Εβραϊκή Παγκόσμια Τάξη Πολέμου

Εβραϊκή Παγκόσμια Τάξη Πολέμου

24 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:381
Μοίρασέ το

 

Εβραϊκή Παγκόσμια Τάξη Πολέμου

Οι Εβραίοι παίζουν τον Θεό χρησιμοποιώντας ατελείωτους πολέμους εναντίον της ανθρωπότητας για να εξοντώσουν την Άρια φυλή.

 

Βασικά, εκτιμώ ότι περίπου το εβδομήντα τοις εκατό της παρούσας κρίσης σε αυτόν τον πλανήτη μπορεί να αποδοθεί δίκαια στις μηχανορραφίες [ Εβραίων ] Νεάντερταλ-σημιτικών στοιχείων του ανθρώπινου πληθυσμού ενάντια στην [ Άρια ] Κρομανιόν πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού».

 

Βαθύ Κράτος

Η επιλογή από το χάος είναι η μέθοδος που έχουν επιλέξει.

Ανελέητα, αυτή η δοκιμασμένη στο χρόνο στρατηγική χρησιμοποιείται με την εφαρμογή προκαθορισμένων διαλεκτικών με γνωστά αποτελέσματα.

Πολεμική εξαπάτηση

Στην πραγματικότητα, είναι η ίδια φόρμουλα που χρησιμοποίησε ο Sir Francis Bacon για τη δημιουργία της Αμερικής.

Με τη διατριβή «ελευθερία».

Και η αντίθεση είναι ότι άλλα έθνη «θέλουν να πάρουν τις ελευθερίες μας».

Έτσι, η σύνθεση είναι πάντα ΠΟΛΕΜΟΣ.

Ατελείωτος πόλεμος… με στόχο την εξόντωση των Αρίων σε όλο τον κόσμο.

Κατάλογος πολέμων που εμπλέκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες

Λίστα πολέμου

Η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτών από κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο είναι Άριοι.

Το τελικό παιχνίδι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι η εξόντωση των Άρεων, έτσι οι Εβραίοι μπορούν στη συνέχεια να είναι σαν τους Θεούς στη Νέα τους Ατλαντίδα.

Νέα Ατλαντίδα

Ένα σχέδιο αιώνων, καλά μελετημένο από τον Sir Francis Bacon.

Βασίζεται στο γεγονός ότι οι Άριοι πιστεύεται ότι είναι η επιλεγμένη φυλή του «δημιουργού θεού»AnunnakiAnu, ο οποίος κατοικεί στον πλανήτη X-Nibiru, σύμφωνα με τις εβραϊκές και μασονικές θεωρίες.

Βασικά, εκτιμώ ότι περίπου το εβδομήντα τοις εκατό της παρούσας κρίσης σε αυτόν τον πλανήτη μπορεί να αποδοθεί δίκαια στις μηχανορραφίες [ Εβραίων ] Νεάντερταλ-σημιτικών στοιχείων του ανθρώπινου πληθυσμού ενάντια στην [ Άρια ] Κρομανιόν πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού».Μάικλ Μπράντλεϊ

Δεν είναι σαν εμάς — του Jack Harper

Έτσι, ο «δημιουργός θεός», ο Δίας (Anu ή Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης) θέλει να κρατήσει την ανθρωπότητα δέσμια με αυτόν και τους «φυσικούς νόμους» του που έχει θέσει, αλλά μια επαναστατική φιγούρα, ο Προμηθέας (Εωσφόρος) γίνεται φίλος με τον άνθρωπο και του προσφέρει τα μέσα για να πραγματοποιήσει την ελευθερία του. Δηλαδή, ο Μεγάλος Επαναστάτης φέρνει στον άνθρωπο τα μέσα για να γίνει ένας από τους θεούς: «θα γίνετε σαν θεοί» (Γεν. 3:5)» – Overlords of Chaos

Αυτή είναι η ουσία του «ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ενάντια στην Άρια φυλή (δηλαδή την ανθρωπότητα).

Σε αυτό; Οι Άριοι θέλουν να εξιλεωθούν για τους φυσικούς νόμους του Anu, αλλά οι Εβραίοι θέλουν να γίνουν Θεοί, όπως ο Εωσφόρος, αλλά κρατούνται πίσω.

Η πηγή αυτών των πληροφοριών είναι ο ανιψιός του Τζον Μπόλτον , Γκρεγκ Τ Ντίξον, φίλος και πληροφοριοδότης μασονικός βαθιά συνδεδεμένος με τον Τεκτονισμό.

Προφανώς, σύμφωνα με τον Dixon, ο γήινος πόλος μετατοπίζεται από τον μαγνητικό Βορρά στον μαγνητικό Νότο περίπου κάθε 3.600 χρόνια, κάτι που συμπίπτει με την επιστροφή του πλανήτη X-Nibiru.

Pole-Shift

Ο Ντίξον είπε ότι αυτό θα έχει δραματική επίδραση στους ωκεανούς, οι οποίοι θα εκτοξευθούν σαν γιγάντιο τσουνάμι και θα αναδιανεμηθούν σε νέες τοποθεσίες που βασίζονται στον πυρήνα της γης που θα αναστρέφεται προς τον μαγνητικό Νότο.

Χάρτης μελλοντικών πλημμυρών

Εξαιτίας αυτού, που αναμένεται ανά πάσα στιγμή, οι Εβραίοι πιθανότατα θα ξεκινήσουν έναν πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο για να καλύψουν την επικείμενη οπτική επιστροφή του πλανήτη X-Nibiru, ως μέσο για να κρατήσουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι σχετικά με αυτά τα γεγονότα.

Κατά την επιστροφή του πλανήτη X-Nibiru, οι Εβραίοι (Νεάντερταλ) συνήθως σβήνονται από τον χάρτη από τον Anu και τους Anunnaki. Στη συνέχεια, οι Άριοι αναδημιουργούνται χρησιμοποιώντας το καλύτερο DNA από τις υπάρχουσες γραμμές αίματος των Άριων, για να ξανακατοικήσουν τον πλανήτη, είπε ο Ντίξον.

Στην πραγματικότητα, είπε ότι αυτό το συμβάν έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν – παγκόσμιος κατακλυσμός/αύριος επαναπληθυσμός – έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τρία, δύο από τα οποία έχουν τεκμηριωθεί πλήρως στη Βίβλο υπό τον Νώε και την Έξοδο.

Εξαιτίας αυτού, οι Εβραίοι σχεδιάζουν μια ολοκληρωτική εξόντωση των Άρεων αυτή τη φορά και έχουν πολλαπλά σχέδια για να το κάνουν πριν από την επιστροφή του πλανήτη X-Nibiru.

Εβραϊκά σχέδια για κατασκευασμένους παγκόσμιους πολέμους

Ρωσία και Ουκρανία

Και οι δύο χώρες φιλοξενούν την πλειοψηφία των Αρίων πληθυσμών, ωστόσο λόγω του μαζικού λιμού του Χολοντομόρ της Σοβιετικής Ένωσης που σκότωσε εκατομμύρια Ουκρανούς από το 1932 έως το 1933 υπό τον Εβραίο Στάλιν, η Ουκρανία εξακολουθεί να περιφρονεί τη σύγχρονη Ρωσία.

Δυστυχώς, οι ίδιοι Εβραίοι που χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους είναι οι ίδιοι που σπρώχνουν τον Εβραίο Ζελένσκι σε πόλεμο με τη Ρωσία. Το σχέδιο, είπε ο Ντίξον, είναι να πιέσει τη Ρωσία να στραφεί προς την Κίνα όπου μαζί θα εμπλακούν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή της Αμερικής, όπως σχεδίαζε ο Sir Francis Bacon, και η Κίνα στη συνέχεια θα εξοντώσει τη Ρωσία αφήνοντας τον εαυτό της, μαζί με τον Εβραϊσμό του βαθέως κράτους, ως τη μοναδική υπερδύναμη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο Εβραίος του βαθέος κράτους θα συμμετάσχει σε μια πυρηνική σύγκρουση για να καλύψει την επιστροφή του πλανήτη X-Nibiru, είπε ο Dixon, όπου υπό την κάλυψη του πυρηνικού πολέμου, θα επιδιώξει μια συνολική γενοκτονία των Άρεων χρησιμοποιώντας ιδιωτικούς στρατούς που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ, ISIS, MS-13, Antifa, μετανάστες και Ο στρατός του ΟΗΕ, κυρίως οι Κινέζοι και οι Ρώσοι, για να κυνηγήσουν τους Αρίους σε όλο τον κόσμο.

Οι Εβραίοι βαθιάς πολιτείας έχουν επίσης αποκτήσει την τεχνολογία Tesla ικανή να ακινητοποιήσει το ICBS ακριβώς εκεί που κάθονται, απενεργοποιώντας τις ικανότητές τους ψηφιακής έκρηξης. και γιατί η Ρωσία πρέπει να εκτελέσει εφεδρικά αναλογικά σύρματα χαλκού για να εκτοξεύσει με επιτυχία τα θερμοπυρηνικά της όπλα, είπε ο Ντίξον.

Επιπλέον, το αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας που βρίσκεται σε όλη την ανατολική Ευρώπη ακριβώς στα σύνορα της Ρωσίας είναι πραγματικά επιθετικό, που σημαίνει ότι μπορούν να βομβαρδίσουν εξονυχιστικά τα ρωσικά ICBM αμέσως μετά την απενεργοποίησή τους χρησιμοποιώντας όπλα συχνότητας συντονισμού Tesla . Ψάξτε λοιπόν για πυρηνικές ψευδείς σημαίες για να στοχεύσετε συγκεκριμένες περιοχές των πληθυσμών των Άριων, ενώ ελέγχετε σημαντικά την απάντηση της ρωσικής πυρηνικής απειλής.

Ισραήλ και Ιράν

Ολόκληρη η ιστορία του «Μεγάλου Ισραήλ» είναι ένα τεράστιο ψέμα. Το πραγματικό σχέδιο είναι ο «κρατήρας του Ισραήλ» με πυρηνικά που πέφτουν από Εβραίους ψευδούς σημαίας βαθιάς πολιτείας, με στόχο να εισαγάγουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη – ισχυριζόμενοι ότι κανένα Εθνικό Κράτος δεν μπορεί ποτέ να εμπιστευτεί ξανά.

Το Ισραήλ είναι γεμάτο από «κατώτερα αδέρφια» Ιουδαίους, με ένα χρυσό εισιτήριο μονής κατεύθυνσης για την κόλαση (στη γη), που ηγούνται αδίστακτα από ψυχοπαθείς Σεφαραδίτες Εβραίους βαθιάς πολιτείας που, όπως ακριβώς ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, τους χρησιμοποιούν σαν βοοειδή για να επιτύχουν τον μοναδικό θεό της παγκόσμιας κυβέρνησης -σαν κανόνας.

Το Ιράν έχει την πλειοψηφία των Άριων πληθυσμών, ωστόσο διοικείται από τον Εβραίο Αγιατολάχ και τον Εβραίο Σάχη και θα κατηγορηθεί για την πυρηνική επίθεση του Ισραήλ, σύμφωνα με τον Ντίξον.

Αυτό θα ολοκληρώσει το σχέδιο Albert Pikes για τους Τρεις Παγκόσμιους Πολέμους.

Τρεις Παγκόσμιοι Πόλεμοι

Ινδία και Πακιστάν

Η πλειοψηφία των Ινδουιστών είναι Άριοι, και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού στην Ινδία, ωστόσο ελέγχονται από (Ινδούς) Εβραίους, είπε ο Ντίξον. Ωστόσο, μόνο το μισό Πακιστάν είναι Άριο και το άλλο μισό είναι Νεάντερταλ, και τα δύο ελέγχονται από Εβραίους. Η σύγκρουση είναι φυλετικά διαιρεμένη μεταξύ Άριων και Νεάντερταλ, όπως παντού, όπως εξέφρασε ο Michael Bradley.

Η δυνατότητα για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν που είναι εξοπλισμένη με πυρηνικά βρίσκεται πάνω από το Κασμίρ, μια εύφορη όαση στη βάση των Ιμαλαΐων. Η κυβέρνηση του Πακιστάν μόλις πρόσφατα κατέρρευσε, γεγονός που τροφοδοτεί αναταραχές και λιμό στη χώρα, και η πρωθυπουργός Mia Sharif σκέφτεται ανοιχτά να πουλήσει την πυρηνική τεχνολογία της χώρας ως μέσο για να διατηρήσει την ηλεκτρική ενέργεια, γεγονός που παρέχει εύλογη άρνηση στο να κατηγορήσει το Ιράν για την ψεύτικη σημαία του Ισραήλ. πυρηνική πυροδότηση.

 

 

Κίνα και Ταϊβάν

 

Η Κίνα βρίσκεται στο κρεβάτι με Εβραίους βαθιάς πολιτείας, οπότε ό,τι και να συμβεί στην Ταϊβάν θα είναι εντελώς επινοημένο θέατρο του Νότιου Ειρηνικού, το οποίο σίγουρα θα περιλαμβάνει μια απάντηση των ΗΠΑ – που ταιριάζει με τη στροφή της Ρωσίας προς την Κίνα για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της Αμερικής πάνω από την Ουκρανία.

 

 

Βόρεια Κορέα και Νότια Κορέα

 

Η Βόρεια Κορέα είναι πληρεξούσιος της Κίνας, επομένως και πάλι, οτιδήποτε συμβεί εδώ θα είναι εντελώς επινοημένο από Αμερικανούς Εβραίους του βαθέος κράτους.

Το σχέδιο, σύμφωνα με τον Dixon, είναι να μπει η Βόρεια Κορέα σε πόλεμο με τη Νότια Κορέα. Ο πληθυσμός της ΝΚ είναι κατά πλειοψηφία Άριος και η πλειοψηφία του ΣΚ Νεάντερταλ, ο συνήθης ταραξίας – σύμφωνα με τον Michael Bradley.

Ο Νεάντερταλ έλεγχε την Κίνα ιστορικά, εξακολουθεί να είναι ο εχθρός της Άριας Ιαπωνίας και συνεργάζεται με τον Κιμ Γιονγκ-ουν (έναν Νεάντερταλ που κυβερνά τον Άριο πληθυσμό του) για να πυροβολήσει την Ιαπωνία γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η Άρια χώρα του θα καταστραφεί ως απάντηση, σύμφωνα με την βαθύ κρατικό σχέδιο. Η Νότια Κορέα του Νεάντερταλ, όπως και η Ρωσία, θα πυρποληθεί επίσης από Εβραίους βαθέων πολιτειών, όταν η ΝΚ στέλνει επίσης πυρηνικά στον δρόμο τους.

Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο πιθανότατα θα μολυνθεί με πυρηνικές εκπομπές από το ρεύμα εκτόξευσης σωματιδίων σε κάθε ίντσα της τεράστιας επικράτειας.

 

NWO

 

Δια αντιπροσώπου, οι Εβραίοι βαθέων πολιτειών σχεδιάζουν να κατευθυνθούν προς την Αργεντινή για να χρησιμοποιήσουν ως το νέο τους αρχηγείο για την παγκόσμια διακυβέρνηση για τα υπόλοιπα 500 εκατομμύρια περίπου πληθυσμό.

Η Νέα Ατλαντίδα, ένας εβραϊκός επίγειος παράδεισος, πλήρης με όλη την συλλογικά αναπτυγμένη τεχνολογία που απέκτησαν μέσω ενός σχεδίου ερήμωσης της Παγκόσμιας Τάξης του Εβραϊκού Πολέμου.

31 Ιανουαρίου 2023

Πηγή

Προβολές : 381


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα