Εικόνες μιας Ελλάδας που πεθαίνει: Εκατοντάδες μουσουλμάνοι στο κέντρο της Αθήνας

Εικόνες μιας Ελλάδας που πεθαίνει: Εκατοντάδες μουσουλμάνοι στο κέντρο της Αθήνας

22 Απριλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:733
Μοίρασέ το

 

Για τον εορτασμό θρησκευτικής τους γιορτής

 

 

 

Χάνουμε την Πατρίδα μας και δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό…

Όταν το συνειδητοποιήσουμε θα είναι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εικόνες μιας Ελλάδας που πεθαίνει: Εκατοντάδες μουσουλμάνοι στο κέντρο της Αθήνας

Εικόνες από μια Ελλάδα που αργοσβήνει έρχονται από το κέντρο της ελληνικής(;)  πρωτεύουσας με εκατοντάδες μουσουλμάνος που έχουν μπει παράνομα στη χώρα και παραμένουν χωρίς κανένα πρόβλημα να γιορτάζουν θρησκευτική τους εορτή.

Εικόνες που  απεικονίζουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, γειτονιές που άλλοτε αποτελούσαν  τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας τώρα είναι παραδομένες στους αλλοδαπούς εποίκους, με τους Έλληνες να εξαφανίζονται δημογραφικά και ουσιαστικά.

 


Πηγή

Προβολές : 733


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα