Εισαγγελέας, ακούει;;;  ΜΜΕ και κόμματα (παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο), έκρυψαν “Το Σχέδιο” στοιχεία της προσχεδιασμένης φωτιάς στην Βόρεια Εύβοια!

Εισαγγελέας, ακούει;;; ΜΜΕ και κόμματα (παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο), έκρυψαν “Το Σχέδιο” στοιχεία της προσχεδιασμένης φωτιάς στην Βόρεια Εύβοια!

7 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:974
Μοίρασέ το

 

Υπάρχουν οι μπίζνες, η διαφθορά, η διαπλοκή, τα σκάνδαλα, ο πόλεμος των οικονομικών συμφερόντων, αυτά δεν είναι καινούργια στην Ελλάδα, έχει όμως μεγάλη διαφορά να τα βλέπεις μπροστά σου.

Αυτές οι “συνέργειες” που απέκρυψαν τα τρανταχτά στοιχεία του ντοκιμαντέρ, έχουν  κοινά συμφέροντα … και όχι μόνο οικονομικά.

Πώς τα ΜΜΕ και τα κόμματα (παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο), έκρυψαν “Το Σχέδιο” στοιχεία της προσχεδιασμένης φωτιάς στην Βόρεια Εύβοια!
Πολλές φορές έχω γράψει πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
Χαρακτηριστικό των κοινοβουλευτικών κομμάτων,  που στόχο έχουν το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…
Δεν με εκπλήσσουν οι όντως τρομακτικές αποκαλύψεις των δημιουργών του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ “ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ”, στο οποίο αποκαλύπτουν πως η φωτιά στην Εύβοια, δυο χρόνια πριν ήταν ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ.
Και δεν με εκπλήσσει, γιατί σε μεγάλα σκάνδαλα που είχα βγάλει όταν είχα την εφημερίδα μου, αν και τα κοινοποίησα σε όλα τα κόμματα, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ… ΤΑ ΕΘΑΨΑΝ.
Το ίδιο και οι στρατευμένες εφημερίδες με τους στρατευμένους ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ “δημοσιογράφους”.
Θα πρότεινα λοιπόν στους δύο εξαιρετικούς δημιουργούς του ντοκιμαντέρ, να στείλουν ως τελευταία λύση τα ευρήματά τους, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Όχι ότι περιμένω κάτι διαφορετικό, αλλά για να πέσουν όλων οι μάσκες.
Θα τους πρότεινα επίσης, να το στείλουν και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ως μηνυτήρια αναφορά…
Κι εκεί θα πέσουν οι μάσκες…
Τέλος, προτείνω να στείλουν οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ αυτή την ανάρτηση σε όλες τις επαφές τους…
Ίσως εκεί κάτι γίνει… τουλάχιστον να γνωρίζουν όσοι την διαβάσουν και πριν πάνε στην κάλπη (όσοι επιμένουν να συμμετέχουν ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

Υπάρχουν οι μπίζνες, η διαφθορά, η διαπλοκή, τα σκάνδαλα, ο πόλεμος των οικονομικών συμφερόντων, αυτά δεν είναι καινούργια στην Ελλάδα, έχει όμως μεγάλη διαφορά να τα βλέπεις μπροστά σου.

Το Σχέδιο” είναι ένα ντοκιμαντέρ που αποτελείται απο δύο μέρη και περιέχει αδιάψευστα στοιχεία, πως η φωτιά στην Β. Εύβοια ήταν προσχεδιασμένη απο την ίδια την κυβέρνηση με σκοπό να εξυπηρετηθούν συμφέροντα εταιριών στην περιοχή.

Ιδιαίτερα, το δεύτερο μέρος «θάφτηκε» όχι μόνο απο τα κυβερνητικά ΜΜΕ αλλα και τα αντιπολιτευτικά, όπως και σύσσωμη την αντιπολίτευση που δεν έκανε καμία αναφορά, παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο.

Όσοι δεν έχετε δει και τα δύο μέρη του ντοκιμαντέρ, επισκεφτείτε την σελίδα tosxedio.com και διαπιστώστε μόνοι σας, πως αν κάτι τέτοιο είχε πάρει διαστάσεις θα μπορούσε να “ρίξει” ακόμη και την κυβέρνηση.

Ζητήσαμε απο τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ “Το Σχέδιο” Νέλλη και Ιωάννη να μας μιλήσουν στο Telegram για τα εμπόδια που βρήκαν μπροστά τους, για πρώτη φορά εξιστορούν όσα έζησαν με ονόματα, αποδεικνύοντας αυτό που μας είπαν χαρακτηριστικά, “όλοι μια παρέα είναι” !

Η συνέντευξη για οικονομία του χρόνου θα παρουσιαστεί σε 2 μέρη.

Δείτε το πρώτο μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξης:

Μέρος πρώτο: Πώς τα ΜΜΕ και τα κόμματα, έκρυψαν τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ “Το Σχέδιο” !

Το δεύτερο και μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας στο Telegram απο τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ “Το Σχέδιο”, Νέλλη Ψαρρού και Ιωάννη Λαζάρου, μας βοηθούν να καταλάβουμε πως αυτές οι “συνέργειες” που απέκρυψαν τα τρανταχτά στοιχεία του ντοκιμαντέρ, έχουν  κοινά συμφέροντα … και όχι μόνο οικονομικά.

Δείτε και το δεύτερο μέρος

Μέρος δεύτερο: Συνέχεια αποκαλύψεων της ομιλίας των δημιουργών του ντοκιμαντέρ “Το Σχέδιο”!

 

Και η ελάχιστη πραγματικά συνεισφορά σας είναι σημαντική καθώς ενέχει και ένα στοιχείο ηθικής ανταμοιβής, πέραν της υλικής βοήθειας που συνοψίζεται στο μότο μας, “λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους”.

Για τη στήριξή σας μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://gogetfunding.com/το-σχέδιο-the-plan-fundraising-campaign/

 

 

Πηγή

Προβολές : 974


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα