Εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα οι εκλογές στην Πενσιλβανία – Στηρίζει ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ για τη Γερουσία εκεί ο ΤΡΑΜΠ!!!

Εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα οι εκλογές στην Πενσιλβανία – Στηρίζει ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ για τη Γερουσία εκεί ο ΤΡΑΜΠ!!!

6 Οκτωβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:263
Μοίρασέ το

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος έγινε γνωστός από εκπομπές της τηλεόρασης όπου πουλούσε ματζούνια υποσχόμενος θαυματουργές θεραπείες και αδυνάτισμα, γεγονός που τον οδήγησε αρκετές φορές ενώπιον της δικαιοσύνης, όπως θα δείτε στο βίντεο. Δυστυχώς όμως η τουρκική επιρροή στα ΜΜΕ είναι τέτοια που αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να διεκδικεί τη θέση στη γερουσία. Εάν τα καταφέρει, θα είναι άκρως επιζήμιο για τα εθνικά μας συμφέροντα. 

 

 

Έχουν και οι ΗΠΑ, τους δικούς τους Βελόπουλους… τι λέτε καλέ;;;

Κάνουμε εξαγωγή ματζουνογύρτες;;;

Μου γράφει ένας αναγνώστης για το θέμα αυτό: ” Αφιερωμένο στους ανεγκέφαλους χοντροκέφαλους που περιμένουν τον τράμπα, τον πούστιν, τα λευκά καπέλα και τα μαύρα σώβρακα να τους σώσουν, κι επιμένουν να βάζουν τους ηλίθιους σε μαντριά, με την ελπίδα να πεθαίνει τελευταία…

Είναι δυνατόν μετά από τόσες συμφορές σ αυτό το ψευτοκρατίδιο, στημένους εμφυλίους κλπ. να υπάρχουν τόοοοοοοσο μαλάκες ??” (εδώ)

Και η απάντησή μου: “Όταν το συναίσθημα και ο εγωισμός συνυπάρχουν στο έπακρο, ναι… είναι δυνατόν να υπάρχουν τόόόόόόόόόόόόόσοι μαλάκες…”

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Είμαι περίεργη να δω πότε θα ξυπνήσει αυτός ο λαός, και το χειρότεροι κάποιοι ιστολόγοι, που ζουν ακόμα με φαντασιώσεις πως θα τον σώσουν τα πολιτικά πιόνια του Σιωνισμού…ΤΡΑΜΠΟΥΛΙΝΟΙ, ΠΟΥΤΙΝΟΙ, ΜΕΛΟΝΙΝΟΙ και λοιπός νεοταξίτικος θίασος…

 

Υ.Γ.2. Όταν βλέπω αυτή τη χειρονομία του Τραμπολίνο με τα χεράκια ενωμένα, αναρωτιέμαι πως δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι πόσο βαθιά σιωνιστής είναι… καθώς είναι ένα από τα σύμβολα των ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Στην πολιτεία της Πενσιλβανία κρίνεται ακόμα και το μέλλον της πολιτικής των ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία. Είναι από τις σπάνιες φορές που η εκλογική διαδικασία σε μία πολιτεία της Αμερικής έχει τόση σημασία για τα εθνικά μας θέματα.

Παρά την απέλπιδα προσπάθεια του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο προκειμένου να αποτρέψει την κάθοδο του τουρκικής καταγωγής απατεώνα Δρ. Mehmet Oz (Dr. Oz), η σκανδαλώδης στήριξη που του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, οδήγησε την όλη κατάσταση σε μία επικίνδυνη ατραπό.

Ο Οζ ο οποίος θεωρείται άνθρωπος των τούρκων, έχει υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό και προωθεί ανοιχτά τα συμφέροντα της Τουρκίας, θα αναμετρηθεί για μια θέση στη Γερουσία με τον υποψήφιο των δημοκρατικών, John Fetterman .

 

Δείτε το προεκλογικό βίντεο του Δρ. Οζ και…ΦΡΙΞΤΕ γιατί τον στηρίζει ΑΝΟΙΚΤΑ ο Τράμπ!!!…

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος έγινε γνωστός από εκπομπές της τηλεόρασης όπου πουλούσε ματζούνια υποσχόμενος θαυματουργές θεραπείες και αδυνάτισμα, γεγονός που τον οδήγησε αρκετές φορές ενώπιον της δικαιοσύνης, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Δυστυχώς όμως η τουρκική επιρροή στα ΜΜΕ είναι τέτοια που αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να διεκδικεί τη θέση στη γερουσία. Εάν τα καταφέρει, θα είναι άκρως επιζήμιο για τα εθνικά μας συμφέροντα. 

D8ED25B5 02D2 4083 A8D3 FA267A3F4C3B

Ξεκάθαρες θέσεις υπέρ της Ελλάδας έχει πάρει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών. Αντίθετα, ο Fetterman έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας και κατά της Τουρκίας, γεγονός που καθιστά την εκλογή του εθνικό θέμα για όλους τους Έλληνες ομογενείς που ψηφίζουν στην Πενσιλβανία.

Δείτε ποιος είναι ο Τούρκος υποψήφιος, η εκλογή του οποίου πρέπει να αποτραπεί με κάθε τρόπο:

twitter

Το μόνο πράγμα που έκανε ο Τράμπ για την Ελλάδα (την οποίαν ΔΕΝ επισκέφτηκε ΠΟΤΕ!) ήταν να ενθαρρύνει τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ο αποθρασύνεται όλο ένα και περισσότερα απέναντι στις Ελλάδα.

Εξ ού και οι αυξημένη τουρκική προκλητικότητα κατά της Ελλάδος καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του Τράμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ.

Αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

 

ΜΟΝΟ ο Μάικ Πομπέο είχε πει κάτι για αυτό το θέμα, αλλ΄ουσιαστικά, η κυβέρνηση Τράμπ δεν έκανε τίποτε για αυτό!

ΔΕΝ έκανε τίποτε όταν η συνήφθη η ΠΑΡΑΝΟΜΗ Τουρκο-λιβυκή συμφωνία για ΑΟΖ, κτλ!

Στην 1η Ιαν του 2021 η αμερικανική Γερουσία ψήφισε τον αμυντικό προϋπολογισμό που περιλαμβάνει και τις κυρώσεις για την Τουρκία που ήταν και βαριά ήττα για τον…Ντόναλντ Τραμπ καθώς ανατράπηκε το βέτο που είχε ασκήσει για αυτο! «Είναι αξιολύπητοι», είχε πει ο τότε Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ!

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα για να καταλάβετε πόσο ΤΟΥΡΚΟ-ΦΙΛΟΣ είναι ο Τράμπ…

Ανατράπηκε το βέτο Τραμπ – Η Γερουσία «πέρασε» τις κυρώσεις στην Τουρκία

Ο Τράμπ αφήνει Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να αλωνίζουν στις ΗΠΑ & περιμένετε να πειράξει την Τουρκία για το Κουρδικό;;;

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Παρέχουν στην Τουρκία βαρύ οπλισμό η CIA & το Πεντάγωνο συναινέσει της κυβερνήσεως…ΤΡΑΜΠ!!!

Ερντογάν & Τραμπ θέλουν να συντρίψουν τη Ροζάβα που είχε εκθέσει το ρόλο της Τουρκίας στον ISIS!!!

Μακρόν σε Τραμπ: «Μάζεψε τον Ερντογάν αλλιώς όλοι θα ψάχνουν να βρουν που πέφτει η Τουρκία»

Der Spiegel: Ερντογάν και Τραμπ πίσω από μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο στην Τουρκία

 

Πηγή

 

 

Και μερικές απλές σκέψεις;

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΔΗΛΑΔΗ,  ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

 

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΟΙ ΗΠΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑΒΟΛΟΙ…

 

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ;

ΟΙ ΗΠΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…

 

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;

ΟΙ ΗΠΑ… ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…

 

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ;;;

ΟΙ ΗΠΑ… ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ…

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Φράνκλιν Ρούζβελτ, το γνώριζε…

Αυτός ο ρημαδολαός ο δικός μας, πότε θα το αντιληφθεί;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 263


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα