ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

9 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:701
Μοίρασέ το

 

Όσοι άνθρωποι δεν θα ακολουθούν το νέο αναδυόμενο ολοκληρωτικό δόγμα θα καταλήξουν σε μία τάξη δούλων και σκλάβων, ή και κάτι νέο πολύ χειρότερο από όσα γνωρίζουμε ως σήμερα. 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να μπορέσουν να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία τους , και να επιβάλλουν το Πολίτευμα του Τυφώνα θα πρέπει πρώτα να εξαφανίσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες και την μικρομεσαία τάξη. Όσους δηλαδή δεν σιτίζονται από το Κράτος.

Οι μεγαλοαστοί και οι αστοί, η μεσαία τάξη, οι μικροαστοί, η λαϊκή τάξη, οι εργάτες, οι αγρότες, φιλόσοφοι, έμποροι, καλλιτέχνες και άλλοι και γενικώς οι περισσότεροι και όσοι άνθρωποι δεν θα ακολουθούν το νέο αναδυόμενο ολοκληρωτικό δόγμα θα καταλήξουν σε μία τάξη δούλων και σκλάβων, ή και κάτι νέο πολύ χειρότερο από όσα γνωρίζουμε ως σήμερα. 

Ανώφελοι όλοι οι αγώνες 2000 και άνω ετών χάθηκαν σε μερικά χρόνια, αν δεν διακρίνουν τι ετοιμάζεται και τι θα γίνει σε πενήντα χρόνια -το αργότερο- ή και πιο γρήγορα -αναλόγως της αντίστασης που θα συναντήσουν όσοι θέλουν να εφαρμόσουν το νέο σύστημα που θα ελέγχει άπαντες, αν οι περισσότεροι αδιαφορούν, ή δεν έχουν αντίληψη να δουν τι ακριβώς ύπουλο σέρνεται γύρω τους. 

Όταν θα ολοκληρωθεί και θα συμβεί αυτό όλοι θα έχουν ξεχάσει την πραγματικότητα και τι σημαίνει ελευθερία, επειδή τούς στέρησαν κάθε τι, σταγόνα σταγόνα, διότι ένα τέτοιο σύστημα δεν εφαρμόζεται σε ένα ή δύο χρόνια.

Υ.Γ Στην φώτο είναι ο Σπάρτακος…την καλημέρα μου μόνο στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

 

Πηγή

Προβολές : 701


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα