Είναι τυχαίο το ξέσπασμα των παγκόσμιων αναταραχών από πολίτες που διαμαρτύρονται όλοι κατά των κυβερνήσεων τους;

Είναι τυχαίο το ξέσπασμα των παγκόσμιων αναταραχών από πολίτες που διαμαρτύρονται όλοι κατά των κυβερνήσεων τους;

13 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το

 

Η ευημερία του πολιτισμού που όλοι θεωρούμε δεδομένο σε καθημερινή βάση έως τώρα εξαφανίζεται γρήγορα και το χάος στους δρόμους θα είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής από εδώ και στο εξής. 

Αυτά θα σταματήσουν μόνο μετά τον πυρηνικό όλεθρο και την σύσταση της παγκόσμιας κυβέρνησης.

 

 

 

 

Οι ζωές όλων μας αναλώσιμες και θυσία στις επιδιώξεις των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ… κατά παραχώρηση Θεού…

Διαβάστε τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, που γράφουν γι αυτές τις παγκόσμιες αναταραχές και θα αντιληφθείτε τι ακριβώς γίνεται…και τι θα επακολουθήσει…
Καλλιόπη Σουφλή
>Είναι τυχαίο το ξέσπασμα των παγκόσμιων αναταραχών από πολίτες που διαμαρτύρονται όλοι κατά των κυβερνήσεων τους;
Οι θυμωμένοι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους σε όλο τον κόσμο και συχνά εμφανίζονται με άγριους και απρόβλεπτους τρόπους.
Οι εκρήξεις εμφύλιων αναταραχών για τις οποίες θα διαβάσετε παρακάτω συμβαίνουν σε όλες τις χώρες για διαφορετικούς λόγους, αλλά όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Οι άνθρωποι είναι βαθιά απογοητευμένοι με την κατεύθυνση που πάνε τα πράγματα και έχουν χάσει την πίστη τους στην ικανότητα των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους να λύσουν τα προβλήματά τους.
Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο η αρχή, τελικά θα δούμε εμφύλιες αναταραχές σε κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί. 
Στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές πόλεις της χώρας οι πολίτες βγήκαν να διαδηλώσουν κατά των κυβερνήσεων για το έγκλημα στα Τέμπη, για το δικαίωμα στη ζωή.
Στην πρωτεύουσα 100.000 πολίτες, σύμφωνα με εκτιμήσεις, έστειλαν εκκωφαντικό μήνυμα για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και τους εγκληματικούς χειρισμούς της κυβέρνησης, που οδήγησαν στην τραγωδία με τους τουλάχιστον 57 νεκρούς.
Το Reuters μεταδίδει την μεγαλύτερη έκφραση δημόσιας οργής μέχρι σήμερα για το χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ιστορία της χώρας, τονίζοντας πως οι απεργοί εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ευθύνονται η πολυετής απαξίωση, η υποεπένδυση και η υποστελέχωση – κληρονομιά της δεκαετούς κρίσης χρέους.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει πως οι δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, μόνο στο κέντρο της Αθήνας, φώναζαν «Δολοφόνοι» και «είμαστε όλοι στο ίδιο τρένο». «Θα είμαστε εδώ μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα» λέει ο Βαγγέλης, μαθητής Φιλοξενεί επίσης δήλωση του προέδρου των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστα Γενιδούνια, που επισημαίνει πως οι εργαζόμενοι έχουν «καταγγελίες για αυτά, έχουμε απεργήσει, έχουμε κάνει προειδοποιήσεις, έχουμε διαμαρτυρηθεί. Μας είπαν ότι λέμε ψέματα, ότι είμαστε συκοφάντες, ότι είχαμε άλλα συμφέροντα. Τελικά οι εργαζόμενοι είχαν δίκιο».
Την Τρίτη, οι δρόμοι του Παρισιού μετατράπηκαν σε εμπόλεμη ζώνη, καθώς οι Γάλλοι πολίτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις που ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν  φαίνεται αποφασισμένος να εφαρμόσει.
Η βία ξέσπασε στους δρόμους του Παρισιού σήμερα καθώς χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε όλη τη Γαλλία για να διαμαρτυρηθούν κατά των μεταρρυθμίσεων του συνταξιοδοτικού συστήματος.
Η αστυνομία έδωσε μάχες με διαδηλωτές στην πρωτεύουσα τη λεγόμενη Μαύρη Τρίτη εργατικών ενεργειών σε όλη τη χώρα.
Το χειρότερο πρόβλημα ήταν κοντά στον σταθμό του μετρό Port Royal, όπου εκατοντάδες αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και ρόπαλα. Τα βλήματα έπεφταν βροχή πάνω τους, κάδοι πυρπολήθηκαν και στάσεις λεωφορείων καταστράφηκαν από τους λεγόμενους αναρχικούς του Black Bloc.
Λίγες μέρες πριν από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι, αγρότες στο Βέλγιο έριξαν κυριολεκτικά  2.700 τρακτέρ  στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συνοδείες τρακτέρ ακινητοποίησαν την κυκλοφορία στις Βρυξέλλες την Παρασκευή, καθώς χιλιάδες Βέλγοι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν για τα σχέδια της περιφερειακής κυβέρνησης της Φλάνδρας να περιορίσει τις εκπομπές αζώτου από τη γεωργία.
Περίπου 2.700 τρακτέρ μπήκαν στις Βρυξέλλες από την περιοχή της Φλάνδρας, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, γεμίζοντας τους δρόμους με μια κακοφωνία από κορναρίσματα, καθώς οι αγρότες εξέφρασαν την οργή τους για τις προγραμματισμένες περικοπές, οι οποίες, όπως λένε, απειλούν να θέσουν εκτός λειτουργίας πολλούς από αυτούς.
Αυτό που κάνει η ΕΕ στους αγρότες είναι κυριολεκτικά τρελό.
Αλλού στην Ευρώπη, οι διαδηλώσεις ενάντια στη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στον πόλεμο στην Ουκρανία  γίνονται όλο και μεγαλύτερες.
Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες και το Παρίσι για να υποστηρίξουν την Ουκρανία το Σάββατο, ενώ μια διαδήλωση ενάντια στον εφοδιασμό της Ουκρανίας με όπλα προσέλκυσε 10.000 ανθρώπους στο Βερολίνο και το Λονδίνο
Οι πολίτες καταλαβαίνουν οτι αυτές οι συγκρούσεις θα μεταφραστούν σε πυρηνικές.
Κάτω στη Νότια Αφρική, μια άνευ προηγουμένου ενεργειακή κρίση έχει κυριολεκτικά ολόκληρο το έθνος  στα πρόθυρα της «κατάρρευσης».
Η Νότια Αφρική βρίσκεται στα πρόθυρα «κατάρρευσης» εν μέσω κυλιόμενων μπλακ άουτ και προειδοποιήσεων ότι μια πλήρης βλάβη του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μαζικές ταραχές σε κλίμακα «εμφύλιου πολέμου».
Οι δυτικές πρεσβείες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αυστραλίας, έχουν συμβουλεύσει τους πολίτες τους στη χώρα να προμηθεύονται τρόφιμα και νερό «αρκετών ημερών» και να βρίσκονται σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια παρατεταμένων μπλακ άουτ που θα σαρώνουν τη χώρα.
Δυστυχώς, αυτό που έχω μοιραστεί μέχρι τώρα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Οι οικονομικές συνθήκες συνεχίζουν να επιδεινώνονται σε όλο τον κόσμο και μας προειδοποιούν ότι πλησιάζουν σε πολύ περισσότερες εμφύλιες αναταραχές.
Η αυξανόμενη κοινωνική ανισότητα και το κόστος ζωής, η θεμελιώδης πίστη στις κυβερνήσεις και τους θεσμούς και η ολοένα και πιο πολωμένη πολιτική, σε συνδυασμό με την αύξηση του ακτιβισμού και των περιβαλλοντικών ανησυχιών, είναι οι κύριοι παράγοντες που αναμένεται να τροφοδοτήσουν τα συνεχιζόμενα περιστατικά αναταραχών, απεργιών και ταραχών σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με  έκθεση της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS).
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας  «έξαλλος όχλος 150 ατόμων»  ριζοσπαστών της Antifa επιτέθηκε άγρια, σε μια αστυνομική εγκατάσταση στην περιοχή της Ατλάντα την Κυριακή.
Ένας φρενήρης όχλος 150 «τρομοκρατών» της Antifa κατεβαίνει στο εργοτάξιο «Cop City» της Ατλάντα πριν εκτοξεύσει βόμβες μολότοφ και καταστρέψει μηχανήματα σε πρόσφατα εναέρια πλάνα από τις ταραχές της Κυριακής.
Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης συμβουλεύει τις επιχειρήσεις να ζητήσουν από τους θαμώνες να βγάλουν τις μάσκες τους πριν την είσοδο, λόγω του μεγάλου αριθμού κλοπών και ληστειών σε όλη την πόλη.
Η αφαίρεση των μασκών θα πρέπει να γίνει «προϋπόθεση εισόδου», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος του NYPD Τζέφρι Μάντρεϊ σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα, σημειώνοντας ότι οι εγκληματίες εκμεταλλεύονται τις μάσκες για να αποφύγουν τον εντοπισμό στις κάμερες παρακολούθησης.
«Οι άνθρωποι έρχονται στις επιχειρήσεις μας, μερικές φορές με μάσκες, μερικές φορές μάσκες, κουκούλες και γάντια λατέξ, τους αφήνουν να μπουν στο κατάστημα και μετά έχουμε μια ληστεία ή κάποιο είδος περιουσίας έκλεψαν», είπε ο Μάντρεϊ.
Δεν είναι ειρωνικό;
Για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οι αρχές στον κόσμο μας απαγόρευαν την είσοδο αν δεν φορούσαμε μάσκα σε κλειστούς χώρους και τώρα οι αρχές στη Νέα Υόρκη είναι αποφασισμένες να τους κάνουν όλους να αφαιρέσουν τις μάσκες.
Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα.
Η ευημερία του πολιτισμού που όλοι θεωρούμε δεδομένο σε καθημερινή βάση έως τώρα εξαφανίζεται γρήγορα και το χάος στους δρόμους θα είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής από εδώ και στο εξής. 
Αυτά θα σταματήσουν μόνο μετά τον πυρηνικό όλεθρο και την σύσταση της παγκόσμιας κυβέρνησης.

 

Πηγή

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα