Ειδικό δικαστήριο ή δολοφονία όπου δε θα τον κλάψει κανένας τον Μητσοτάκη

Ειδικό δικαστήριο ή δολοφονία όπου δε θα τον κλάψει κανένας τον Μητσοτάκη

9 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:789
Μοίρασέ το

 

Η λύτρωση για πολλούς θα προκύψει, εάν ο Κυριάκος δολοφονηθεί.

Αυτό ακούω από πάρα πολύ σοβαρούς ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αυτό σας μεταφέρω.

Ναι, η δολοφονία του θα είναι λύτρωση για το καθεστώς, καθώς υπάρχει αδυναμία εξεύρεσης πολιτικής λύσης, που θα έχει μία στοιχειώδη λαϊκή νομιμοποίηση.

Εάν θέλουν κάποιοι να τον φάνε και πιστεύουμε ότι στο τέλος εκεί θα καταλήξει το καθεστώς, θα τον φάνε και ας έχει 3.000 αστυνομικούς δίπλα του.

Μακάρι να  βρεθεί ένας από τους τρεις χιλιάδες αστυνομικούς που τον φυλάνε, να τον καθαρίσει… κι ας καθαρίσει και τους 301…

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Θέλει ιδιαίτερο ταλέντο στη βλακεία και την αλαζονεία για να καταφέρει κάποιος να εκνευρίσει τους πάντες και ο Μητσοτάκης το κατάφερε. Στις αρχές δημιουργίας του The Flag Report, σε ένα από τα πρώτα άρθρα μου, είχαμε προειδοποιήσει τον Μητσοτάκη, ότι θα έχει το τέλος του Ιωάννη Μεταξά. Ίσως να το έχει καταλάβει και εκείνος και γι’ αυτό κυκλοφορεί με τεράστια αστυνομική συνοδεία.

Όταν 2 πρώην Πρωθυπουργοί, μέσα στο ίδιο σου το κόμμα, πετάνε ατάκες που ξέρουν ότι θα τις πάρει ο Τσίπρας και θα τις κάνει σημαία, τότε έχεις πρόβλημα.

Όταν σε έχει βάλει στο μάτι ο Μαρινάκης και σε χτυπάει αλύπητα, τότε έχεις πρόβλημα και μάλιστα, δομικό.

Όταν το στράτευμα και η αστυνομία σε σιχαίνονται, τότε έχεις εθνικό πρόβλημα.

Όταν ο Υπουργός Εσωτερικών σου, σε δείχνει με το δάχτυλο για κακούργημα, τότε είσαι με το ένα πόδι στο ειδικό δικαστήριο.

Όταν ο Υπουργός Εξωτερικών σου και οι δύο σου αντιπρόεδροι, είναι θύματα παρακολουθήσεων, τότε έχεις φύγει από το κόμμα.

Αλλά το πιο σημαντικό, όταν μια ολόκληρη κοινωνία σου τραγουδάει το «Μητσοτάκη γ@μιέσαι» και εσύ, είσαι καρφωμένος στην καρέκλα σου, τότε η κάλπη θα σου βγάλει αποτέλεσμα που θα τρίβεις τα μάτια σου. Το χειρότερο, όμως, είναι, όταν οι άχρηστοι συνεργάτες σου πατάνε τον λάθος κάλο και μάλιστα, τον Τραμπικό κάλο, τότε, κάτι πολύ κακό σε περιμένει από την στιγμή που ο Ομπάμα δεν σε γουστάρει καθόλου…

Αυτή την στιγμή, υπάρχει κενό εξουσίας στη χώρα. Ο ρόλος του Κυριάκου είναι προσωρινός και διακοσμητικός στην παρούσα φάση και δε θα την βγάλει μέχρι το καλοκαίρι. Θα αναγκαστεί να πάει πολύ σύντομα σε εκλογές, στις οποίες δε θα έχει αυτοδυναμία. Τότε θα αναζητήσει σωσίβιο σε κάποιο κόμμα, αλλά είναι τόσο ραδιενεργός αυτή την στιγμή, που όποιο κόμμα τον ακουμπήσει, έχει καεί πολιτικά.

Άρα, οι συσχετισμοί δείχνουν πολιτικό αδιέξοδο και μάλιστα, συστημικό. Οντολογικά συστημικό.

Η λύτρωση για πολλούς θα προκύψει, εάν ο Κυριάκος δολοφονηθεί.

Αυτό ακούω από πάρα πολύ σοβαρούς ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αυτό σας μεταφέρω.

Ναι, η δολοφονία του θα είναι λύτρωση για το καθεστώς, καθώς υπάρχει αδυναμία εξεύρεσης πολιτικής λύσης, που θα έχει μία στοιχειώδη λαϊκή νομιμοποίηση.

Εάν θέλουν κάποιοι να τον φάνε και πιστεύουμε ότι στο τέλος εκεί θα καταλήξει το καθεστώς, θα τον φάνε και ας έχει 3.000 αστυνομικούς δίπλα του.

Στην Ελλάδα, έχουμε προϊστορία με αεροπλάνα να πέφτουν σε κενά αέρος και ελικόπτερα Σινούκ να πέφτουν σαν τις μύγες. Ποιος λοιπόν, Υπουργός ή συνεργάτης του Μητσοτάκη, θα μπαίνει στο αυτοκίνητο ή στο αεροπλάνο μαζί του, χωρίς να έχει κάνει πρώτα 3 φορές τον σταυρό του να τον προστατεύσει ο Θεός;

Νεκρός, αλλά ήρωας για τους νεοδημοκράτες, πολιτικο-κοινωνική ανακούφιση για τη χώρα.

Ειδάλλως, η άλλη λύση, είναι το ειδικό δικαστήριο, όπου όλη η Ελλάδα θα έχει αγοράσει ποπ κορν και θα απολαμβάνει το δημόσιο εξευτελισμό του.

Προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί τόσο αλαζονικό άνθρωπο, με τόσους αλαζονικούς και άχρηστους συνεργάτες.

Δε θα τον κλάψω τον Μητσοτάκη, εάν τον φάνε, όπως και δε θα τον κλάψει ο ελληνικός λαός.

Να φτύνουν πάνω από το μνήμα του, ίσως, αλλά για κλάμα, πολύ χλωμό το βλέπω…

Έπαιξε και έχασε ο Κυριάκος την Πρωθυπουργία και ενδεχομένως την ίδια του τη ζωή…

 

Πηγή

Προβολές : 789


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα