Εκεί γύρω  στην έκλειψη στις 5 Μάη....χο χο χο τα λέγαμε ...νομίζετε ΤΥΧΑΙΑ γίνονται ΜΑΖΙ οι εκλογές σε Τουρκία και Ελλάδα με διαφορά 1 εβδομάδας;;

Εκεί γύρω  στην έκλειψη στις 5 Μάη....χο χο χο τα λέγαμε ...νομίζετε ΤΥΧΑΙΑ γίνονται ΜΑΖΙ οι εκλογές σε Τουρκία και Ελλάδα με διαφορά 1 εβδομάδας;;

30 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,472
Μοίρασέ το

 

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…

Μετά τις εκλογές, ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε…

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Πολλές πηγές κάνουν λόγο για ελληνοτουρκικό επεισόδιο που μπορεί να μην είναι μόνο επεισόδιο…

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ!!!

ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ…

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: ΗΘΙΚΟΝ ΥΨΗΛΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΙΚΗ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

To ιστολόγιο έχει επακριβώς προβλέψει το μέλλον. Όλες οι εκτιμήσεις του ιστολογίου επιβεβαιώθηκαν πλήρως.Και για τα οικονομικά, τις τράπεζες, και για την έκρηξη του πληθωρισμού και την κατάρρευση τραπεζών και οικονομίας.

Το ιστολόγιο όμως σήμερα θα σας πει και κάτι μεγαλύτερο. Ότι “ΛΙΓΟ ΠΡΊΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΌΣ (πιθανόν με τους τούρκους) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΔ”. 

 

Οι διόπτρες μας παρακολουθούν τα πάντα… και για ΟΛΑ αυτά …(.Μορατόριουμ, αλληλοπροτάσεις, ειρήνη, αγκαλιές, φιλιά, τριψοκώλια, τσιριμονιές, μπακατρουλοκανατιές, τα καταφέρανε να κοιμηθούνε χωρίς καν να πέσει ο Ερντογάν.

Αν βγει και κανένας άλλος να περιμένουμε αφοπλισμό όχι Δωδεκανήσων, αλλά της χώρας ολόκληρης.) …θα έρθει η ώρα της ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

 

Υ.Γ. Εκεί γύρωστην έκλειψη στις 5 Μάη….χο χο χο τα λέγαμε …νομίζετε ΤΥΧΑΙΑ γίνονται ΜΑΖΙ οι εκλογές σε Τουρκία και Ελλάδα με διαφορά 1 εβδομάδας;;

“Η ανακοπή της επιρροής του άξονα Ρωσίας – Κίνας – Τουρκίας για τον έλεγχο των ενεργειακών περασμάτων από τον Κόλπο αλλά και των πρώτων υλών της Αφρικής προς την Ευρώπη θα προκαλέσει τεράστιες μετατοπίσεις γεωπολιτικών “τεκτονικών πλακών” περί την πραγματική “Μέση Γη”, την Μεσόγειο.
Ήδη οι προθέσεις του Ντραγκι στην Ιταλία δείχνουν ότι αυτός μάλλον διάβασε τα σημεία των καιρών και τα επερχόμενα.
Τα πρώτα θύματα αυτών των προσαρμογών, απ ότι φαίνεται, θα είναι ο Ερντογαν και ο Μητσοτάκης. “

 

ΣΧΟΛΙΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

K.Ξενοδόχε….άκουσε και τον φίλο ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ αλλά και εμένα για πολλοστή φορά που σου λέω ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.

Τα χαρτονομίσματα σε τράπεζα θα γίνουν κώλος πέιπερ οσονούπο.

Οι ελληνικές τράπεζες Ζόμπι ήταν, ζόμπι θα συνεχίζουν να είναι…

Κρατούνται ζωντανές ως ζόμπι για έναν και μόνο λόγο: τις άυλες (ψηφιακές) συναλλαγές χρήματος.

Σου κάνω πρόβλεψη ότι το GR (Great Reset) θα εφαρμοστεί σε όλη του την έκταση στην Ελλάδα. Ότι στην Ελλάδα θα εισαχθεί πρώτα το ψηφιακό ευρώ.

Ότι τούτο θα αποτελέσει ένα κοινωνικοπολιτικό και οικονομικό πείραμα μιας αμιγώς ψηφιακής Οικονομίας στην Ελλάδα, με τη χώρα να χρησιμοποιείται ως γιγάντιος κοινωνικός πειραματικός σωλήνας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να χαθούν καταθέσεις.

Και το ερώτημα δεν είναι αν, αλλά πότε.

Αυτό το “πότε” είναι “μετά τις εκλογές”, με τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ – Πα.Σοκ – Σύριζα.

 

Πηγή

Προβολές : 1,472


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα