ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στο κόμμα των Δημοκρατικών για το 2024 εναντίον του Μπάιντεν

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στο κόμμα των Δημοκρατικών για το 2024 εναντίον του Μπάιντεν

7 Απριλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:436
Μοίρασέ το

 

Ο Κένεντι έγινε ιδιαίτερα γνωστός καθ’ όλη τη διάρκεια της «πανδημίας» του κοροναϊού και εναντίον στα λεγόμενα «εμβόλια» που εξαπολύθηκαν μέσω της Επιχείρησης Warp Speed του Ντόναλτ Τραμπ. Ο Κένεντι είναι επίσης μαχητής για την ελευθερία της υγείας με εκτεταμένο ιστορικό υποστήριξης για την ατομική ελευθερία.

 

 

Το βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στον Κέννεντυ και στον Μπάϊντεν…

Θεωρώ όμως, πως την τελική απόφαση, θα την πάρει το βαθύ παρακράτος των ΗΠΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στο κόμμα των Δημοκρατικών για το 2024 εναντίον του Μπάιντεν

Ακριβώς όπως είχε πει ότι θα κάνει, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Children’s Health Defense (CHD) Robert F. Kennedy Jr. θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος το 2024 ως αμφισβητίας των Δημοκρατικών απέναντι στον πρόεδρο Joe Biden.

Η εργασία που κατατέθηκε στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή (FEC) αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι ο γιος του πρώην γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι επιδιώκει την υποψηφιότητα του κόμματος αντί του Μπάιντεν στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Ως μάχιμος δικηγόρος περιγράφει τον εαυτό του ως «ισόβιο Δημοκρατικό», ο Κένεντι είναι ενάντια στον Μπάιντεν, ο οποίος είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλής και μισητός όχι μόνο από τους Ρεπουμπλικάνους αλλά και από πολλούς Δημοκρατικούς και ο Κένεντι έχει πολλές ελπίδες να κερδίσει την προεδρία.

Ο Κένεντι έγινε ιδιαίτερα γνωστός καθ’ όλη τη διάρκεια της «πανδημίας» του κοροναϊού και εναντίον στα λεγόμενα «εμβόλια» που εξαπολύθηκαν μέσω της Επιχείρησης Warp Speed του Ντόναλτ Τραμπ. Ο Κένεντι είναι επίσης μαχητής για την ελευθερία της υγείας με εκτεταμένο ιστορικό υποστήριξης για την ατομική ελευθερία.

Η ψήφος για τον Κένεντι είναι ψήφος για την ελευθερία της υγείας

Σε μια εκδήλωση τον περασμένο μήνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Πολιτικής του Νιου Χάμσαϊρ, ο Κένεντι έκανε μια προκαταρκτική ανακοίνωση ότι «σκέφτεται» να είναι υποψήφιος για πρόεδρος εναντίον του Μπάιντεν.

«Πέρασα το μεγαλύτερο εμπόδιο, το οποίο είναι η γυναίκα μου, η οποία άναψε το πράσινο φως», αστειεύτηκε ο Κένεντι μπροστά σε ένα πρόθυμο πλήθος υποστηρικτών.

Σε αυτή την εκδήλωση, ο Κένεντι κατηγόρησε το καθεστώς Μπάιντεν και την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών για την αλλαγή της σειράς των προκριματικών προεδρικών εκλογών. Αντί να είναι πρώτο στη σειρά, το Νιου Χάμσαϊρ θα ψηφίσει τώρα δεύτερο στο ημερολόγιο του DNC τρεις ημέρες μετά τη Νότια Καρολίνα, η οποία βρίσκεται τώρα στην νούμερο ένα ψηφοφορία. Αφήνοντας έτσι σαφή υπονοούμενα για μη διαφανή διαδικασία.

Πριν από την τελική έγκριση αυτού του τροποποιημένου προγράμματος από το DNC, ο Κένεντι έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στην επιτροπή καλώντας τα μέλη της να διατηρήσουν το Νιου Χάμσαϊρ στην πρώτη θέση λόγω της εκτεταμένης και αξιοσημείωτης ιστορίας της πολιτείας στην υπεράσπιση των πολιτικών δικαιωμάτων και της εκλογικής διαφάνειας.

«Οι τέσσερις εκλογικές ψήφοι του Νιού Χάμσαϊρ θα μπορούσαν να κρίνουν τις εκλογές του 2024», δήλωσε ο Κένεντι σχετικά με την πολιτεία swing. «Το πιο σημαντικό, το Νιου Χάμσαϊρ διεξάγει τις πιο ασφαλείς και διαφανείς εκλογές στην Αμερική. Θα πρέπει να είναι ένα πρότυπο για τη χώρα μας σε μια εποχή που το χρειαζόμαστε περισσότερο».

Παραμένει ασαφές εάν ο Μπάιντεν θα είναι υποψήφιος ξανά το 2024. Ο Λευκός Οίκος έχει επανειλημμένα πει ότι ο Μπάιντεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία, αλλά θα μπορούσαν αυτά τα σχέδια να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή.

Η απόφαση του Κένεντι να θέσει υποψηφιότητα αντιπροσωπεύει την τρίτη φορά που κάποιος από την οικογένεια Κένεντι έχει θέσει υποψηφιότητα για δημόσιο αξίωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Κένεντι είναι εδώ και καιρό επικεφαλής της Riverkeeper, μιας περιβαλλοντικής μη κερδοσκοπικής ομάδας που αντικατοπτρίζει την ειλικρινή υποστήριξή του για εύλογες προσπάθειες διατήρησης του περιβάλλοντος κι όχι τις μπούρδες των υποστηρικτών της πράσινης ανάπτυξης.

«Ο Κένεντι είναι ο μεγαλύτερος και πιο αποτελεσματικός κριτικός του Φάουτσι», έγραψε ένας ψηφοφόρος σχετικά με το γιατί υποστηρίζει τον Κένεντι για πρόεδρος – «πιθανώς ο μόνος Δημοκρατικός που σέβομαι», σχολίασε κάποιος.

«Όλα τα καταστήματα προσπάθησαν να καταστείλουν το βιβλίο του «Ο πραγματικός Άντονι Φάουτσι», αλλά και πάλι έγινε μπεστ σέλερ. Ένας έξυπνος, τολμηρός άνθρωπος. Ο Μπάιντεν δεν θα τα καταφέρει σε καμιά συζήτηση μαζί του» είπε κάποιος άλλος σχολιαστής.

 

Πηγή

Προβολές : 436


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα