Εικάζω ότι ο Άλμπερτ Μπουρλά θα παραιτηθεί σύντομα, πιθανότατα κάποια στιγμή φέτος.

Εικάζω ότι ο Άλμπερτ Μπουρλά θα παραιτηθεί σύντομα, πιθανότατα κάποια στιγμή φέτος.

11 Φεβρουαρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:862
Μοίρασέ το

 

Κανείς δεν θέλει πια το εμβόλιο mRNA, και καθώς αυξάνεται η υπερβολική θνησιμότητα, ο Μπουρλά θα κυνηγηθεί στους δρόμους αν δεν βρει σύντομα μια στρατηγική εξόδου.

Δεν μας ενδιαφέρει να κυνηγηθεί…
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Εικάζω ότι ο Άλμπερτ Μπουρλά θα παραιτηθεί σύντομα, πιθανότατα κάποια στιγμή φέτος.
Οι προβλέψεις για τις πωλήσεις για το 2023 μειώνονται σε περίπου 67 έως 71 δισεκατομμύρια δολάρια.
Κανείς δεν θέλει πια το εμβόλιο mRNA, και καθώς αυξάνεται η υπερβολική θνησιμότητα, ο Μπουρλά θα κυνηγηθεί στους δρόμους αν δεν βρει σύντομα μια στρατηγική εξόδου.
Είμαι αρκετά σίγουρος ότι έχει μια ρύθμιση χρυσού αλεξιπτώτου, όπως ακριβώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, ο οποίος έχει ένα χρυσό αλεξίπτωτο ύψους 926 εκατ. δολαρίων.
Επιπλέον, ο στενότερος συνάδελφός του στον κλάδο και στο εμβόλιο COVID, ο Alex Gorsky, εκτελεστικός πρόεδρος της Johnson and Johnson, παραιτήθηκε αθόρυβα στα τέλη Δεκεμβρίου 2022.
Η Ελβετία σχεδίαζε να καταστρέψει εκατομμύρια δόσεις εμβολίου mRNA το 2023, καθώς ακόμη και οι ηλικιωμένοι έχουν σταματήσει να νοιάζονται, και κανείς στον αναπτυσσόμενο κόσμο δεν θέλει ούτε το πλεόνασμα.
Η Ελβετία, όπου ζουν λιγότεροι από 9 εκατομμύρια άνθρωποι, είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες εμβολίων mRNA στον κόσμο σε σχέση με τον πληθυσμό.
Έχουν ήδη λάβει 33 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid, εκ των οποίων μόνο λίγο περισσότερες από τις μισές χορηγήθηκαν ποτέ .
Η μικρή χώρα κάθεται τώρα σε 13,5 εκατομμύρια δόσεις, περιμένοντας με νευρικότητα την παράδοση άλλων 2 εκατομμυρίων τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα θρηνεί για το γεγονός ότι άλλα 11,6 εκατομμύρια έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν μέχρι το τέλος του 2023.
Η συντριπτική πλειονότητα αυτών θα διαρκέσει για μερικούς μήνες σε καταψύκτες πριν τα καταστρέψει η Ελβετική Συνομοσπονδία.
Η χώρα είχε ήδη κάψει περισσότερες από έντεκα εκατομμύρια δόσεις πέρυσι, το μεγαλύτερο μέρος από αυτές μετά από μια συμφωνία για την προμήθεια πλεονάζοντος πετρελαίου φιδιού στον τρίτο κόσμο μέσω του αποτυχημένου Covax.
Η πρωτοβουλία απέτυχε επειδή κανείς στην Αφρική δεν θέλει ούτε αυτό το πράγμα.
EMEIΣ ΕΔΩ;;
ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΔΟΣΕΙΣ;;

 

 

Πηγή

Προβολές : 862


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα