Εδώ, κυρίες και κύριοι δικαστές και εισαγγελείς, δεν υπάρχει ρατσισμός;;; ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΡΑΒΙΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Εδώ, κυρίες και κύριοι δικαστές και εισαγγελείς, δεν υπάρχει ρατσισμός;;; ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΡΑΒΙΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

15 Νοεμβρίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:833
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αναφωνώ: ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ…

Ραβίνος με μεγάλη επιρροή στο Ισραήλ: Η Ευρώπη πρέπει να πληρώσει το αίμα των Εβραίων μ’ έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Οι ραβίνοι λένε ότι με την άφιξη του Μεσσία (Αντίχριστος), θα υπάρξουν πόλεμοι που θα κάνουν να καταρρεύσει η Ευρώπη…. Τρίτος Παγκόσμιος. Όλοι αυτοί οι γκοΐμ/ μη Εβραίοι θα τιμωρηθούν. Πριν αναδυθεί ένας νέος κόσμος, ο παλιός πρέπει να καταστραφεί

 

 

 

Θα θυμίσω τα λόγια του μεγάλου και μοναδικού Κυβερνήτη της Πατρίδας μας, του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ:

“Το μίσος των ιουδαίων απέναντι στην Ελλάδα, είναι μεγαλύτερο από το μίσος των τούρκων”… κι αυτή η δήλωση, τα λέει όλα…

 

Η… “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” όμως, δεν βλέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ… και επικύρωσε με την σιωπή της τον κατάπτυστο αντιρατσιστικό νόμο…

Είναι προφανές πως και γι αυτούς, οι εβραίοι σιωνιστές είναι το ιερό τους τοτέμ στο οποίο προσκυνούν…

Τους προτείνω να διαβάσουν το συγκλονιστικό βιβλίο του ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

 

Παραθέτω φωτογραφικό υλικό που ανατρέπει τον ρατσισμό κατά των εβραίων σιωνιστών (ακόμα και οι απλοί εβραίοι που ουδεμία σχέση έχουν με τους βιβλικούς εβραίους, και κατοικούν στο Ισραήλ αλλά και αλλού) τους μισούν και τους σιχαίνονται…

Και για να ξεστραβωθούν “οι εκπρόσωποι της Θέμιδος” (ανάθεμα κι αν εκπροσωπούν την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τέτοια ανθελληνικά μιάσματα), (γιατί οι πολιτικοί του κοινοβουλίου είναι στην πλειοψηφία τους εβραίοι και έχουν άπαντες ασπαστεί  τον σιωνισμό, γι αυτό και δεν τολμούν να καταγγείλουν ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ας δουν και τα παρακάτω φωτογραφικά ντοκουμέντα… καθώς αυτή η σατανική φάρα, είναι γνωστή από την αρχαιότητα…

 

Εβραίος ο Μπέντζαμιν Φρίντμαν, αλλά την αλήθεια την είπε για τους εβραιοσιωνιστές, έργο των οποίων ήταν και ο Α’ και ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ…

… όπως και αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ…

 

… ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ…

 

… μέχρι και η πρώην υπουργός άμυνας του Ισραήλ, παραδέχτηκε πως το ολοκαύτωμα είναι ΜΟΥΦΑ…

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Κήρυγμα μίσους…

 

Δημοφιλής ραβίνος με μεγάλη αναγνωσιμότητα στο Ισραήλ: ”Η Ευρώπη πρέπει να πληρώσει το αίμα των Εβραίων μ έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο”

 

Ο Eliyahu Kin, ένας από τους Σιωνιστές ραβίνους με μεγάλη επιρροή στο Ισραήλ, δηλώνει: «Οι ραβίνοι μας λένε ότι με την άφιξη του Mashi’a/ Μεσσία (Αντίχριστος), θα υπάρξουν πόλεμοι που θα κάνουν να καταρρεύσει η Ευρώπη. Όλοι αυτοί οι γκοΐμ/ μη Εβραίοι θα τιμωρηθούν. Πριν αναδυθεί ένας νέος κόσμος, ο παλιός πρέπει να καταστραφεί»

Πιο αναλυτικά ο ραβίνος δήλωσε: ένας από τους τρόπους να προκαλέσεις την κατάρρευση ενός έθνους είναι να προκαλέσεις την κατάρρευση της οικονομίας του. Ένας άλλος είναι να το κάνεις να μπει σε πόλεμο. Ένα έθνος μπορεί να χάσει τη δόξα του λόγω ενός πολέμου. Αυτό συνέβη στο παρελθόν. Οι Βαβυλώνιοι, οι Πέρσες , οι Ρωμαίοι δεν καταστράφηκαν κάποτε γιατί η Ρώμη διαιρέθηκε σε πολλές χώρες. Ποιός έχει άδικο σήμερα; H Eυρώπη και οι ΗΠΑ. Οι ραβίνοι μας λένε ότι πριν τον ερχομό του Μεσσία θα γίνουν πολλοί πόλεμοι κι ότι αυτοί οι πόλεμοι θα τελειώσουν με την κατάρρευση της Εδώμ (Ρώμης). όχι μόνο η οικονομία θα είναι ερείπια αλλά πολυάριθμα πρόσωπα θα χάσουν τη ζωή τους σε αυτό τον πόλεμο. Και εσείς ξέρετε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα συγκρίνεται σε τίποτα με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα γίνει πιο αργά.

 

Και όλοι οι goyims (μη Εβραίοι)-στα σύγχρονα εβραϊκά και γίντις, το goy είναι ένας όρος για έναν εθνικό, έναν μη Εβραίο-που επέφεραν τόσο κακό τόση δυστυχία και πόνο στον εβραϊκό λαό θα τιμωρηθούν.

 

Κάθε τετραγωνικό εκατοστό της Ευρώπης είναι εμποτισμένο από εβραϊκό αίμα.

 

Δεν συμπαθώ επομένως αυτούς που ζουν στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή …..

 

Πριν δομηθεί ένας νέος κόσμος ο παλιός πρέπει να καταστραφεί.”

 

Το κήρυγμα ενός ραβίνου κήρυγμα μίσους …όχι για Γάζα αλλά τώρα και για Ευρώπη.

Ραβίνος Eliyahu Kin:

▪️ ‘Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα σηματοδοτήσει την αρχή της λύτρωσης.’
▪️ «Ο λόγος για αυτούς τους πολέμους είναι ότι ο Θεός έχει έναν ημιτελή λογαριασμό με οποιονδήποτε δεν είναι Εβραίος».
▪️ «Ο Θεός θα εκδικηθεί. Όλοι οι μη Εβραίοι και όσοι προκαλούν βάσανα στους Εβραίους θα τιμωρηθούν ».

 

 

” όταν ήρθαν να πάρουν τους Παλαιστίνιους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν Παλαιστίνιος.

Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει
………………………………………………………………………..
Γιά σένα που νομίζεις…
Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..»

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 833


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα