδωσε παραδόξως το Εκτελεστικό Διάταγμα 13887 σχετικά με τα σενάρια ταχύτητας της πανδημίας που περιγράφουν τον COVID-19. Η εκ των υστέρων εικόνα δείχνει ότι αυτή η τρέλα του COVID-19 ήταν φαινομενικά προμελετημένη.
 • Ο Azar άλλαξε την ημερομηνία της δήλωσής του με μια πρόταση στις 27 Ιανουαρίου 2020 — πέντε ημέρες νωρίτερα. (Τα τρολ ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για σφάλμα αντιγραφής από διεφθαρμένους δικηγόρους ύψους 1.000 $ ανά ώρα – περιττό, γνωρίζουμε).
 • Ο Αζάρ δεν ακολούθησε τους χειριστές του στον ΠΟΥ, καθώς οι συν-συνωμότες του στον ΠΟΥ του ΟΗΕ δεν είχαν ακόμη κηρύξει “πανδημία”, κάτι που έκαναν αργότερα, στις 11 Μαρτίου 2020 — έξι εβδομάδες αργότερα.
 • Ο Αζάρ και ο Τραμπ προφανώς βιάστηκαν για να προστατεύσουν τον σούπερ-κατάσκοπο πράκτορα βιο-νανο-5G-χημικού πολέμου, τον Δρ Charles M. Lieber του Harvard-NIH, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2020 — μία ημέρα μετά την αναδρομική ημερομηνία.
 • Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 —δύο εβδομάδες αργότερα, η Kristin Debord, PhD, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Βοηθού Γραμματέα για την ετοιμότητα και την απόκριση, δεν έκανε καμία αναφορά στη δήλωση “έκτακτης ανάγκης” για τον COVID-19 στην παρουσίασή της στην Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων (NVAC ). Το CDC είπε το αντίθετο: ” Ο άμεσος κίνδυνος στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι χαμηλός επί του παρόντος “. Κανένας άμεσος κίνδυνος ή πανδημία; Οι αντιφατικές επίσημες δηλώσεις και η γεμάτη νόημα σιωπή τους ήταν ψέμμα και απάτη… από γραφειοκράτες που επιθυμούν ωστόσο να κάνουν μαζική ένεση στο κοινό με μη δοκιμασμένα κοκτέιλ χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε απάτη που θα έφερε αποτέλεσμα.
 • Ωστόσο, μόλις εννέα εβδομάδες αργότερα, η Debord ξεκίνησε την Operation Warp Speed ​​στις 29 Απριλίου 2020—πηγαίνοντας από το μηδενικό έκτακτο περιστατικό στην μεγάλη έξαρση. Οι κρατικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε το αυτονόητο μέσα σε εννέα εβδομάδες.
 • Ενδεικτικά, ο FDA εξέδωσε μια παραπλανητική προειδοποίηση στις 10 Απριλίου 2020 κατά της χρήσης της ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗΣ για τη θεραπεία του COVID— τέσσερεις εβδομάδες μετά τη μυστική δήλωση της πανδημίας . (Σημείωση: Ο FDA το είχε εγκρίνει για ανθρώπινη χρήση στις 8 Οκτωβρίου 1998. Ιάπωνες ερευνητές το αποκαλούν “θαυματουργό φάρμακο” και “εκπληκτικά ασφαλές για ανθρώπινη χρήση”). [1]
 • Γιατί ο Τραμπ προσλαμβάνει τόσους πολλούς παγκοσμιοποιητές της Βρετανικής Pilgrims Society όπως οι Cohen, Mnuchin, Ross, Fauci, Birx, Tillerson, Pompeo, Devos, Haspel, Chao, Pence, Mattis, Votel, Milley, Barr, Sessions;
 • Εξαπατήθηκε ο Τραμπ ή μπήκε στην απάτη με τον Αζάρ, τον Φάουτσι, τον Γκέιτς;
 • Η απάτη πάντα ξετυλίγει κρίσεις και τις συνακόλουθες ενέργειες ως καρπός ενός δηλητηριασμένου δέντρου—η αλλαγή με αναδρομική ημερομηνία των νομικών εντολών δεν είναι σφάλμα αντιγραφής, είναι εγκληματικό. 
 • Οι δικηγόροι του HHS έπαιζαν παιχνίδια με την Αμερικανική Δημοκρατία.

[1] Andy Crump, Satosjo Ōmura, ed. (10 Φεβρουαρίου 2011). Ιβερμεκτίνη, “θαυματουργό φάρμακο” από την Ιαπωνία: η προοπτική της ανθρώπινης χρήσης. Πρακτικά της Ιαπωνικής Ακαδημίας. Series B, Physical and biological Sciences, 87(2): 13–28. Αναπαράγεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Βασίζεται στη δίκαιη χρήση. Πηγή: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3043740/# 

AD Santin (Yale), DE Scheim, PA McCullough (TX A&M), M. Yagisawa (ICRC Kitasato Univ.), TJ Borody (CDD Aus) . (03 Αυγούστου 2021). Ιβερμεκτίνη: ένα πολύπλευρο φάρμακο με διάκριση με το βραβείο Νόμπελ με ενδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια σε μια νέα παγκόσμια μάστιγα, το COVID-19, το New Microbe και το New Infect 2021. 43: 100924, Elsevier Ltd. Αναπαράγεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Βασίζεται στη δίκαιη χρήση. Πηγή:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8383101/pdf/main.pdf

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

 

(βίντεο 1:03:23)

δείτε το εδώ

 

(16 Σεπ. 2021 )—Στις 09 Σεπτεμβρίου 2021, ο παράνομος πρόεδρος Μπάιντεν και η παράνομη κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέδωσαν ένα “Εκτελεστικό Διάταγμα σχετικά με την απαίτηση m-volιασμού κατά της νόσου του κορωνοϊού 2019 για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους”.

Στην Ενότητα 1, ο Μπάιντεν ανέφερε την εξουσία του ως “επείγουσα κατάσταση δημόσιας υγείας σε εθνικό επίπεδο, που κηρύχθηκε για πρώτη φορά από τον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών στις 31 Ιανουαρίου 2020”. Εικ. 1.

Πρώτον, δεδομένου ότι η υποτιθέμενη “προεδρία” του Μπάιντεν αποκτήθηκε με δόλο, η εκλογική του νοθεία αναιρεί αυτήν την ενέργεια. 

Δείτε στοιχεία αυτής της απάτης σε διάφορες νομικές αγωγές για εκλογική απάτη στην Αριζόνα, την Πενσυλβάνια, το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, τη Νέα Υόρκη, τη Τζόρτζια, μεταξύ άλλων πολιτειών. 

Δείτε την Απόλυτη Απόδειξη για τον όγκο των αδιάψευστων αποδείξεων.

Δεύτερον, ο Alex M. Azar II, Γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), εκτέλεσε την υποκείμενη έκτακτη ανάγκη στις 31 Ιανουαρίου 2020, όταν υπήρχαν μόνο πέντε (5) θάνατοι από COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Κέντρο για Έλεγχος Νοσημάτων (CDC). Ως εκ τούτου, τα στατιστικά της υγείας δεν υποστήριξαν την ενέργειά του, που αποτελεί άλλη μια απάτη. Figs. 2, 4.

 

 

Διεθνής εμπλοκή στο FDA, HHS, CDC και NIH

Ο Αζάρ δεν ακολουθούσε τις συμφωνίες των χειριστών του ΠΟΥ του ΟΗΕ που έχουν τον έλεγχο του FDA, του HHS, του CDC και του NIH σχετικά με τις πανδημίες (το πλαίσιο PIP του ΠΟΥ, βλέπε παρακάτω).

Οι αλληλένδετες συμφωνίες με τον ΠΟΥ είναι περίπλοκες. Δεν θα παραθέσουμε λήψεις οθόνης εδώ για εξοικονόμηση χώρου.

Ο νόμος για τις θεραπείες του 21ου αιώνα διέπει την υγειονομική αρχή για τις πανδημίες στις ΗΠΑHR 34, 114 th Congress, 2015-2016 ). Η ενότητα 3093 δίνει την εξουσία του HHS για τα εμβόλια. Η Ενότητα 3092 δίνει στο CDC εξουσιοδότηση για την ανοσοποίηση.

Το CDC καθιέρωσε τους Όρους Αναφοράς του Κέντρου Συνεργασίας CDC (2014) με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Οι Όροι Αναφοράς του Κέντρου Συνεργασίας του Κέντρου ΠΟΥ του CDC σχετικά με την “ετοιμότητα για πανδημική γρίπη” είναι η ελεγκτική συμφωνία.

Ιατρικοί ηγέτες και νομοθέτες των ΗΠΑ παραχώρησαν την κυριαρχία της υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ στον ΠΟΥ του ΟΗΕ (που ελέγχεται από την Βρετανική Pilgrims Society)

Το CDC συμφώνησε να ελέγχεται από το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 (ΠΟΥ ) του Πλαισίου PIP ( WHO PIP–Pandemic Influenza Preparedness ) που “θα καθοδηγεί όλες τις δραστηριότητες” των συμμετεχόντων Κέντρων Συνεργασίας του ΠΟΥ [sic] για να “επιλέξουν και να αναπτύξουν υποψήφιους ιούς αντιγριπικού εμβολίου με δυνατότητα πανδημίας”. 

Αυτά τα κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας (Ηνωμένο Βασίλειο) και της Ιαπωνίας συμφώνησαν “να δεσμεύονται από τους βασικούς όρους αναφοράς”.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του ΟΗΕ κήρυξε τον COVID-19 ως πανδημία μέχρι τις 11 Μαρτίου 2020 — έξι εβδομάδες αργότερα Εικ. 3.

Εικόνα 1: Joseph R. Biden, Jr. (09 Σεπτεμβρίου 2021). Εκτελεστικό διάταγμα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της νόσου του κορωνοϊού 2019 για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΠΡΟΕΔΡΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, πρόσβαση στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Λευκός Οίκος. Πηγή: https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2021/09/09/executive-order-on-requiring-coronavirus-disease-2019-vaccination-for-federal-employees/

Εικόνα 2: Θάνατοι που αφορούν νόσο του κοροναϊού 2019 (COVID-19), πνευμονία και γρίπη που αναφέρθηκαν στο NCHS ανά χρονική περίοδο και δικαιοδοσία εμφάνισης. Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), πρόσβαση στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Πηγή: https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/COVID19/

Εικόνα 3: Ο ΠΟΥ κηρύσσει τον COVID-19 πανδημία. NIH. Πρόσβαση στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.
Πηγή: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32191675/

Ως εκ τούτου, ο Γραμματέας του HHS Alex M. Azar II, δεν είχε καμία βάση σχετική με την υγειονομική περίθαλψη για να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο.

Επιπλέον, ο Αζάρ άλλαξε την ημερομηνία στην κήρυξη έκτακτης ανάγκης στις 27 Ιανουαρίου 2020 — πέντε (5) ημέρες νωρίτερα. Εικ. 4.

Η αλλοίωση ενός νομικού εγγράφου είναι συνήθως απάτη (χωρίς καν να υπολογίζονται οι άλλες απάτες που επισημαίνονται εδώ) . 

Οι εξαιρέσεις δεν ισχύουν εδώ, καθώς αυτή η απόφαση ήταν τόσο σοβαρή, επηρεάζοντας κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Αμερική. 

Η δέουσα επιμέλεια παρασύρθηκε κάτω από το χαλί στη βιασύνη του Αζάρ να εκτελέσει. 

Η δικαιολογία περί απροσεξίας κάποιων ακριβοπληρωμένων δικηγόρων για δήλωση μιας πρότασης είναι απλά κωμική.

Αυτή η ενέργεια θέτει το ερώτημα γιατί αυτές οι πέντε ημέρες ήταν τόσο κρίσιμες.

Εικόνα 4: Alex M. Azar, II. (31 Ιανουαρίου 2020). Διαπίστωση ότι υπάρχει έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία. Πρόσβαση στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. PHE.gov, Γραφείο του Βοηθού Γραμματέα για την ετοιμότητα και την απόκριση, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ. Πηγή: https://www.phe.gov/emergency/news/healthactions/phe/Pages/2019-nCoV.aspx

Εικόνα 5: Ο καθηγητής βιοπολέμου νανοτεχνολογίας Harvard-NIH-DARPA Charles M. Lieber, κατηγορήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Η τεχνολογία νανοσωλήνων του χρησιμοποιείται στα τρέχοντα δηλητήρια COVID που εγχέονται στον παγκόσμιο πληθυσμό. 

Ο Lieber χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Anthony S. Fauci στο NIH. 

Ένας πληροφοριοδότης επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Fauci σε προγράμματα οπλισμού βιοτεχνολογίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απήγγειλε κατηγορίες στον ερευνητή του Χάρβαρντ και συνεργάτη των Κινέζων σε ζητήματα νανοβιοπολέμου, Δρ. Τσαρλς Μ. Λίμπερ, στη Βοστώνη.

Ο Lieber κατέχει 66 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ στη νανοτεχνολογία, μεγάλο μέρος των οποίων χρηματοδοτείται από τον Δρ. Anthony S. Fauci και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), καθώς και από το Harvard, DARPA, MITER Corporation, Γραφείο Επιστημονικής Έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας και το Γραφείο Ναυτικής Έρευνας (κάθε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας οριοθετεί τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες που χρηματοδότησαν τον Lieber στην ενότητα “Κυβερνητικά συμφέροντα”).

Οι ερευνητές ανακαλύπτουν τώρα τα νανοσωματίδια του Lieber στα φιαλίδια COVID-19.

Καταγγέλλοντας τον Lieber, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ουσιαστικά τον προστάτεψε και φίμωσε τον δημόσιο έλεγχο, σχετικά εκ των των άλλων με τον ρόλο του σε δραστηριότητες βιοπολέμου στην Κίνα λίγο πριν από το φερόμενο ξέσπασμα της Γουχάν.

Ο πατέρας του Lieber, Robert I. Lieber , ήταν ανώτερος μηχανικός δορυφόρων της CIA για τον Radio Corporation of America (RCA) που ελέγχεται από το MI-6. 

Έλαβε ακόμη και το Βραβείο Εξαιρετικού Επιτεύγματος David Sarnoff στη Μηχανική το 1962.

Η δουλειά του στο δορυφορικό σύστημα Aegis για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης του 5G σήμερα.

Ο Sarnoff ήταν ηγετικό μέλος της British Pilgrims Society, όπως τονίστηκε στο Κογκρέσο το 1940 από τον εκπρόσωπο Δρ. Jacob Thorkelson (Montana 1 st ).

Εικόνα 6: Δελτίο Τύπου. (28 Ιανουαρίου 2020). Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και δύο Κινέζοι υπήκοοι κατηγορούνται σε τρεις ξεχωριστές υποθέσεις που σχετίζονται με την Κίνα. Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, πρόσβαση στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Πηγή:  https://www.justice.gov/opa/pr/harvard-university-professor-and-two-chinese-nationals-charged-three-separate-china-related

Εικόνα 7: Ο καθηγητής Charles M. Lieber, πρόεδρος του Τμήματος Χημείας και Χημικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και ιδιοκτήτης της Ομάδας Ερευνών Lieber, δίνει διαλέξεις με θέμα “Nanoelectronics Meets Biology” στις 28 Ιανουαρίου 2020 ως ειδικός προσκεκλημένος του Suzhou Institute of Nano- Tech and Nano-Bionics (SINANO) (65 μίλια δυτικά της Σαγκάης, Κίνα).

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, ο Μάρτιν κατηγορήθηκε στη Βοστώνη για συνωμοσία με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. 

Πηγή: http://english.sinano.cas.cn/ns/es/201305/t20130506_101653.html

Εικόνα 8: Ένα οπλισμένο σύστημα παροχής Coronavirus ασύρματου νανοσωλήνα 5G που ο Fauci πλήρωσε στη Lieber για να κατασκευάσει.

Αναθέτοντας την εθνική του έκτακτη ανάγκη στις 27 Ιανουαρίου, με βάση μόνο πέντε (5) θανάτους από COVID-19—μία ημέρα πριν κατηγορηθεί ο Λίμπερ, ο Γραμματέας Αζάρ προστάτευσε τον υπερ-πράκτορά του της Βρετανικής Pilgrims Society, Δρ Τσαρλς Μ. Λίμπερ, υπό την κάλυψη μιας πανδημίας που προφανώς ήξερε ότι σχεδιάστηκε από τον ΠΟΥ του ΟΗΕ (άλλη μια απάτη), αλλά για την οποία ο Αζάρ και ο Τραμπ προφανώς βιάστηκαν να φέρουν, για κάποιο λόγο. 

Ήταν έξι εβδομάδες μπροστά από τους Βρετανούς χειριστές του ΠΟΥ του ΟΗΕ.

Η αναδρομική ημερομηνία των ομοσπονδιακών αποφάσεων συνιστά δόλια πράξει και προκάλεσε ΟΛΕΣ τις επόμενες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου εκτελεστικού διατάγματος του δόλιου και παράνομου προέδρου Μπάιντεν

Αυτή η αναδρομή και οι αλληλένδετες απάτες της, ξετυλίγουν εντελώς τον εφιάλτη COVID-19 στον οποίο η Βρετανική Pilgrims Society και οι κόλακές της στην αμερικανική κυβέρνηση έχουν οδηγήσει την Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο από τα τέλη Ιανουαρίου του 2020.

Η ατζέντα τους να εφαρμόσουν την ιατρική γενοκτονία και να επιτύχουν την εμμονή τους για την τυραννία της “Νέας Παγκόσμιας Τάξης”, γνωστής και ως  “Μεγάλη Επαναφορά”, έχει γίνει προφανής σε κάθε λογικό άτομο.

 

Ο Χρυσός Κανόνας, όχι η Μεγάλη Επαναφορά

 

Αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη από τον Λαό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους απανταχού πατριώτες. 

Οι τυραννικές κυβερνήσεις μας πρέπει να παραμεριστούν και ο Χρυσός Κανόνας πρέπει να καταστεί υπέρτατος στον πολιτικό λόγο και την οικονομία.

Ο Κύριος να ελεήσει και να είναι μαζί με όλους όσους αγαπούν την ελευθερία.

Ακολουθεί αυτό το άρθρο σε μορφή φυλλαδίου για εύκολη κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Ενημέρωση 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

Το ιατρικό ίδρυμα των ΗΠΑ υπό την ηγεσία του Fauci/Βρετανική Pilgrims Society έχει συνωμοτήσει ενάντια στην επίδειξη στοιχείων για την αποτελεσματικότητα της ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΚΗΣ για να σταματήσει τον COVID-19 χωρίς την ανάγκη για κερδοσκοπία/κατασκευή “m-volίων”.

Αυτό πρέπει να το προωθήσει ΠΑΝΤΟΥ μόνος του ο κόσμος. 

Αποδεικνύεται σε σειρά μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους ότι η προπαγάνδα Fauci, HIH, CDC, WHO κατά της Ιβερμεκτίνης είναι ΑΠΑΤΗ.

[1]  Andy Crump, Satosjo Ōmura, ed. (10 Φεβρουαρίου 2011) . Ιβερμεκτίνη, “θαυματουργό φάρμακο” από την Ιαπωνία: η προοπτική της ανθρώπινης χρήσης. Πρακτικά της Ιαπωνικής Ακαδημίας. Series B, Physical and biological Sciences, 87(2): 13–28. Αναπαράγεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Βασίζεται στη δίκαιη χρήση. Πηγή:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3043740/# 

AD Santin (Yale), DE Scheim, PA McCullough (TX A&M), M. Yagisawa (ICRC Kitasato Univ.), TJ Borody (CDD Aus) . (03 Αυγούστου 2021).

Ιβερμεκτίνη: ένα πολύπλευρο φάρμακο με διάκριση με το βραβείο Νόμπελ με ενδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια σε μια νέα παγκόσμια μάστιγα, το COVID-19, το New Microbe και το New Infect 2021. 43: 100924, Elsevier Ltd. Αναπαράγεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Βασίζεται στη δίκαιη χρήση.

Πηγή: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8383101/pdf/main.pdf

Η Ιβερμεκτίνη εγκρίθηκε από τον FDA το 1998 – πριν ο Fauci και οι Βρετανοί χειριστές του στο Ινστιτούτο Pirbright ξεκινήσουν το πρόγραμμα δηλητηριάσεων για τον COVID.

Norman Schmuff, Ph.D. Chem. Team Leader, DNDC III. (Οκτ. 08, 1998).

Πακέτο έγκρισης φαρμάκων σε Merck & Co., Inc., Frank Ricci, που εγκρίνει τα δισκία Stromectol (Ivermectin), 6 mg, μετά 3 mg., Εφαρμογή. No. 050742s001, 12 Δεκεμβρίου 1997. FDA των ΗΠΑ. Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Φαρμάκων. 

Πηγές: https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/nda/98/50-742s001_Stromectol_Approv.PDF | https://www.accessdata.fda.gov/rugsatfda_docs/nda/98/50-742s001_Stromectol.cfm

Διαβάστε την παραπλανητική διατύπωση “Επιστολή προς τα ενδιαφερόμενα μέρη” (προπαγάνδα Fauci) που λασπώνει τα νερά σχετικά με την αποτελεσματικότητα της Ιβερμεκτίνης και αποθαρρύνει τη χρήση της για την εξάλειψη της απειλής του COVID. Δεν συνδέθηκε με την έγκριση του ίδιου του FDA προς την Pfizer για την ιβερεκτίνη το 1998 (η Pfizer είχε οικονομικό συμφέρον να αποκρύψει αυτές τις πληροφορίες).

Ποιοί είναι οι ενδιαφερόμενοι φορείς του FDA αν όχι  εμείς ο Λαός;

Δελτίο τύπου. (10 Απριλίου 2020). Επιστολή προς τα ενδιαφερόμενα μέρη ρε. ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ, Κορωνοϊός (COVID-19) Ενημέρωση: Καθημερινή Ενημέρωση 10 Απριλίου 2020. FDA. Πηγές:  https://www.fda.gov/animal-veterinary/product-safety-information/fda-letter-stakeholders-do-not-use-ivermectin-intended-animals-treatment-covid-19-humans    | https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-daily-roundup-april-10-2020

Μετάφραση blümlifee

Πηγή

Προβολές : 407


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα