ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!

2 Μαρτίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:723
Μοίρασέ το

 

Για τα πανηγύρια! Διέρρευσε το «σκονάκι» που έδωσαν στον Κώστα Καραμανλή σχετικά με πιθανές ερωτήσεις για τα Τέμπη!

Όπως φαίνεται ούτε οι συνεργάτες του Καραμανλή δεν τον εμπιστεύονται αυτές τις «μαύρες» ώρες

Όλα αυτά ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ…
Και επειδή στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι παντελώς ΑΠΟΥΣΑ, είναι στο χέρι του λαού να τους τιμωρήσει…
ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ… ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Σε μια αδιανόητη γκάφα ολκής υπέπεσε το γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή ο οποίος σήμερα παρέδωσε τη σκυτάλη του στο Υπουργείο Μεταφορών στον Γιώργο Γεραπετρίτη μετά την χθεσινή παραίτηση του για την πρωτοφανή τραγωδία στα Τέμπη, την στιγμή που η χώρα έχει «παγώσει» από το τρομερό δυστύχημα. 

Ο απερχόμενος υπουργός πήγε προετοιμασμένος στην τελετή με «σκονάκι» για το πώς ακριβώς πρέπει να απαντήσει σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι ήθελαν να κάνουν ερωτήσεις για το τραγικό δυστύχημα. Όμως, αντί στη συνέχεια να το αποκρύψουν το διέρρευσαν και στους εκπροσώπους του τύπου. 

Στη δήλωση που διένειμαν από το γραφείο του προς τους δημοσιογράφους, οι συνεργάτες του απερχόμενου Υπουργού ξέχασαν να βγάλουν το «σκονάκι» που του είχαν κάνει σε περίπτωση που γίνονταν ερωτήσεις σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τους συμβουλάτουρες του κ. Καραμανλή  σε περίπτωση που γινόταν  οποιαδήποτε ερώτηση εκείνος θα απαντούσε «Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα».

Επίσης, σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι επιμείνουν και ασκήσουν πίεση ο Κώστας Καραμανλής θα απαντούσε «Σας παρακάλεσα να μείνουμε σε αυτά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας σεβαστούμε τη μνήμη τόσων ανθρώπων που χάθηκαν».

Δείτε στο τέλος του παρακάτω εγγράφου το «σκονάκι»:

Τι έγινε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής

Μεγάλες υποσχέσεις από την πλευρά του νυν -πλέον – Υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Γεραπετρίτη ακούστηκαν στην σημερινή παράδοση της σκυτάλης του Υπουργείου καθώς ο Κώστας Αχ. Καραμανλής παραιτήθηκε χθες μετά την πρωτοφανή τραγωδία με τη σύγκρουση των τραίνων στα Τέμπη.

Οι δύο τους ζήτησαν υποκριτικές «συγνώμες» για την πρωτοφανή τραγωδία. Ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρθηκε σε όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα, χωρίς να γίνει καμία, απολύτως, αναφορά σε όσα δεν έγιναν αν και ο απερχόμενος Υπουργός γνώριζε.

«Βιώνουμε μαύρες μέρες για τη χώρα. Η χώρα βιώνει εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και όλοι είμαστε συντετριμμένοι. Αναλαμβάνω με μια ειδική εντολή από τον πρωθυπουργό», είπε ο κ. Γεραπετρίτης και ανέλυσε τους τρεις στόχους.

να διερευνήσουμε τους λόγους που φτάσαμε να θρηνήσουμε την απώλεια ψυχών. Η έρευνα θα γίνει με τρόπο διαφανή και ενδελεχή. Για τον λόγο αυτό σήμερα θα συσταθεί επιτροπή εμπειρογνωμόνων που θα μελετήσει τα συστημικά αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία, τις παθολογίες και τις αδράνειες που υπήρξαν αν υπήρξαν διαχρονικά και όχι για απόδοση ευθυνών

– η δεύτερη εντολή είναι να εξασφαλίσουμε τις διαδικασίες εκσυγχρονισμού υποδομών που έχουν εξασφαλιστεί ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση

– η τρίτη εντολή είναι να γίνουν ενέργειες για εξασφάλιση της ασφάλειας των σιδηδρομομικών μετακινήσεων προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Ο Υπουργός ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν ενώ υποσχέθηκε κοιτώντας τους στα μάτια τους «ότι αυτό το δύσκολο έργο θα φτάσει μέχρι τέλους, θα διερευνηθούν όλα».

Από την πλευρά του ο απερχόμενος Υπουργός ζήτησε επίσης «συγνώμη« από τις οικογένειες των θυμάτων. Ο κ. Καραμανλής δεν έκανε τον απολογισμό του έργου του (ποιου;) καθώς όπως είπε «το αν έγιναν πολλά ή λίγα δεν θα το δούμε σε αυτή την ημέρα πένθους».

Όπως είπε «η πατρίδα βιώνει εθνική τραγωδία, τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στις ζωές που χάθηκαν» διαβεβαιώνοντας «όπως είπε και ο πρωθυπουργός, ότι όλα θα ερευνηθούν».

«Το ότι ότι στη θέση του υπουργού τοποθετείται ένας άξιος επιστήμονας, όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι η έρευνα θα είναι ενδελεχής και τα αίτια του δυστύχηματος θα εντοπιστούν με ακρίβεια» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας ο ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στον Γιώργο Γεραπετρίτη, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους στο υπουργείο Μεταφορών, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει» και εξέφρασε για άλλη μια φορά «τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και τις πιο θερμές ευχές στους τραυματίες που δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία».

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις:

 

 

Μόνο ντροπή!

Αυτά δήλωνε ο υπουργός Κώστας Καραμανλής πριν από λίγες μόλις ημέρες, από το βήμα της Βουλής. Έχει μεγάλη σημασία τι δηλώνει για τους εργαζόμενους και την επάρκεια της εκπαίδευσης τους, όταν αυτή τη στιγμή προσπαθούν να φορτώσουν τα πάντα στον σταθμάρχη…

 

 

Πηγή

Προβολές : 723


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα