Εγγονή του πρώτου εξαδέλφου του ιδρυτή της οικονομικής αυτοκρατορίας Λεβέντη, η Ντόνα Συμεωνίδου «Θα σταθώ δίπλα στη Γεωργία»

20 Μαΐου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
«Μου είπαν πως πληρώθηκαν και θα πληρωθούν όλοι ώστε η υπόθεση του βιασμού να λήξει χωρίς προβλήματα» καταθέτει η Ντόνα Συμεωνίδου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. «Μου ζήτησαν να με πληρώσουν και εμένα αρκεί να σταματήσω να αναφέρω το όνομά μου και ότι ανήκω στην οικογένεια και στον όμιλο» προσθέτει.

Μένει κανείς άναυδος ακούγοντας αυτά τα λόγια που παραπέμπουν σε κινηματογραφικό σενάριο, ενώ περιγράφουν μια απάνθρωπη και σκληρή πραγματικότητα. Πρώτα απ’ όλα τα συμφέροντα της δυναστείας, ενώ για τα υπόλοιπα γαία πυρί μιχθήτω.

 

 

 

Απρόσμενη εξέλιξη… αυτό που λέμε “ο από μηχανής θεός”…

Και αυτού του είδους οι “δυναστείες” της διαφθοράς και της ρεμούλας, έχουν την ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ… αυτή που θα βγάλει την μπόχα του υπονόμου τους στον αέρα…
Για να δούμε την πορεία… εύχομαι να μην συμβεί κάποιο “ατύχημα” στην κυρία Συμεωνίδου… και να βρίσκεται στο πλευρό της Γεωργίας ως το τέλος…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. “Μου είπαν πως πληρώθηκαν και θα πληρωθούν όλοι ώστε η υπόθεση του βιασμού να λήξει χωρίς προβλήματα”… 
Να υποθέσουμε πως πληρώθηκε και η δικαστής για να βγάλει τέτοια ξεφτιλισμένη πρόταση και να μπει η υπόθεση στο αρχείο και σε βάρος της βιασθείσας;;;
Να υποθέσουμε πως και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΡΩΘΕΙ;;;
Θα δούμε τι πόρισμα θα βγάλει και θα κρίνουμε…
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΩΣ Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ… ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΟΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΙΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ…

Η Ντόνα Συμεωνίδου πέρασε όλη της τη ζωή παρακολουθώντας από πολύ κοντά τα βήματα της οικογένειας Λεβέντη. Από μικρό κοριτσάκι έζησε στην Αφρική και κατόπιν σε διάφορα μέρη του κόσμου την επιχειρηματική δραστηριότητα της δυναστείας, που ξεκίνησε από την Κύπρο για να εξαπλωθεί στον μισό πλανήτη.

Εγγονή του πρώτου εξαδέλφου του ιδρυτή της οικονομικής αυτοκρατορίας, η Ντόνα Συμεωνίδου γνωρίζει τα καλά κρυμμένα μυστικά, τις πρακτικές, την τακτική και τη στρατηγική που ακολουθεί ο σκληρός πυρήνας της οικογένειας Λεβέντη, ο οποίος ελέγχεται από τον Αναστάση Λεβέντη, τον αδιαφιλονίκητο αρχηγό της δυναστείας.

Η Ντόνα Συμεωνίδου είναι μέλος της οικογένειας και άρα αποτελεί σαρξ εκ της σαρκός του ομίλου. Έτσι το ήθελε ο ιδρυτής του.

Παρ’ όλα αυτά, η σημερινή ηγεσία του επιχειρηματικού ομίλου, ο Αναστάσης Λεβέντης, δεν ακολουθεί όλα όσα του κληροδοτήθηκαν. Υιοθετεί μια σκληρή στάση έναντι της ευρύτερης οικογένειας, αμφισβητεί το δέσιμο των οικογενειακών μελών με τον όμιλο, δεν σέβεται τις χρηματικές υποχρεώσεις που συνεπαγόταν η πολιτική της εταιρείας μέχρι πρόσφατα.

«Βασανίζουν άλλον έναν άνθρωπο» σκέφτηκε η Ντόνα Συμεωνίδου παρακολουθώντας την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τους καταγγελλόμενους από την ίδια αδελφούς Λεβέντη τα ξημερώματα Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης.

«Θα τη στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις» προσθέτει η κυρία Συμεωνίδου μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ακούγοντας τα λόγια αυτής γυναίκας αντιλαμβάνεται και ο πλέον καχύποπτος πως η Ντόνα Συμεωνίδου ξέρει για τι μιλάει και γνωρίζει σε βάθος το πώς σκέφτεται και ενεργεί ο σκληρός πυρήνας της οικογένειας Λεβέντη.

«Μου είπαν πως πληρώθηκαν και θα πληρωθούν όλοι ώστε η υπόθεση του βιασμού να λήξει χωρίς προβλήματα» καταθέτει η Ντόνα Συμεωνίδου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. «Μου ζήτησαν να με πληρώσουν και εμένα αρκεί να σταματήσω να αναφέρω το όνομά μου και ότι ανήκω στην οικογένεια και στον όμιλο» προσθέτει. Μένει κανείς άναυδος ακούγοντας αυτά τα λόγια που παραπέμπουν σε κινηματογραφικό σενάριο, ενώ περιγράφουν μια απάνθρωπη και σκληρή πραγματικότητα. Πρώτα απ’ όλα τα συμφέροντα της δυναστείας, ενώ για τα υπόλοιπα γαία πυρί μιχθήτω.

Η Ντόνα Συμεωνίδου από την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως η Γεωργία Μπίκα είχε να αντιμετωπίσει τα γρανάζια της οικογενείας Λεβέντη που επιχειρούν να συνθλίψουν ότι εμποδίζει την πορεία της. Έχει βιώσει, βλέπετε, αντίστοιχες καταστάσεις με τον πατέρα της ο οποίος, όπως η ίδια εξηγεί και περιγράφει, αρρώστησε λόγω της συμπεριφοράς του επιχειρηματικού ομίλου απέναντί του.

Η οικογένεια Λεβέντη είναι ένας ισχυρός μηχανισμός άσκησης επιρροής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

Η Ντόνα Συμεωνίδου ανασύρει από τις πρόσφατες μνήμες της τη διαβεβαίωση από το δεξί χέρι του Αναστάση Λεβέντη πως ο όμιλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, η κυρία Συμεωνίδου συνάντησε τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα πρωθυπουργό σε ξενοδοχείο της πασίγνωστης Κόπα Καμπάνα στη Βραζιλία όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περνούσε τις διακοπές του με τη σύντροφό του. Είναι τότε που ο κ. Τσίπρας δήλωσε στην Ντόνα Συμεωνίδου τον θαυμασμό του για την οικογένεια Λεβέντη.

Αυτά και πολλά άλλα αναφέρει η Ντόνα Συμεωνίδου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες άγνωστες στο ευρύ κοινό για την ιστορία της δυναστείας, το πώς ιδρύθηκε ο όμιλος, αλλά και το πώς η οικογένεια έλαβε το όνομα Λεβέντη, αν και το επώνυμο του ιδρυτή ήταν διαφορετικό.

Η Ντόνα Συμεωνίδου επιχειρεί ένα ταξίδι στο παρελθόν με μία ζοφερή περιγραφή της πραγματικής εικόνας αυτής της επιχειρηματικής δυναστείας.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη


ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Πηγή

Προβολές : 1,851


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα