εκεί που ο καθένας μας υφαίνει τις μέρες της ζωής του... (3 βίντεο και μια ταινία)

εκεί που ο καθένας μας υφαίνει τις μέρες της ζωής του... (3 βίντεο και μια ταινία)

7 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:139
Μοίρασέ το

 

 

Ένα χαμόγελο, μια ζεστή και καθαρή ματιά, μια αγκαλιά, κι όλα αλλάζουν…

 

… εκεί που ο καθένας μας υφαίνει τις μέρες της ζωής του μαζί με πρόσωπα αγαπημένα…

… μαζί με φίλους ή και παρέα με την μοναξιά του, ένα χαμόγελο αρκεί για να ξυπνήσει μέσα μας το κατσούφικο παιδί και να του δώσει γλύκα κι ομορφιά…

 

καλησπέρα… αυτό το παιδί που έχετε μέσα σας κλεισμένο, αφήστε το να βγει και να σας αγκαλιάσει…

 

 

Καλλιόπη

 

 

μουσικές υφάντρες εδώεδώ… κι εδώ

 

 

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 139


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα