Εγκληματική οργάνωση με αδιευκρίνιστη εμπλοκή υπουργού

Εγκληματική οργάνωση με αδιευκρίνιστη εμπλοκή υπουργού

28 Μαρτίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:827
Μοίρασέ το

 

Αποφάσεις συγκεκριμένου υπουργού άνοιξαν την κερκόπορτα προκειμένου η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση να μπορέσει να εισάγει δημοφιλές διατροφικό προϊόν, αφού σταμάτησε η παραγωγή του από την Ελλάδα.

Σ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση που ονομάζεται ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, υπάρχει ένας… ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ;;;
Και ποιά “δικαιοσύνη” θα δικάσει υπουργό του Μητσοτάκη;;;
Η διορισμένη δικαιοσύνη που ποιεί την νήσσαν μπροστά σε κακουργήματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, όπως είναι η παραποίηση των συνομιλιών;;;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ…
Πόσο μαλάκας αυτός ο λαός, στην πλειοψηφία του,  που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως κάθε ΔΙΕΦΘΡΑΡΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Η επικαιρότητα μονοπωλείται από το σκάνδαλο του μονταρίσματος των συνομιλιών για τα Τέμπη και την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας.

 

Αυτό δυστυχώς έριξε στα χαμηλά την έρευνα – φωτιά του ΣΔΟΕ σε μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που έχουν δράσει στη νεότερη ιστορία της χώρας, αναφορικά φυσικά με το οικονομικό έγκλημα.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι η ζημιά για το δημόσιο σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα, υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια €.

Το σημαντικό στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει συμβεί, εάν δεν γινόταν μία οβιδιακή αλλαγή το 2019, με την ανάληψη δηλαδή της κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Αποφάσεις συγκεκριμένου υπουργού άνοιξαν την κερκόπορτα προκειμένου η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση να μπορέσει να εισάγει δημοφιλές διατροφικό προϊόν, αφού σταμάτησε η παραγωγή του από την Ελλάδα.

 

Πρόκειται για μία γιγάντια απάτη, πρέπει η οποία εμπλουτίστηκε με την ίδρυση εταιριών – δορυφόρων με μπροστινούς – αχυρανθρώπους, που σαν έτοιμη από καιρό, εκμεταλλεύτηκαν την λειτουργία του συγκεκριμένου υπουργείου, τις αποφάσεις του και φυσικά το εθνικό σαμποτάζ σε μια ιστορική Ελληνική βιομηχανία το οποίο ακόμα και τότε θεωρήθηκε σκανδαλώδες.

Εν τέλει, εξελίχθηκε σε τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο.

Ποιος να το περίμενε…

Εάν κρίνουμε από την έντονη κινητικότητα που έχει αναπτυχθεί από συνεργάτες του συγκεκριμένου υπουργού ώστε η υπόθεση να μην λάβει την δημοσιότητα που πρέπει, τότε ο ρόλος του στην εξέλιξη του σκανδάλου, είναι διακριτός, αν και ακόμα αδιευκρίνιστος.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 827


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα