Εκδηλώθηκε και ο Μεντβέντεφ...;;; ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ – ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ...;;;

Εκδηλώθηκε και ο Μεντβέντεφ...;;; ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ – ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ...;;;

27 Οκτωβρίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,101
Μοίρασέ το

 

 

Ο Μεντβέντεφ μιλά για τον Βάαλ και τα Ιεροσόλυμα: «Απαιτεί κι άλλα θύματα»

 «Ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί».

 

ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ…

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙ;;;

Δεν αναρωτιέστε  πώς τον είχε ο … “ορθόδοξος” Πούτιν και μαζί άναβαν τα κεριά και παρακολουθούσαν την Θεία Λειτουργία ως… “σεπτοί χριστιανοί”…

Α ρε κορόϊδα, εσείς που πιστεύετε σε… “μεγάλες προσωπικότητες”… και σε “υπερασπιστές” των λαών τους…

ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Καυστική ανάρτηση με…βιβλικές αναφορές έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μιλώντας για την κρίση στο Ισραήλ και την…”λύση” που -κατά τη Ρωσία- πρέπει να προωθηθεί για να έρθει η ειρήνη γύρω από τους “αγίους τόπους”.

Θεώρησε πως η περιβόητη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ καθυστερεί υπό τον φόβο μίας παγκόσμιας οργής (που ίσως φέρει παγκόσμια “λύση”;;;), βάζοντας στην εξίσωση και τις αποφάσεις του Σ.Α. του ΟΗΕ για το Ισραήλ και την ίδρυση του Παλαιστινιακού κράτους.

Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο είναι η αναφορά του σε μία μοχθηρή θεότητα εν ονόματι «Μολώχ».

Ο όρος αυτός, που αναφέρεται και στην Παλαιά Διαθήκη, χρησιμοποιούνταν για να περιγραφεί μία κατάσταση που αφορούσε θυσία αθώων.

Έτσι ονομαζόταν κατά καιρούς ο «Βάαλ», η μισάνθρωπη θεότητα που σκόρπιζε τον φόβο και τον τρόμο και…λατρευόταν μεταξύ άλλων και στην περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα.

Η συσχέτισή του αυτή (των Ιεροσολύμων και του Βάαλ δηλαδή) μόνο τυχαία δεν είναι!!! 

Στην εποχή μας όλοι τα λένε όλα…χύμα!

 

Ας δούμε αναλυτικά τι έγραψε στο Telegram:

«Το Ισραήλ συνεχίζει να καθυστερεί την χερσαία του επιχείρηση στη Γάζα. Κυρίως υπό την πίεση των ΗΠΑ και τον φόβο της παγκόσμιας οργής.

Αλλά μην έχετε αυταπάτες. Η επιχείρηση θα γίνει, και με τις πιο σοβαρές και αιματηρές συνέπειες. Ο Μολώχ απαιτεί πάντα όλο και περισσότερα θύματα και η “μηχανή” της αμοιβαίας βίας θα λειτουργεί τώρα για χρόνια.

Επιπλέον, η Δύση έχει κουραστεί πολύ από την Ουκρανία. Και έλαβε με ενθουσιασμό την υποστήριξη του Ισραήλ. Ακόμη και ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Μάικλ Τζάκσον (συγγνώμη, ο Μάικ Τζόνσον, αλλά ποιος νοιάζεται) όρισε ως πρώτη του προτεραιότητα να βοηθήσει το Τελ Αβίβ.

Ή μήπως θα ήταν καλύτερο να ξαναρχίσει η διαδικασία διευθέτησης στη Μέση Ανατολή και τελικά να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αριθ. 242 της 22ας Νοεμβρίου 1967; Ή ακόμα και το αρχικό Σχέδιο Διχοτόμησης για την Παλαιστίνη που εγκρίθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1947 από το ψήφισμα 181 της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών;

Τα ερωτήματα είναι φυσικά ρητορικά.
Εξάλλου, το να μοιράσουμε τα χρήματα για τον πόλεμο κάποιου άλλου μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
Ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί…
».

 

el.gr

 

Πηγή

Προβολές : 1,101


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα