Είσαι το χαμστεράκι τους. Ήγγικεν η ώρα, ίνα ξεκινήσουν ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους!

Είσαι το χαμστεράκι τους. Ήγγικεν η ώρα, ίνα ξεκινήσουν ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους!

14 Ιουνίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Είσαι το χαμστεράκι τους. Ήγγικεν η ώρα, ίνα ξεκινήσουν ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους!

 

Ουδόλως ορθοτομώ τον λόγο της αληθείας, ούτε θα έχω μαντικές ικανότητες, εάν προβλέψω, ότι η αληθινή πανδημία θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Από τις παρενέργειες των εμβολιασμένων…

 

 

 

Όποιος θέλει να δει την αλήθεια κατάματα, χωρίς ανόητους φανφαρονισμούς, θα πρέπει να αντιληφθεί πως από τον Σεπτέμβριο, οι καταστάσεις θα είναι τρομακτικές και θα πρέπει ο κάθε σώφρων, να είναι προετοιμασμένος να ζήσει σε σκληρές συνθήκες αν θέλει να παραμείνει ανεμβολίαστος.

Νομικές διαδικασίες πάσης φύσεως κατά κυβέρνησης και λοιπών, είναι μόνον γι αυτούς που εθελοτυφλούν, ή γι αυτούς που καθησυχάζουν το … ποίμνιο…

Οι κυβερνώντες έχουν καλύψει κάθε διέξοδο σωτηρίας.

Είναι δεμένα τόσο καλά και προετοιμασμένα από χρόνια, τα μέτρα που θα επιβληθούν, που θ’ αντέξουν μόνον εκείνοι που είναι αποφασισμένοι και δυνατοί να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες ζωής ανάλογες με εκατό χρόνια πριν.

Όποιος νομίζει πως τα μέτρα θα χαλαρώσουν, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Η κυβέρνηση, έχει τον τρόπο να υποχρεώσει τους πάντες σχεδόν, να εμβολιαστούν και … χωρίς να καταλύσει το Σύνταγμα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Διαβάστε προσεκτικά τα όσα ανάρτησα πριν λίγο, από τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Δασκαλάκη… (εδώ), για να αντιληφθείτε πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Είσαι το χαμστεράκι τους. Ήγγικεν η ώρα, ίνα ξεκινήσουν ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους!

 

Ιδού, τι ίσχυε, έως τώρα για τα κλασσικά εμβόλια:Εάν έχω εμβολιαστεί σε έναν λοιμογόνο παράγοντα (ιός ή βακτήριο) και ο εν λόγω παράγοντας φτάσει στην αφεντιά μου, τότε ΟΥΤΕ κολλάω, ΟΥΤΕ νοσώ, ΟΥΤΕ μεταδίδω την νόσο.
Τοιουτοτρόπως, «χτίζεται» ένα τείχος ανοσίας.Ιδού τί ισχύει γι’ αυτά εδώ τα mRNA εμβόλια: ΚΑΙ κολλάς ΚΑΙ νοσείς ΚΑΙ μεταδίδεις την νόσο!Τούτου δοθέντος, μήπως «χτίζεται» κάποιο τείχος ανοσίας στον πληθυσμό;;Ούτε κατά διάνοια!

Τότε γιατί τα κάνουμε;;

Διότι πέρα από τα προφανή, (κέρδος κι εξουσία, μέσω του ελέγχου των μαζών) ήγγικεν η ώρα, ίνα ξεκινήσουν ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τους επίδοξους συνεχιστές του Μένγκελε, ούτως ώστε να μεταβάλλουν την υφήλιο σε έναν ανθρώπινο ζωολογικό κήπο, σε ένα απέραντο βιολογικό εργαστήριο, στο μεγαλύτερο ιατρικό και κοινωνικό πείραμα, που έγινε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας με ΕΣΕΝΑ πειραματόζωο! Για το καλό της ανθρωπότητας! Επ’ αγαθώ της κοινωνίας, βεβαίως βεβαίως.

Μόνο έτσι θα το δεχόσουν…

Κατά συνέπεια, όλοι όσοι έχετε κάνει τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια του Covid 19 ή σκοπεύετε λίαν συντόμως να τα κάνετε, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι είστε τα ενσαρκωμένα δίποδα χαμστερακια της phase 3 των clinical trials των συγκεκριμένων εμβολίων!

Διότι πώς έχεις την απαίτηση μανδάμ να σου δώκω ΚΑΙ καλό ΚΑΙ ασφαλές προϊόν, μέσα σε ολίγους μήνες κλινικών δοκιμών, την ώρα, που τα πρωτόκολλα όλων των καινούργιων εμβολίων προβλέπουν δοκιμές το λιγότερο τεσσάρων ετών;;

Όχι να θέλουμε και την πίτα αφάγωτη και τον σκύλο χορτάτο!

Το λοιπόν, το σκεύασμα θα τεστάρει πρώτα η ίδια σου η καμπούρα…

Ουδόλως ορθοτομώ τον λόγο της αληθείας, ούτε θα έχω μαντικές ικανότητες, εάν προβλέψω, ότι η αληθινή πανδημία θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο. Από τις παρενέργειες των εμβολιασμένων…

Την 28η Μαρτίου ανεκοινώθη η τεράστια μελέτη των Κινέζων, η οποία ειρήσθω εν παρόδω δημοσιεύτηκε σε αρκετά επιστημονικά περιοδικά, σύμφωνα με την οποία η νόσος Covid 19 είναι νόσος πιότερο αγγειακή, παρά αναπνευστική, αφού η πρωτεΐνη ακίδα του ιού προκαλεί βλάβες στο ενδοθήλιο των αγγείων, με αποτέλεσμα την εμφάνιση θρομβοεμβολων, καθώς και μιας πληθώρας νοσημάτων, όπως μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες.

Φανταστείτε, πόσες ακόμη παρενέργειες των εμβολίων θα ανακαλύψει η επιστημονική κοινότητα τους αμέσως επόμενους μήνες με την δική σου συνδρομή, ως υπάκουο, πειθήνιο στρατιωτάκι!

Εύγε! Σου αξίζει το βραβείο. Της ανοιχτής… (διανόησης)

Κάποτε, ο Ροβεσπιέρος συνέγραψε ένα βιβλίο, το οποίο έφερε τίτλο: «Τί ξέρουν οι άνδρες για τις γυναίκες».

Μόλις το βιβλίο εξεδόθη και κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία της εποχής, όλες οι σελίδες του ήταν… λευκές!

Σήμερα, θα μπορούσαμε να πούμε κάτι αντίστοιχο μόνο για τους αιμοσταγείς ολιγάρχες, που κυβερνούν τον πλανήτη!

Ουδείς, δύναται να προβλέψει το επόμενο βήμα της Σατανικής τους ευρηματικότητας, αναφορικά με τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού, μέσω της επιβολής των μισανθρωπικων πρακτικών της ΝΤΠ.

Με άλλα λόγια, οι Νεοναζί, εν τέλει, δεν ήταν κάποια εθνικιστικά κόμματα, τόσο στην χώρα μας, όσο και αλλαχού, όπως…ίδρωναν να σας πείσουν τα τελευταία χρόνια τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης!

Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Νεοναζί είναι οι εντολείς της Μέρκελ, του Μακρόν, του Μητσοτάκη και όλων αυτών των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ μιας χούφτας ανθρώπων, οι οποίοι έχουν μεταλλάξει την Γη μας σε ένα απέραντο σκουπιδαριό, με όχημα το…πολιτικά ορθό!

Είναι στο χέρι σας ή καλύτερα στο…ορθό σας το να αλλάξετε την κατάσταση.

Ως γνωστόν, ο άνθρωπος διαθέτει δύο εγκεφάλους! Εκμεταλλευτείτε το…

 

Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

 

 

Προβολές : 347


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα