Εβραϊκή προφητεία 300 ετών: Θα οδηγήσει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στον ερχομό του Μεσσία?

20 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η ραβινική προφητεία προβλέπει ότι λίγο πριν τον ερχομό του Μεσσία, οι ΗΠΑ θα πολεμήσουν τη Ρωσία και η Κίνα θα ωφεληθεί

Μια προφητική αλληγορία ειπώθηκε για πρώτη φορά πριν από 170 χρόνια και τώρα επανεμφανίστηκε. Μιλάει για έναν από τους πιο αξιοσέβαστους Ισραηλινούς ραβίνους που την άκουσε πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν αγόρι να καθόταν με τον πατέρα του. Η ιστορία αφηγήθηκε για πρώτη φορά ένας θαυματουργός ηγέτης των Χασιδών που προέβλεψε μια σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, αλλά η Κίνα θα ήταν ο πραγματικός νικητής.

 

 

 

Όλα δείχνουν Κινεζοποίηση της ανθρωπότητας, και μέσα από τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, και μέσω των νέων επιδημιών που θα σκορπίσουν και των εμβολίων που θα επιβάλλουν, αλλά και μέσω της πείνας που έρχεται…

ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2030

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα οδηγούσε στον «ερχομό του Μεσσία», λέει μια εβραϊκή προφητεία 300 ετών, σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε η Sun στις 8-4-21 . 

https://www.thesun.co.uk/news/14585501/russia-ukraine-war-messiah-prophecy/

Ένας ραβίνος λέει ότι η αιωνόβια προφητεία του διάσημου Βίλνιους Γκάον, που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Εβραίους ηγέτες στη σύγχρονη ιστορία, θα εκπληρωθεί.

Θα οδηγήσει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στον ερχομό του Μεσσία;

Η σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία που ελέγχεται από φιλορώσους αντάρτες απειλεί να εκφυλιστεί σε έναν πλήρη πόλεμο. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει στείλει άρματα μάχης και βαρύ πυροβολικό πέρα ​​από τα σύνορα. Ως εκ τούτου, οι αναλυτές προειδοποίησαν ότι οι ΗΠΑ και τα ευρωπαϊκά έθνη θα μπορούσαν να εμπλακούν σε αυτή τη σύγκρουση.

Η ανησυχητική αύξηση των στρατιωτικών εντάσεων έχει περιγραφεί από τους μελετητές ως η εκπλήρωση της προφητείας Vilna Gaon που έγινε τον 18ο αιώνα.

Γνωστός και ως Ραβίνος Ελία του Βίλνιους, ο κληρικός ήταν ειδικός στην ερμηνεία θρησκευτικών κειμένων, αλλά και μια από τις πιο σημαίνουσες εβραϊκές προσωπικότητες από τον Μεσαίωνα.

Λέγεται ότι έστειλε μια προφητεία στον γιο του που έλεγε: «Όταν ακούσετε ότι οι Ρώσοι κατέκτησαν την πόλη της Κριμαίας, να ξέρετε ότι οι καιροί του Μεσσία έχουν αρχίσει, ότι τα βήματά του θα ακουστούν». Και όταν ακούσεις ότι οι Ρώσοι έφτασαν στην πόλη της Κωνσταντινούπολης, θα πρέπει να φορέσεις τα Σαμπάτ σου και να μην τα βγάλεις, γιατί αυτό σημαίνει ότι ο Μεσσίας θα έρθει ανά πάσα στιγμή».

Τι λέει η προφητεία της Βίλνα Γκαόν

Ενώ οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Μεσσίας, οι Εβραίοι πιστεύουν ότι ο υποσχεμένος Σωτήρας που θα μεταμορφώσει τα έθνη της γης δεν έχει έρθει ακόμη.

Οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν εισέλθει ακόμη στην Κωνσταντινούπολη, που τώρα ονομάζεται Κωνσταντινούπολη, αν και έχουν πλήξει τις τουρκικές δυνάμεις στη Συρία. Και τα στρατεύματα του Πούτιν προσάρτησαν τη χερσόνησο της Κριμαίας το 2014 μετά από εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε στη ρωσόφωνη περιοχή του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία.

( Alois Irlmaier: Ο διορατικός προέβλεψε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία; )

Την προφητεία της Βίλνα Γκόαν έφερε στο φως ο δισέγγονός της, ο Ραβίνος Πίντσας Ουίνστον, συγγραφέας των θεωριών για το μοιρολόι.

Λέει ότι η ανησυχητική κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη φαίνεται να είναι παράλληλη με τον πόλεμο του Γωγ και του Μαγώγ, των αντιπάλων του Θεού που αναφέρονται σε ορισμένα αποκαλυπτικά Βιβλικά κείμενα.

«Είναι γνωστό ότι ο Γωγκ και ο Μαγκόγκ θα έρθουν από τον Βορρά», είπε ο Ραβίνος Ουίνστον.

«Η εβραϊκή λέξη για το «βόρεια» σημαίνει επίσης «κρυμμένο».

Ανέφερε επίσης ότι ο πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας αναμενόταν να γίνει πριν από τον Γωγ και τον Μαγώγ.

«Τα δύο έθνη έχουν αντιμετωπίσει το ένα το άλλο στο παρελθόν», είπε. Μπορεί να φαίνεται ότι τα μικρά γεγονότα πυροδότησαν μεγάλες συγκρούσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση υπήρχαν όλες οι συνθήκες, περιμένοντας μια σπίθα για να τις πυροδοτήσει.

Άλλοι μελετητές έχουν συνδέσει τη Ρωσία με τον βιβλικό εισβολέα Γωγ.

Στις αρχές του 19ου αιώνα, ορισμένοι Χασιδικοί ραβίνοι αναγνώρισαν την εισβολή του Ναπολέοντα στη Ρωσία ως «Πόλεμο του Γωγ και του Μαγώγ». Άλλοι τον 20ο αιώνα πρότειναν ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν η φιγούρα του Γωγ, που θα μπορούσε να προκαλέσει το τέλος του κόσμου.

Στον πόλεμο της Ουκρανίας, ορισμένοι ευαγγελικοί πάστορες των ΗΠΑ βλέπουν σημάδια των εσχάτων. Για παράδειγμα, ο Γκρεγκ Λόρι, πάστορας της Χριστιανικής Κοινότητας Megachurch Harvest της Καλιφόρνια και πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποίησε σε πρόσφατο βίντεο στο Facebook ότι η επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία είναι εκπλήρωση της Βιβλικής προφητείας.

Η Washington Post , για παράδειγμα, αναφέρει σχετικά:

Συγκεκριμένα, αναφερόταν στην προφητεία του προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης Ιεζεκιήλ για ένα επιθετικό βόρειο έθνος που θα επιτεθεί στο Ισραήλ σε μια μάχη του τέλους του χρόνου.

Ο τηλεοπτικός ιεροκήρυκας και ιδρυτής του Christian Broadcasting Network (CBN) Pat Robertson δήλωσε πρόσφατα ότι ο Θεός παρακίνησε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να επιτεθεί στην Ουκρανία. Ακόμα κι αν ο Πούτιν δεν το γνωρίζει άμεσα αυτό, οι ενέργειές του θα οδηγήσουν στην τελική μάχη για το Ισραήλ που προβλέπεται στη Βίβλο.

Ο ιστότοπος prophecynewswatch.com, που ασχολείται με την αποκάλυψη, βλέπει επίσης τον πόλεμο της Ουκρανίας ως σημάδι των εσχάτων.

Έχουν δίκιο οι θεωρητικοί του τέλους του χρόνου;

Ποια είναι η αλήθεια αυτών των ισχυρισμών;

Ο θεολόγος Ράινερ Σίμενς δεν πιστεύει στο να δούμε τον πόλεμο της Ουκρανίας ως σενάριο για το τέλος του χρόνου. Ο λέκτορας στο Θεολογικό Σεμινάριο CEMTA και πάστορας μιας εκκλησίας Μεννονιτών στην Ασουνσιόν της Παραγουάης, ασχολήθηκε πρόσφατα με το θέμα για τον τοπικό γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio ZP-30.

Στους ευαγγελικούς κύκλους της Λατινικής Αμερικής και ιδιαίτερα της Παραγουάης, οι ερμηνείες του πολέμου της Ουκρανίας ήταν παρόμοιες με αυτές των ΗΠΑ.

Αναφέρονται στα κεφάλαια 38 και 39 του βιβλίου του Ιεζεκιήλ στην Παλαιά Διαθήκη.

Εκεί μπορείτε να διαβάσετε για τη «Μάχη του Γωγ και του Μαγώγ»:

«Και ο λόγος του Κυρίου ήρθε σε εμένα έτσι: Γιε ανθρώπου, στράφηκε το πρόσωπό σου προς τον Γωγ στη γη Μαγώγ, προς τον άρχοντα του Ρος, του Μεσέχ και του Τουβάλ, και προφήτεψε εναντίον του και πες: Έτσι λέει ο Κύριος ΘΕΟΣ: Ιδού, θέλω σε σένα, Γωγ, πρίγκιπα του Ρος, του Μεσέχ και του Τουβάλ».

Ιεζεκιήλ 38:1-3 (μετάφραση Elberfeld)

Ο όρος “Prince of Rosh” μπορεί να βρεθεί στη μετάφραση της Βίβλου Elberfeld, λέει ο Siemens. Αντίθετα, η Βίβλος του Λούθηρου μιλά μόνο για έναν «υπέρτατο πρίγκιπα», η Βίβλος των Καλών Νέα για έναν «μεγάλο πρίγκιπα», εξηγεί η Siemens στις εξηγήσεις του. Ορισμένοι Χριστιανοί βλέπουν τώρα την ομοιότητα των όρων «Ρος» και «Ρωσία» ως ένδειξη ότι ο Ιεζεκιήλ μιλά για τη σύγχρονη Ρωσία.

Στη συνέχεια, ο “Gog von Magog” αναφέρεται ως ο πρίγκιπας του Meshech και του Tubal. Και πάλι, υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με τα ονόματα των πόλεων Μόσχα και Τομπόλσκ στη Σιβηρία.

Επιπλέον, οι υποστηρικτές της θεωρίας του τέλους των καιρών πίστευαν ότι η Ρωσία ανακτούσε την παλιά της δύναμη μέσω των σχέσεών της με τη Λευκορωσία και χώρες όπως το Καζακστάν και το Ουζμπεκιστάν, οι οποίες ήταν επίσης προσανατολισμένες προς τη Ρωσία. Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι επομένως ένα βήμα προς την κατεύθυνση του σχηματισμού μιας συνομοσπονδίας κρατών που στη συνέχεια θα επιτεθεί στο Ισραήλ στον έσχατο καιρό, εξηγεί η Siemens.

Τα ακόλουθα εδάφια της Αγίας Γραφής μιλούν επίσης για έναν λαό από τον Βορρά που προετοιμάζει αυτές τις επιθέσεις:

«Και από τον τόπο σου, από το μακρινό βορρά, θα έρθεις, και πολλοί λαοί μαζί σου – όλοι καβαλημένοι σε άλογα, ένα μεγάλο πλήθος και ένας πολυάριθμος στρατός – και θα έρθεις εναντίον του λαού μου Ισραήλ σαν σύννεφο για να καλύψει τη γη ? Στο τέλος των ημερών θα σε φέρω στη γη μου, για να με γνωρίσουν τα έθνη, αν σου φανώ άγιος, Γωγ, στα μάτια τους».

Ιεζεκιήλ 38:15-16 (μετάφραση Elberfeld)

Σύμφωνα με τον Siemens, είναι σαφές στους θεωρητικούς του τέλους του χρόνου ότι πρέπει να είναι η Ρωσία λόγω του μεγέθους της και όχι ο Καναδάς ή η Νορβηγία.

Ιεζεκιήλ: Η ζωή στη Βαβυλωνιακή εξορία

Ωστόσο, ο θεολόγος θεωρεί λανθασμένες αυτές τις ερμηνείες. Βάζει τους στίχους στα συμφραζόμενα: Την εποχή της προφητείας του Ιεζεκιήλ 38, οι Ισραηλίτες ήταν εξόριστοι στη Βαβυλώνα. Αν και ήλπιζαν ότι η εξορία θα τελείωνε σύντομα, μέχρι τότε είχαν δείξει ελάχιστες τύψεις και μετάνοια. Γι’ αυτό ο Ιεζεκιήλ προειδοποιεί το λαό του στα πρώτα 24 κεφάλαια του βιβλίου ότι η κρίση του Θεού δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Τότε ο προφήτης κήρυξε την κρίση του Θεού στους γειτονικούς λαούς του Ισραήλ λόγω της ενοχής τους. Τότε η Ιερουσαλήμ καταστράφηκε. Από το κεφάλαιο 33 ο Ιεζεκιήλ μιλάει για τη μελλοντική αποκατάσταση του Ισραήλ και ότι ο λαός αναγνωρίζει τον Θεό ως άρχοντα του και ζει ξανά στη δική του γη.

Στο κεφάλαιο 38 εμφανίζεται ο ηγεμόνας «Γωγ του Μαγώγ», ο οποίος θα επιτεθεί στο Ισραήλ σε μια τελική μάχη. Το Κεφάλαιο 39 περιγράφει ότι ο ίδιος ο Θεός θα καταστρέψει τον «Γωγ του Μαγώγ» και τους οικοδεσπότες του και τελικά η βασιλεία του Θεού θα αρχίσει εντελώς.

Το “Gog of Magog” είναι από τη Ρωσία;

Είναι δύσκολο να μάθουμε ποιος εννοείται με τον όρο «Gog von Magog», λέει η Siemens. Αυτοί οι όροι δεν βρίσκονται σχεδόν πουθενά αλλού στη Βίβλο. Οι ενδείξεις είναι επομένως πολύ λίγες. Κατά την άποψη της Siemens, η εξίσωση του «Rosh» με τη «Ρωσία» είναι επίσης παρερμηνεία.

Η «Ρωσία» ήταν εντελώς άγνωστη στον Ιεζεκιήλ. Το όνομα της χώρας πιθανότατα ανάγεται στη λέξη “Rus” από την εποχή των Βίκινγκς. Γύρω στο έτος 900 μ.Χ. κυβέρνησαν τις σλαβικές φυλές στη σημερινή Ρωσία και Ουκρανία. Οι άνθρωποι εκεί αποκαλούσαν τους Βίκινγκς “Ρους”. Ωστόσο, όλα αυτά συνέβησαν 1.500 χρόνια μετά τη ζωή του Ιεζεκιήλ.

Ο Siemens συνιστά να μην ερμηνεύεται το «Rosh» ως συγκεκριμένο μέρος και να προτιμάται να μιλάμε για έναν «μεγάλο πρίγκιπα» όπως κάνουν άλλες μεταφράσεις της Βίβλου.

Το Meshech και το Tubal δεν είναι επίσης μέρη στη Ρωσία. Στην εποχή του Ιεζεκιήλ, αυτοί οι όροι θα αναφέρονταν σε φυλές που ζούσαν στη σημερινή Ανατολία, μέρος της Τουρκίας.

Ο θεολόγος κατανοεί την τελική ένδειξη ότι ο ηγεμόνας είναι από τον Βορρά ως εξής: Η Βίβλος πολύ συχνά κάνει λόγο για επίθεση στο Ισραήλ από μια χώρα από τον Βορρά. Εκείνη την εποχή, όμως, αυτό σήμαινε κυρίως την Ασσυρία και τη Βαβυλώνα.

Η Περιορισμένη Γεωγραφία του Ιεζεκιήλ

Στα βιβλικά βιβλία που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια ή λίγο μετά την αιχμαλωσία του Ισραηλινού λαού στη Βαβυλώνα, οι «εχθροί από τον Βορρά» έγιναν συλλογικός όρος για όλους τους λαούς που αντιτάχθηκαν στον Θεό και τον λαό του.

Η Siemens επισημαίνει επίσης την περιορισμένη γεωγραφική προοπτική του Ezekiel: οι λαοί Meshech και Tubal στη σημερινή Τουρκία θα ήταν στο περιθώριο του γνωστού κόσμου για τους Ισραηλίτες. Θα είχαν θεωρηθεί «μυστηριώδεις, βάρβαροι και βάναυσοι». Επομένως, είναι πιθανώς μια εικόνα για όλους τους λαούς που απειλούν το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τη Siemens, είναι περισσότερο από απίθανο ο Πούτιν και οι σύμμαχοί του να είναι ο «Gog of Magog».

Η ραβινική προφητεία προβλέπει ότι λίγο πριν τον ερχομό του Μεσσία, οι ΗΠΑ θα πολεμήσουν τη Ρωσία και η Κίνα θα ωφεληθεί

Μια προφητική αλληγορία ειπώθηκε για πρώτη φορά πριν από 170 χρόνια και τώρα επανεμφανίστηκε. Μιλάει για έναν από τους πιο αξιοσέβαστους Ισραηλινούς ραβίνους που την άκουσε πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν αγόρι να καθόταν με τον πατέρα του. Η ιστορία αφηγήθηκε για πρώτη φορά ένας θαυματουργός ηγέτης των Χασιδών που προέβλεψε μια σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, αλλά η Κίνα θα ήταν ο πραγματικός νικητής.

Γεννημένος σε μια από τις πιο σεβαστές οικογένειες Χασιδικών στο Yerushalayim, ο ραβίνος Yitzchak Dovid Grossman μοιράστηκε μια ιστορία από την παιδική του ηλικία σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε αυτό, ο πατέρας του και ένας ραβίνος συζήτησαν την έκβαση της τρέχουσας κρίσης στην Ουκρανία.

Στην αφήγησή του, ο Ραβίνος Γκρόσμαν ξεκινά με την εξιστόρηση του πώς συνήθιζε να καθόταν δίπλα στον πατέρα του, Ραβίνο Γισραέλ Γκρόσμαν, επικεφαλής της ραβινικής αυλής του Αγκουτάθ Γιισραέλ, μελετώντας την Τορά στη συναγωγή. «Αν ήθελαν να τιμήσουν κάποιον στη συναγωγή, του επέτρεπαν να καθίσει δίπλα στον πατέρα μου», είπε. «Μια μέρα ένας άντρας κάθισε δίπλα στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου τον αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό, αλλά δεν ήξερα ποιος ήταν γιατί ήμουν πολύ μικρός τότε. Άρχισε να λέει μια ιστορία στον πατέρα μου, την οποία άκουγε με μεγάλο ενδιαφέρον. Μου φάνηκε τόσο ασυνήθιστο που το θυμάμαι ακόμα μέχρι σήμερα».

«Ο άνδρας διηγήθηκε όσα είχε ακούσει όταν ήταν με τους «Γιανούκα» στο Στόλιν της Λευκορωσίας πολλά χρόνια νωρίτερα», είπε ο Γκρόσμαν.

Ο «Γιανούκα» ήταν ο Ραβίνος Yisrael του Stolin και ο γιος του ραβίνου Asher, του πνευματικού ηγέτη του κλάδου Stolin του Χασιδικού Ιουδαϊσμού. Γεννήθηκε το 1869 και έχασε τον πατέρα του όταν ήταν μόλις τεσσεράμισι ετών. Επειδή η γνώση του για την Τορά και η δύναμη της πίστης του ήταν ήδη τόσο αξιοσημείωτες, έγινε πνευματικός ηγέτης παρά το νεαρό της ηλικίας του. Παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι το θάνατό του το 1922.

Μόλις η «Γιανούκα» συγκέντρωσε τους οπαδούς της για ένα ειδικό μήνυμα, ανέφερε ο Ραβίνος Γκρόσμαν. «Ο Γιανουκά είπε στους οπαδούς του τι θα συνέβαινε πριν έρθει ο Μεσσίας», είπε. «Δύο κοκόρια θα τσακωθούν τρομερά και θα προσπαθήσουν να σκοτωθούν ο ένας τον άλλον όταν έρθει ένας τρίτος κόκορας και θα τους τελειώσει και τους δύο».

Αν και η ιστορία τελείωσε με ένα άβολο τέλος, ο ραβίνος δήλωσε: «Αλλά το Ισραήλ θα είναι ασφαλές από τον κίνδυνο λόγω της μεγάλης του πίστης στον Θεό». Αφού άκουσε την ιστορία, ο πατέρας του Γκρόσμαν μπερδεύτηκε. “Για τι πράγμα μιλάς?” ρώτησε εκείνη την ώρα. «Τι είναι όλη αυτή η συζήτηση για τα κοκόρια;

Στο όνομα του «Γιανούκα» απάντησε ο μυστηριώδης άγνωστος που είχε πεθάνει περισσότερα από 20 χρόνια πριν γεννηθεί ο Ραβίνος Γκρόσμαν. «Τα δύο κοκόρια είναι η Ρωσία και η Αμερική. Ποιος είναι ο τρίτος κόκορας που θα τελειώσει τόσο τις ΗΠΑ όσο και τη Ρωσία; Αυτή θα είναι η Κίνα», είπε ο «Γιανούκα» πριν από περισσότερα από 170 χρόνια.

Εκπληρώνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας η προφητεία για τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα ως κοκόρια που πολεμούν; Ας περιμένουμε να δούμε, τουλάχιστον έτσι φαίνεται…

 

https://www.pravda-tv.com/2022/03/300-jahre-alte-juedische-prophezeiung-wird-der-krieg-zwischen-russland-und-der-ukraine-zum-kommen-des-messias-fuehren/

 

Πηγή

Προβολές : 497


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα