Είπατε την αλήθεια, κ. Μητσοτάκη;

9 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:278
Μοίρασέ το

 

Το ερώτημα παραμένει αμείλικτο: Τι έχει συμβεί;

Θα πάνε φυλακή η εισαγγελέας Βλάχου, ο Παναγιώτης Κοντολέων και ο Γρηγόρης Δημητριάδης γιατί παρανόμησαν εν αγνοία σας ή θα παραιτηθείτε εσείς, επειδή δηλώσατε ψευδώς στον ελληνικό λαό ότι δεν γνωρίζατε, ενώ συμμετείχατε παρανόμως στην παρακολούθηση του τηλέφωνου ενός αρχηγού κόμματος;

Κι επειδή πολλά διαρρέονται έντεχνα για τον κάτοχο του τηλεφώνου που παρακολουθούσατε, ποιος σας είπε ότι είναι δικαίωμά σας, στην περίπτωση που η παρακολούθηση έγινε για σοβαρούς λόγους, να τους αποκρύπτετε από τους Έλληνες πολίτες και τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ;

Πυρ ομαδόν, για να στηριχθεί το ανδρουλάτσι που ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ…
Πυρ ομαδόν για να γυρίσουν τα γίδια στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ…
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!
Αποδείξτε επιτέλους πως ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…
Αποδείξτε πως ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

 

Παρακολουθήσαμε έναν πρωθυπουργό αμήχανο, τρομαγμένο και πανικόβλητο να εξηγεί στους Έλληνες πολίτες για ποιον λόγο απομάκρυνε τον διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα (εάν επιμένει στην αιτιατική, Κοντολέων, ας το εφαρμόσει στα κείμενά του) και τον Γενικό Γραμματέα του γραφείου του, Γρηγόρη Δημητριάδη, μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πανικός όμως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να έχει παγιδευτεί μέσα από τις ίδιες του τις δηλώσεις.

Πάμε να δούμε τι υποστήριξε. «Εάν το γνώριζα», δήλωσε, «δεν θα το επέτρεπα». Για ποιον λόγο δεν θα το επέτρεπε; Θα παρεμπόδιζε μία νόμιμη διαδικασία μετά από έγκριση εισαγγελέα; Μα, αυτό θα αποτελούσε ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης! Όνειδος να το υποστηρίζει δημόσια ένας πρωθυπουργός. Για ποια Δημοκρατία και για ποια Δικαιοσύνη μιλάμε σε τέτοια περίπτωση;

Πάμε τώρα στο άλλο ενδεχόμενο. Όλα αυτά να έγιναν παράνομα γιατί το ζητούμενο δεν είναι, κ. Μητσοτάκη, εάν σας ενημέρωσαν οι υπάλληλοί σας για τις πράξεις τους, αλλά εάν οι πράξεις τους ήταν καθ’ όλα νόμιμες.

Το να τους επιπλήξετε γιατί δεν σας ενημέρωσαν είναι δική σας εσωτερική υπόθεση, παρόλο που ακόμα και αυτό θα μπορούσε, σε περίπτωση εμπλοκής άλλης χώρας, να πυροδοτήσει εξελίξεις επικίνδυνες.

Το να έχουν παρανομήσει όμως δεν αντιμετωπίζεται με παραιτήσεις.

Ο αρχηγός της ΕΥΠ, η εισαγγελέας και ο ανιψιός σας, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί την Ιφιγένεια του θεατρικού για να σας καλύψει, έχουν ποινικές ευθύνες.

Ο βουλευτής και το κόμμα του προστατεύονται από συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος. Όποιος τα παραβιάζει έχει ποινικές ευθύνες. Πάει φυλακή.

Επομένως, το ερώτημα παραμένει αμείλικτο: Τι έχει συμβεί;

Θα πάνε φυλακή η εισαγγελέας Βλάχου, ο Παναγιώτης Κοντολέων και ο Γρηγόρης Δημητριάδης γιατί παρανόμησαν εν αγνοία σας ή θα παραιτηθείτε εσείς, επειδή δηλώσατε ψευδώς στον ελληνικό λαό ότι δεν γνωρίζατε, ενώ συμμετείχατε παρανόμως στην παρακολούθηση του τηλέφωνου ενός αρχηγού κόμματος;

Η εισαγγελέας δεν είναι δυνατόν να ενέκρινε χωρίς ατράνταχτα στοιχεία την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Ν. Ανδρουλάκη μόνο επειδή εσείς ή ο «υπάλληλος» Κοντολέων το απαίτησε για λογαριασμό σας.

Κι επειδή πολλά διαρρέονται έντεχνα για τον κάτοχο του τηλεφώνου που παρακολουθούσατε, ποιος σας είπε ότι είναι δικαίωμά σας, στην περίπτωση που η παρακολούθηση έγινε για σοβαρούς λόγους, να τους αποκρύπτετε από τους Έλληνες πολίτες και τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ;

Είναι δικαίωμα των πολιτών να πληροφορηθούν τι είδους παρανομίες είχε διαπράξει ο Ανδρουλάκης, ποιο κράτος ή ποια υπηρεσία ζήτησε την άρση του απορρήτου και ποιοι είναι οι σοβαροί λόγοι για τους οποίους η εισαγγελέας το επέτρεψε.

Παράδοξη είναι και η δήλωση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκου, να ερευνηθεί πώς έγινε η διαρροή!

Μα αυτό είναι το ζητούμενο ή ποιος και για ποιον λόγο αποφάσισε την παρακολούθηση του τηλεφώνου ενός αρχηγού κόμματος;

Εάν λοιπόν λέτε την αλήθεια και οι άνθρωποι αυτοί αυτοκτόνησαν ομαδικώς παρανομώντας, έχετε τεράστια πολιτική ευθύνη που τους τοποθετήσατε στις συγκεκριμένες θέσεις. Θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη ούτως ή άλλως κι όποιος διανοηθεί να τους προστατέψει θα λογοδοτήσει κι εκείνος με τη σειρά του κάποια στιγμή.

Εάν όμως έχετε πει ψέματα, τότε η παραίτησή σας θεωρώ ότι είναι εξασφαλισμένη για πολλούς, πάρα πολλούς λόγους όπως αντιλαμβάνεστε…

 

Πηγή

Προβολές : 278


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα