Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ τρέμουν την αποχή…. Πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ τρέμουν την αποχή…. Πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει.

1 Μαρτίου, 2023 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,362
Μοίρασέ το

 

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ τρέμουν την αποχή….

Πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει.

 

 

Όταν σ’ έναν λαό εξηγείς με εκατοντάδες αναρτήσεις, γιατί ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και δεν θέλει να το αντιληφθεί, προετοιμάζεσαι για τα χειρότερα που έρχονται μετά τις εκλογές.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Επειδή ανώνυμα σχολιάζουν οι περισσότεροι, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αναλάβουν και την ευθύνη τους επειδή πήγαν να ψηφίσουν έστω και ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα ή κούνημα…
Σ’ έναν νηπιάζοντα λαό, ότι και να πεις, χαμένο θα πάει…
Τρελό Κουνέλι λέει:

 

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ τρέμουν την αποχή….

Πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει.

Ακόμη και το 0,01% να συμμετάσχει στις εκλογές, αυτοί θα τις θεωρήσουν έγκυρες στο εσωτερικό και θα σχηματίσουν κυβέρνηση.

Είναι ΧΟΥΝΤΑ, δεν ιδρώνει το αυτί τους…. Δε τους νοιάζει.

Μια μασονία με δικούς τους σε όλα τα καίρια πόστα του κρατικού μηχανισμού, των μεγάλων επιχειρήσεων, και των ΜΜΕ…

Γιατί όμως τραβάνε πραγματικά ζόρια με την αποχή;

Ο ένας λόγος είναι πως φοβούνται πως θα οδηγήσει στην αφύπνιση του κόσμου και στην αντίδρασή του με άλλα μέσα.

 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό…

Βλέπετε, το πρόβλημα είναι τα δάνεια και οι διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας.

Μια κυβέρνηση που δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση γιατί ο κόσμος αρνείται να συμμετέχει σε κάλπικες εκλογές, δε μπορεί ούτε να δανειστεί νόμιμα από το εξωτερικό, ούτε να κάνει την οποιαδήποτε συμφωνία.

Απλά δε την αναγνωρίζει το διεθνές δίκαιο ως νόμιμη.

Επειδή κάποιος παριστάνει πως είναι αντιπρόσωπος του λαού, δε σημαίνει πως είναι.

Αν ο κόσμος απέχει από τις εκλογές σε ένα διεφθαρμένο κράτος, κανείς δε θα παίρνει σοβαρά τη κυβέρνηση που προκύπτει.

Έχετε ακούσει πολλές φορές για επαχθές κι επονείδιστο χρέος…

Αυτό που δε σας λένε όμως οι πρακτοράτζες που συνήθως μιλάνε για αυτό, είναι πως σε μια δημοκρατική χώρα, δεν υφίσταται επαχθές κι επονείδιστο χρέος….

Γιατί απλά ό,τι έκανε η κυβέρνηση το έκανε μετά από λαϊκή εντολή, άρα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο το χρέος είναι νόμιμο….

Αν όμως αποδειχτεί πως οι εκλογές είναι κάλπικες και ο λαός δεν αντιπροσωπεύεται, τότε τα δάνεια που πήραν οι κυβερνήσεις τάχα στο όνομά του, μπορούν να σβηστούν….

Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δε δανείζει δικτάτορες… Δεν έχουν νομιμοποίηση. Κανείς δε δίνει τα ωραία του λεφτά σε κάποιον ο οποίος υποστηρίζεται μόνο από μια χούφτα κομματόσκυλα….

Για αυτό το λόγο τρέμουν την αποχή. Γιατί μπορεί στο εσωτερικό να μη χάσουν τη καρέκλα, θα βραχυκυκλωθούν όμως στο εξωτερικό και δε θα μπορούν και να δανειστούν….

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,362


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα