Εκλογές Ιουνίου 2023…  …ΕΥΚΑΙΡΙΑ των δεξιών ν’ αποκαλύψουν την απάτη τού 41% και να σώσουν την πατρίδα από τη συμμορία τής Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ !!!

Εκλογές Ιουνίου 2023… …ΕΥΚΑΙΡΙΑ των δεξιών ν’ αποκαλύψουν την απάτη τού 41% και να σώσουν την πατρίδα από τη συμμορία τής Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ !!!

12 Ιουνίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:604
Μοίρασέ το

 

 

ΟΛΑ τα μεγάλα εγκλήματα κατά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας έχουν την «υπογραφή» τής ΝΔ.

Με ψήφους των δεξιών οι εγκληματίες συνεχίζουν τα εγκλήματά τους …Με τις ψήφους αυτών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως Πατριώτες, Νοικοκύρηδες και Οικογενειάρχες …Με τις ψήφους των πιο φανατικών τού τρίπτυχου αυτού!

 

Εξαιρετική πολιτική ανάλυση της εγκληματικής Βενιζελικής συμμορίας, ΑΛΛΑ…

…  ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης Ιουνίου, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Εκλογές Ιουνίου 2023…

…ΕΥΚΑΙΡΙΑ των δεξιών ν’ αποκαλύψουν την απάτη τού 41% και να σώσουν την πατρίδα από τη συμμορία τής Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ !!!

Εάν «κολλήσουν» —και πάλι— έξω από την «πόρτα» τής μητσοτακικής ΝΔ, θα είναι ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ !

 

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τους δεξιούς και τη ΝΔ είναι θέμα που ξεπερνά ακόμα και τα όρια της ψυχιατρικής επιστήμης …

 

Ακόμα και το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό το οποίο συμβαίνει στη σχέση τής μεγάλης δεξιάς παράταξης με το αντιδεξιό μητσοτακικό παρακράτος, το οποίο την ελέγχει απόλυτα …

 

Ακόμα και το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» είναι αντιμετωπίσιμο από την επιστήμη, εφόσον επιτρέπει κάποιους βαθμούς ελευθερίας στον χειρισμό του …

 

Επιτρέπει την «απεμπλοκή» κάποιου από την προβληματική σχέση με μέσον την ανάλυση των δεδομένων —και βασικό στόχο την επίγνωση της «άρρωστης» κατάστασης—, προκειμένου ο ασθενής να θεραπευτεί.

 

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τους δεξιούς, δεν είναι καν ένα τέτοιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Μοιάζει με παθολογικού τύπου αδυναμία αντίδρασης.

 

Μοιάζει με χειρουργικού τύπου «εξουδετέρωση» του νευρικού συστήματος του οργανισμού, άσχετα με την αντιληπτική ικανότητα του εγκεφάλου.

 

Θυμίζει το «δείπνο» τού Χάνιμπαλ Λέκτερ με τον ανοικτό εγκέφαλο του θύματός του, που, ενώ έχει πλήρη επίγνωση του τι του συμβαίνει, απλά περιμένει τον θάνατό του, χωρίς να μπορεί ν’ αντιδράσει.

Ten Years Ago: Hannibal – 10 Years Ago: Films in Retrospective

Αυτό είναι που έχουν πάθει ο δεξιοί και η κατάστασή τους είναι ΤΡΑΓΙΚΗ.

Ενώ γνωρίζουν ότι το κόμμα έχει πέσει σε αντιδεξιά χέρια, δεν αντιδρούν.

Ενώ αντιλαμβάνονται ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία τούς εξευτελίζουν, δεν μπορούν ν’ αντισταθούν και να μην συμμετάσχουν και οι ίδιοι με τις ΔΙΚΕΣ τους ψήφους στον ΔΙΚΟ τους εξευτελισμό.

«Μετακινούν» συνεχώς τον χρόνο αντίδρασης προς το μέλλον και, κάθε φορά που το κάνουν αυτό, «βυθίζονται» όλο και πιο πολύ στην «άρρωστη» αυτή κατάσταση.

Βρίσκονται σε μια κινούμενη «άμμο» και, κάθε φορά που πρέπει να «κινηθούν», «βυθίζονται» όλο και πιο πολύ μέσα σ’ αυτήν.

Πάντα επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη και πάντα βρίσκουν μια «δικαιολογία», για να εξηγήσουν την υποστήριξή τους στους αντιδεξιούς «βιαστές» τους …

Παλαιότερα τους ψήφιζαν για να «νικήσουν» τον Ανδρέα …

Μετά, για να μην κυβερνήσει ο Γιωργάκης …και τα τελευταία χρόνια, για να μην «επιστρέψει» ο Τσίπρας.

Πάντα κάποιος εξωτερικός εχθρός «δικαιολογεί» την αδυναμία τους να «ξεφορτωθούν» από πάνω τους τη «λέρα» τού «μητσοτακισμού».

Προφανώς περιμένουν από τον Θεό ή από κάποιον Καραμανλή να ξαναπάρει πίσω το μεγάλο τους κόμμα και να τους το παραδώσει αμόλυντο.

 

Αυτό, όμως, μπορεί να επαναλαμβάνεται στο διηνεκές γιατί, κάθε φορά που το κάνουν αυτό, άθελά τους «σφίγγουν» όλο και πιο πολύ τα ίδια τους τα «δεσμά» …

Με τις δικές τους δυνάμεις Ισχυροποιείται αυτός που τους έχει παγιδεύσει.

 

Από την πρώτη στιγμή που ο αντιδεξιός Κων/νος Μητσοτάκης «τρύπωσε» στη ΝΔ, αυτό ακριβώς συμβαίνει.

 

Από τη στιγμή που οι Αμερικανοί με εκβιασμούς και απειλές «φύτεψαν» τον δωσίλογο των Γερμανών στο κόμμα τού εκβιάσιμου συνεργάτη τού Μέρτεν, η κατάσταση διαρκώς επιδεινώνεται εις βάρος τής δεξιάς παράταξης.

 

Ποιος δολοφόνησε τον Τζώρτζη Αθανασιάδη, εκδότη της «Βραδυνής», μέσα στο γραφείο του; | Αφιερώματα Η κατάσταση θύμιζε το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου».

Κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει το «μοιραίο».

Όποιος διαφωνούσε με αυτήν την αναγκαστική «μεταγραφή», απλά πήγαινε να συναντήσει τον Δημιουργό του, όπως ο Τζώρτζης Αθανασιάδης.

Αυτό ήταν κάτι το οποίο το γνώριζε ο Καραμανλής και γι’ αυτό «έκλαψε» τον Αθανασιάδη —μόλις «είδε» το πού πάει η κατάσταση— …

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι δεν τον «παίρνει» και πολύ ν’ αντιστέκεται στην «εισβολή» τού βενιζελικού δωσίλογου …

Κατάλαβε ότι τα «αφεντικά» είχαν αποφασίσει να του βάλουν «καπέλο» και αυτό δεν μπορούσε να το εμποδίσει …

Θα αποκτούσε «συνέταιρο» στο «μαγαζί» του, είτε το ήθελε είτε όχι …

Κατάλαβε ότι θα ερχόταν και η «σειρά» του εάν αντιστεκόταν…

…Τόσες «τρομοκρατικές» οργανώσεις «κυκλοφορούσαν» εκείνη την εποχή! …

Οι περισ­σότερες με «σημαία ευκαιρίας» τής μίας κι απολύτως στοχευμένης «τρομοκρατικής» ενέργειας.

Κάποια απ’ αυτές δεν θα έκανε μια «εξυπηρέτηση» στον Μητσοτάκη;! …

Ένας Μητσοτάκης, ο οποίος —όπως η ιστορία μάς περιγράφει— με σφαίρες μπήκε στη ΝΔ, αλλά και —κατά «σύμπτωση»— με σφαίρες έγινε και Πρωθυπουργός τής ΝΔ !

…«Φίλοι τού Λαλιώτη οι εκτελεστές», έλεγαν κάποιες εφημερίδες τής εποχής.

Κανένας όμως δεν σκέφτηκε ότι οι «φίλοι» τού Λαλιώτη ήταν ταυτόχρονα και «φίλοι» τού Μητσοτάκη …και εχθροί τού Καραμανλή …

«Φίλοι» τού ΠΑΣΟΚ οι εκτελεστές» έλεγαν κάποιες άλλες εφημερίδες.

Οι «φίλοι» τού ΠΑΣΟΚ —και του Παπανδρέου— ήταν «φίλοι» ταυτόχρονα και του Μητσοτάκη και εχθροί τής Δεξιάς.

Ανάμεσα σ’ αυτούς τους σκοτεινούς «φίλους» όλων αυτών οι πιο ισχυροί ήταν εκείνοι, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν στο γνωστό μέγαρο της Βασιλίσσης Σοφίας …

Αυτοί, οι οποίοι ανατινάζουν μέχρι και αγωγούς φυσικού αερίου, για να εξυπηρετήσουν τους «φίλους» τους.

Η δολοφονία του Τζώρτζη Αθανασιάδη: Συγκλόνισε το πανελλήνιο και δεν εξιχνιάστηκε ποτέ Οι «φίλοι», όπως αντι­λαμβανό­μαστε, λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατί έχουν μεταξύ τους κοινά συμφέροντα και κοινά σχέδια εις βάρος των εχθρών τους.

 

Τα συμφέροντα όλων αυτών των «φίλων» εκείνη την εποχή θα εξυπηρε­τούνταν άριστα, εάν κατόρθωναν να κάνουν μια «πειρατεία» στο κόμμα των αντιπάλων τους …Κοινών αντιπάλων για τους Αμερικανοβενιζελικούς, εφόσον η Δεξιά, λόγω τού βασιλικού Θρόνου, βρισκόταν καθαρά υπό βρετανική επιρροή.

 

Εάν οι Αμερικανοί κατόρθωναν και «φύτευαν» μέσα στο πιο μεγάλο από τα κόμματά της κάποιον από την «παρέα» τους, θα έλυναν όλα τους τα προβλήματα με τον έλεγχο του ελληνικού κράτους.

 

Όποιος από τους εχθρούς τους αντιδρούσε σ’ αυτήν την προσπάθειά τους, απλά θα εξαλειφόταν.

 

Οι δυνατότητες υπήρχαν. Ποιος θα τους σταματούσε; Ποιον θα υπολόγιζαν οι Αμερικανοί εκείνη την εποχή;

 

Γιατί λοιπόν να μην υποθέσουμε ότι η Αποστασία, η Χούντα, το «Πολυτεχνείο», το «Δημοψήφισμα» κλπ., ανήκουν στην ίδια πολιτική «στόχευση» των ίδιων παραγόντων;

…Των ίδιων «φίλων» τού Μητσοτάκη, του Ανδρέα ή του Λαλιώτη.

Το μόνο το οποίο απέμενε, ήταν ν’ αρπάξουν και το ίδιο το κόμμα τής Δεξιάς από τους ιδιοκτήτες του.

Εάν η δολοφονία Αθανασιάδη άνοιγε διάπλατα την «πόρτα» τής ΝΔ στον Μητσοτάκη, δεν πρέπει να μας προβληματίσει το ποιος είχε το μέγιστο κέρδος απ’ αυτήν;

Δεν πρέπει ν’ αναζητήσουμε την ταυτότητα αυτού, ο οποίος θα είχε τη δύναμη να τους προσφέρει τέτοια «εξυπηρέτηση»;

Απλό δεν είναι αυτό το οποίο λέμε; Αυτή είναι μια λεπτομέρεια, η οποία διέφυγε από τους άσχετους, αλλά τη γνώριζαν οι σχετικοί!

Ένα περίεργο πράγμα όμως …Κατά μία διαβολική «σύμπτωση», όταν πέφτουν σφαίρες —όπου κι αν αυτές καταλήγουν—, μόνον αυτοί οι Βενιζελικοί επωφελούνται και κανένας άλλος.

 

Κατά μία επίσης διαβολική «σύμπτωση» όλα τα «ανεξιχνίαστα» πολιτικά εγκλήματα της Μεταπολίτευσης τους ίδιους εξυπηρέτησαν.

 

Δύο πτώματα αρκούσαν όχι μόνον για να «τρυπώσει» ο Μητσοτάκης στη ΝΔ, αλλά και για να γίνει Πρωθυπουργός τής Δεξιάς.

 

Εξαιτίας δύο πυροβολισμών άλλαξε ολόκληρη η ιστορία τής Μεταπολίτευσης και του ελληνικού έθνους!

Έτσι κάνουν πολιτική οι Βενιζελικοί από την εποχή τού Ίωνα Δραγούμη …

 

Βγάζουν τα κουμπούρια κι ανοίγουν «πόρτες», οι οποίες σε άλλη περίπτωση θα ήταν ερμητικά κλειστές …

 

Με «σφαίρες» γράφουν «ιστορία».

 

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

 

Από την πρώτη στιγμή που ο Κων/νος Μητσοτάκης μπήκε στη ΝΔ, φάνηκε ότι «πήγε εκεί για να μείνει»!

 

…Φάνηκε ότι βαδίζει βάση σχεδίου με στόχο να την «αλώσει».

 

Λειτούργησε με απόλυτα συστηματικό τρόπο για να το καταφέρει αυτό.

 

Αμερικανοί και Βενιζελικοί «φύτεψαν» τον Μητσοτάκη στη ΝΔ όπως ένας κούκος εναποθέτει εκ του πονηρού το αυγό του στη φωλιά κάποιου ανύποπτου πουλιού.

 

Το νέο πουλί, το οποίο θα βγει απ’ αυτό το αυγό, έχει μια πολύ συγκεκριμένη τακτική, προκειμένου να επωφεληθεί στην ξένη φωλιά και εις βάρος των φυσικών της ιδιοκτητών …

 

Συνεχώς γκρεμίζει τα νεογνά τού πουλιού-ιδιοκτήτη έξω από τη φωλιά, ώστε να μείνει μόνο του και να εκμεταλλεύεται τον κόπο τού άλλου πουλιού, το οποίο δεν γνωρίζει καν ότι ταΐζει τον φονιά των γόνων του.

Αυτό είναι που κάνουν οι αντιδεξιοί Μητσοτάκηδες στη ΝΔ εις βάρος των δεξιών …

 

Έχουν «πετάξει» όλους τους δεξιούς έξω από τις θέσεις ισχύος στο κόμμα τους και οι ψηφοφόροι με τις ψήφους τους «ταΐζουν» τους δολοφόνους των «παιδιών» τής παράταξης.

 

Οι μητσοτακικοί σε κάθε νέα εκλογική διαδικασία «κόβουν» δεξιούς υποψηφίους και τοποθετούν δικούς τους.

 

Σε κάθε νέα εκλογική διαδικασία ο μητσοτακικός «κούκος» επωφελείται.

 

Κάνει τη δουλειά του και πετάει επιπλέον δεξιά «αυγά» από τη «φωλιά» τους.

 

Οι μητσοτακικοί πετάνε έξω από την κοινοβουλευτική «ομάδα» τής ΝΔ τούς παραδοσιακούς δεξιούς και τους αντικαθιστούν με Βενιζελικούς.

 

Από τους ελάχιστους βενιζελικούς βουλευτές τής ΝΔ, οι οποίοι «ακολουθούσαν» τον αρχηγό των «Νεοφιλελεύθερων» Μητσοτάκη των πρώτων χρόνων, πήγαμε στη σημερινή μητσοτακική πλειοψηφία των βουλευτών της. Από τη στιγμή που εξασφάλισαν την παρουσία τους μέσα στη ΝΔ, τα πάντα έγιναν εύκολα γι’ αυτούς.

 

Από τη στιγμή που με τις «πλάτες» των ξένων «αφεντικών» επέβαλαν την παρουσία τους μέσα στην εχθρική γι’ αυτούς παράταξη, όλα τα άλλα ήταν θέμα χρόνου να συμβούν.

Μπήκαν στη ΝΔ με σχέδιο άλωσής της εξαρχής …και σε αυτό τους βοήθησε η πρόσβαση της ΝΔ στην κυβερνητική εξουσία.

 

Πρόσβαση στην εξουσία σημαίνει πρόσβαση στο δημόσιο χρήμα και στις δημόσιες θέσεις και σε μια τέτοια περίπτωση οι «συνοδοιπόροι» εύκολα μετατρέπονται σε «συμμορίτες».

 

Όταν έχεις τέτοια πρόσβαση, δεν ξέρεις —κι ούτε καν σε ενδιαφέρει να ξέρεις— εάν αυτός που σε «ακολουθεί» το κάνει επειδή σε «πιστεύει» ή επειδή απλά θέλει μια θέση στο δημόσιο ή ένα προνομιακό δάνειο …

 

Σε ενδιαφέρει να είναι πιστός σου δούλος και αυτό είναι που κατάφεραν οι Μητσοτάκηδες με την εξουσία τους στο μεγάλο κόμμα τής Δεξιάς.

 

Μόνοι τους —και για δικό τους λογαριασμό— αρπάζουν τα «μερίδια» ολόκληρης της Δεξιάς και τα μοιράζουν στην αντιδεξιά «συμμορία» τους.

 

Έστησαν με τους ομοϊδεάτες τους του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ τον δικομματισμό τής Μεταπολίτευσης, αλλά το μερίδιο της Δεξιάς το άρπαξαν εξ’ ολοκλήρου για λογαριασμό τους.

Βολέματα, κρατικές θέσεις, επιδόματα, επιδοτήσεις, δάνεια κλπ. —τα οποία αποτελούν το «μερίδιο» της Δεξιάς από τον εμετικό δικομματισμό, ο οποίος νέμεται το κράτος και την οικονομία του ως «λεία»— πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στους αντιδεξιούς μητσοτακικούς.

 

Κάθε φορά που η Δεξιά έρχεται στην εξουσία, ΜΟΝΟΝ ο «μητσοτακισμός» ενισχύεται και κανένας άλλος. Η πολιτική γι’ αυτούς είναι: «αρπαγή» λείας και μοίρασμά της στους ημέτερους.

 

Όλο τους το μέλημα είναι να τοποθετούν δικούς τους ανθρώπους σε στρατηγικές θέσεις τού κρατικού μηχανισμού και να μοιράζουν τη «λεία» ανάμεσα στους εκλεκτούς τους …

 

Θέσεις δικαστικών, στρατιω­τικών, ακαδημαϊκών, δημο­σιο­γράφων αποτελούν μόνιμους στόχους τους, για να ελέγχουν τα πάντα …Για να μπορούν να «πουλούν» τα πάντα στους ψηφοφόρους τους.

Σαν σήμερα το '90 είχε εκλεγεί Πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης Προσλήψεις, μεταθέσεις, προαγωγές, αναβολές, ατιμωρησίες κλπ. γίνονται κατ’ αυτόν τον τρόπο κεφάλαιο του «μητσοτακισμού», το οποίο τους επιτρέπει —χωρίς καθόλου κόστος— να παίζουν με τα «κατώτερα» ένστικτα της μεγάλης μάζας τής δεξιάς παράταξης.

 

Χωρίς καθόλου κόστος αποκτούν «κεφάλαιο» και δημιουργούν μια «βιομηχανία» βολεμάτων …Ανθρώπων, οι οποίοι τους ψηφίζουν, τους στηρίζουν και τους υπακούνε τυφλά …

 

Χωρίς αυτό να τους κοστίζει ούτε ένα ευρώ.

 

Μόνον με την κρατική εξουσία και τους ανθρώπους που έχουν «φυτέψει» μέσα στον κρατικό μηχανισμό.

 

Μόνον αυτό το «αλισβερίσι» τούς ενδιαφέρει τους Μητσοτάκηδες και μόνον αυτό είναι το καθημερινό αντικείμενο ενασχό­λησής τους …

 

Δεν ξέρουν κάτι άλλο να κάνουν …Όλη μέρα οι υπάλληλοί τους κάθονται στο τηλέφωνο, καταγράφοντας αιτήματα προς «προώθηση».

Οι απειλές, οι εκβιασμοί, οι υποσχέσεις και τα ψέματα είναι η καθημερινότητά τους. Έχουν την ίδια ακριβώς εξειδίκευση με την οικογένεια του Ερντογάν.

 

Δεν είναι τυχαίο ούτε το «πρέντατορ» ούτε το γεγονός ότι όλοι τους οπλοφορούν. Τίποτε άλλο δεν κάνουν …Όλη την ημέρα ασχολούνται με «ρουσφέτια».

 

Ο χρόνος δεν τους λείπει. Έτσι κι αλλιώς οι πολιτικές που θ’ ακολουθήσουν είναι προσυμφωνημένες κι έρχονται σε σφραγισμένους «φακέλους» από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή το WEF.

 

Αυτό, το οποίο τους απομένει —ως ρόλος— είναι να διατηρούνται στην εξουσία και αυτό γίνεται με τα οποιουδήποτε τύπου βολέματα. Πολύ πριν ιδρυθούν τα ΚΕΠ, τα γραφεία των Μητσοτάκηδων ήταν εκείνα που πρώτα λειτούργησαν ως τέτοια …Μεγαλύτερες «ουρές» από τις δημόσιες υπηρεσίες είχαν …

 

Ό,τι «ζητούσες» από το δημόσιο, είτε το είχες δικαίωμα είτε όχι, είχες μεγάλες πιθανότητες να το πάρεις, εάν τους αποδείκνυες ότι κάπου θα τους ήσουν χρήσιμος …

 

Εάν έδινες την ανάλογη «αντιπαροχή» σου σε ψήφους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κυριαρχίας τους ό,τι εμφανίζεται σαν «δεξιό», απλά δεν είναι τέτοιο …Το δεξιό το εμφανίζουν μόνον όταν υπάρχει ζημιά και πρέπει κάπου να την «ξεφορτωθούν» μακριά από την «αυλή» τους.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο «μητσοτακισμός» έγινε μια ύπουλη και μυστική πολιτική «σέχτα» μέσα στη δεξιά «παράταξη» …

 

Μια μυστική κοινωνία «αιρετικών» μέσα στη δεξιά παράταξη …

 

Μια βενιζελική συμμορία μέσα στην αντιβενιζελική Δεξιά …

 

Μια «οργάνωση», η οποία, όπως όλες οι όμοιές της, λειτουργεί καθαρά με συνωμοτικούς κανόνες …

 

Μια τεράστια «μηχανή» βολεμάτων, η οποία διαρκώς ισχυροποιείται εις βάρος τής ίδιας τής ιδεολογίας αυτών, οι οποίοι με τις ψήφους τους τη «βιδώνουν» στην εξουσία …

 

Μια τεράστια «μηχανή», η οποία λειτουργεί μόνιμα σε στενή σχέση με τους ομοϊδεάτες της στο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ και μονοπωλούν το σύνολο της εξουσίας στην Ελλάδα …

 

Μια παρακρατική ομάδα, της οποίας τα «πλοκάμια» φτάνουν μέχρι τον Περισσό …

 

Μια τεράστια ιδιόκτητη «μηχανή», η οποία περνάει από τα χέρια τού ενός Μητσοτάκη στα χέρια τού άλλου, χωρίς κανένας ν’ αντιδρά!

Αποκάλυψη σοκ για Μητσοτάκη: Γιατί πήγε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ - "συνωμοσίας". Σάλος <p data-wpview-marker=

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία κι ούτε προέκυψαν ως δια μαγείας …

 

Με τις «πλάτες» των ξένων αφεντικών ο «μητσοτακισμός» άλωσε τη δεξιά παράταξη και προστατεύτηκε από αυτούς όταν έδειχνε αδυναμία να διαιωνίσει αυτήν την κατάσταση.

 

Κάποιοι προστάτευαν τους «εκλεκτούς» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ, για ν’ ακολουθήσουν αυτήν την πολιτική εις βάρος τού πατριωτικού χώρου.

 

Με οικονομικά ανταλλάγματα —εξαιτίας της μόνιμης σχέσης τους με την εξουσία— οι Μητσοτάκηδες ενισχύουν διαρκώς την πολιτική και οικονομική τους ισχύ και ταυτόχρονα εφαρμόζουν την αντιδεξιά «ατζέντα», η οποία είναι εκείνη που συμφέρει τα αφεντικά τους …

 

Τα ξένα αφεντικά τους, τα οποία τους «φύτεψαν» στη Δεξιά γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο …

 

Τα ξένα αφεντικά τους, τα οποία προστάτευσαν τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο Παρίσι μετά την προδοσία του …

 

Τα ξένα αφεντικά τους, τα οποία φυγάδεψαν τον Αποστάτη στη διάρκεια της Χούντας …

 

Τα ξένα αφεντικά τους, τα οποία, ως «αντιπαροχή» για τη μόνιμη προστασία που τους προσφέρουν, έχουν την απαίτηση να τους δίνουν εντολές για Μακεδονίες, εμβόλια, ανεμογεννήτριες κλπ..

 

Όλα αυτά βέβαια με το «αζημίωτο».

 

Κάθε φορά που αυτοί εκφράζουν απαιτήσεις και οι προστατευόμενοί τους τούς εξυπηρετούν, οι Μητσοτάκηδες γίνονται ισχυρότεροι και βέβαια πλουσιότεροι.

 

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι άνθρωποι —πολύ κάτω του μετρίου από πλευράς ευφυίας και ικανοτήτων— όπως η Θοδώρα ή ο Κούλης κάνουν τόσο «μεγάλες» πολιτικές καριέρες …

 

Ιδιωτική τους περιουσία έχουν κάνει το κράτος …και οι κληρονόμοι δεν κρίνονται ποτέ για τις ικανότητές τους.

Το πιο τραγικό είναι ότι το σύνολο της προδοτικής κι εκφυλιστικής αυτής πολιτικής το «χρεώνεται» το κόμμα αυτό, το οποίο υποτίθεται βασίζεται στο τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

 

ΟΛΑ τα μεγάλα εγκλήματα κατά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας έχουν την «υπογραφή» τής ΝΔ.

 

Αυτό συμβαίνει, γιατί ήταν εξ’ αρχής πολύ εύκολο για τους Μητσοτάκηδες να πάρουν τον έλεγχο του κόμματος αυτού από τον ιδρυτή του …

Εύκολα, με τις πληροφορίες των «αφεντικών», τον έβαλαν στο «χέρι».

Δεν ήταν και δύσκολο βέβαια να βάλουν στο χέρι τον κουφό απ’ το Κιουπκόι, ο οποίος δεν πολέμησε στον πόλεμο, συνελήφθη ως δωσίλογος και στα χρόνια που οι συνομήλικοί του εργάζονταν σκληρά, αυτός επιβίωνε «χαλαρά» ως εραστής ομοφυλοφίλων.

 

Με τον τρόπο αυτόν οι αδυναμίες τού ιδρυτή τού κόμματος έγιναν η «αχίλλειος πτέρνα» τού κόμματος και κατ’ επέκταση της παράταξης.

 

Αυτό, το οποίο δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οι δεξιοί, οι οποίοι επενδύουν στους Καραμανλήδες, είναι ότι αυτοί —εδώ και χρόνια— είναι υποχείρια των Μητσοτάκηδων …ΌΛΟΙ οι Καραμανλήδες και όχι μόνον ο γέρος.

 

 

Πολλά χρόνια πριν γίνουν οι Μητσοτάκηδες κάτοχοι της τεχνολογίας των «πρέντατορ», τούς εκβίαζαν όλους για προσωπικά τους θέματα με την «τεχνολογία» των χαφιέδων.

 

Απλά τώρα το κάνουν με πιο εξελιγμένα μέσα και λιγότερους χαφιέδες …Ένας εκβιασμός, ο οποίος —ειδικά μετά το ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών και την αγωνιώδη τους προσπάθεια να διασωθούν εν μέσω λαϊκής κατακραυγής— τούς έκανε απόλυτα υποτελείς τού «μητσοτακισμού».

Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σαμαράς μαζί - Πού και πότε - ΤΟ ΒΗΜΑΤο ίδιο ελεγχόμενος και άρα «καμένος» ως επιλογή για τους δεξιούς είναι κι ο Σαμαράς …

 

Ο άλλος φερόμενος σαν «τιμωρός» τού «μητσοτακισμού». Οι δεξιοί περιμένουν ν’ απαλλαγούν από τον βενιζελικό «ζυγό» από τον εγγονό τού Μπενάκη …

 

Τον χρηματοδότη και πιο στενό συνεργάτη τού Ελευθερίου Βενιζέλου, ο οποίος μισούσε τη Δεξιά …

 

Τον φονιά τού πνευματικού ηγέτη τής Δεξιάς Ίωνα Δραγούμη …

 

Τον φονιά τού φυσικού ηγέτη τής Δεξιάς Δημητρίου Γούναρη.

 

Στον Σαμαρά ελπίζουν, αγνοώντας ότι κι αυτός —όπως και όλοι οι βενιζελικοί παράγοντες— παίζει έναν «ρόλο» απέναντι σ’ έναν δικό του «αντίπαλο», μόνο και μόνο για το «δούλεμα» αυτών που τους παρακολουθούν στη «θεατρική» τους «παράσταση» …

 

Ο απόλυτος ορισμός τής γνωστής ψευδοπαράστασης: «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» …Η γνωστή «παράσταση» της Μεταπολίτευσης, όπου οι ξένοι «γάιδαροι» είναι οι Βενιζελικοί κι ο «αχυρώνας» είναι η Δεξιά.

 

Οι «γάιδαροι», που, όπως η ιστορία —με τη μαρτυρία πλέον του χρόνου— αποδεικνύει, παρίσταναν τους εχθρούς, για να «φάνε» τελικά τον «αχυρώνα».

Αυτή η «παράσταση» εξηγεί και κάποια από τα πολιτικά «μυστήρια» τής Μεταπολίτευσης.

 

Μόνοι τους οι Βενιζελικοί έβαλαν στο «συρτάρι» δικά τους διάσημα και κάποτε αποδοτικά πολιτικά «brand» …«Brand», όπως ο όρος «Βενιζελικοί» ως τίτλος ή ο όρος «Φιλελεύθεροι» ως πολιτική κίνηση ή πολιτικό κόμμα. Γιατί «εξαφανίστηκαν» όλα αυτά τα «Brand»; …

 

Γιατί κανένας από τους «κληρονόμους» τους δεν επιθυμούσε να τα εκμεταλλευτεί; Η απάντηση, εάν έχεις γνώσεις είναι πολύ απλή: Αυτοί οι πολιτικοί όροι δεν συνέφεραν εκείνους που τους κατείχαν να «κυκλοφορούν» στην πολιτική «πιάτσα».

 

Αυτοί οι όροι «αποκάλυπταν» στενές σχέσεις μεταξύ προσώπων και καταστάσεων και τα οποία, λόγω της «παράστασης», έπρεπε να εμφανίζονται σαν «εχθροί» κι αναγκαστικά μπήκαν στο «περιθώριο».

 

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Ανδρέας: Οι αιώνιοι αντίπαλοι -Μια άλλη ματιά στην εποχή του μνημονίου [εικόνες] - iefimerida.gr Δεν θα άρεσε στο κοινό να «βλέπει» καθαρά ότι το δουλεύουν οι δύο «πρωταγω­νιστές» τής Μεταπολί­τευσης.

 

Δεν επιθυμούσαν οι βενιζελικοί προβοκάτορες, οι οποίοι ήθελαν να χωρίσουν τα «πρόβατα» σε «γαλάζια» και «πράσινα», να φαίνονται ότι είναι μεταξύ τους συνέταιροι.

 

Δεν ήθελαν οι διχαστές τού λαού να φαίνονται ότι μεταξύ τους είναι κολλητοί και φίλοι.

 

Πώς θα παρίστανε ο Μητσοτάκης τον «θανάσιμο» εχθρό τού Παπανδρέου —ενώ στην πραγματικότητα οι δύο αυτοί ήταν οι κορυφαίοι παράγοντες του βενιζελισμού;

 

Πώς —για τη «μεταγραφή» του στο εχθρικό «στρατόπεδο»— θα «πουλούσε» στη Δεξιά ο Μητσοτάκης την «ειδικότητά» του να «εξουδετερώνει» τον «δημαγωγό» Ανδρέα;

 

Αυτή η δήθεν εξειδίκευσή του ήταν το «διαβατήριό» του, για να «τρυπώσει» στη ΝΔ …

 

Η δήθεν «αφοβία» του και η «γνώση» του απέναντι στον «φοβερό» Ανδρέα ήταν το «άλλοθι» που χρειάζονταν αυτοί, οι οποίοι τον «φύτεψαν» στη ΝΔ, για να κάμψουν τις αντιδράσεις των δεξιών, οι οποίοι επί χρόνια τον μισούσαν …

 

Η δήθεν «σοβαρότητα» και «νηφαλιότητα» που θα πρόσφερε στο κόμμα των «φανατικών» και των «εθνικιστών».

 

Γι’ αυτόν τον λόγο ο «βενιζελισμός» μπήκε στα «συρτάρια» …κι ακόμα εκεί βρίσκεται!

 

Μόνον μεταξύ τους αυτοπροσδιορίζονται έτσι, για ν’ αναγνωρίζονται όπως οι συνωμότες των «μυστικών κοινωνιών». Κάτι ανάλογο κάνει κι ο βενιζελικός Σαμαράς μέσα στη ΝΔ …

 

Παριστάνει κι αυτός τον «θανάσιμο» εχθρό τού Μητσοτάκη …«Υπόσχεται» κι αυτός αντι­μητσοτακική νίκη στους δεξιούς, ενώ είναι καθαρά δημιούργημά τους και οικογενειακώς συνέταιροι! …

 

Κανένα πρόβλημα …Υπάρχουν τεράστια κέρδη τόσο για τους «νικητές» όσο και για τους «χαμένους» πρωταγωνιστές τής «παράστασης» …«Ταβανοθεραπεία» και πλούσια ζωή ελέω κράτους! …«Δούλεμα» της Δεξιάς μέχρι να παγώσει ο ήλιος!

Σε αυτούς έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι δεξιοί και γι’ αυτόν τον λόγο πάνε «από ήττα σε ήττα» και «από ξεφτίλα σε ξεφτίλα»! …Μονίμως «καί κερατάδες καί δαρμένοι» …

 

Η δικιά τους Ν.Δ. έγινε Νου-«δούλα» των Μητσοτακικών! …Νέα-«δούλα» έτοιμη να τους εξυπηρετήσει σε όλα τους τα καπρίτσια! Πρέπει να γελάνε πολύ οι βενιζελικοί δωσίλογοι της Κατοχής με τον πατριωτικό χώρο και τις σπασμωδικές του αντιδράσεις —τις λίγες βέβαια φορές που οι δεξιοί αντιδράνε—.

 

Όταν οι βενιζελικοί πολιτικοί δεν κατέχουν την εξουσία, «καταγγέλλουν» τις πολιτικές των «αντιπάλων» τους για να την ανακτήσουν και, όταν το καταφέρουν αυτό, αναλαμβάνουν να τις «νομιμοποιήσουν», βάζοντας στα «χέρια» τής Δεξιάς τον «μουτζούρη» τής προδοσίας και της βλακείας …Άλλος «σπάει» κι άλλος «πληρώνει».

 

Δεν υπάρχει «μουτζούρης» εθνικής και κοινωνικής προδοσίας, τον οποίο οι Μητσοτάκηδες και οι συνοδοιπόροι τους να μην τον έχουν «φορτώσει» στη Δεξιά …

 

Με ψήφους των δεξιών οι εγκληματίες συνεχίζουν τα εγκλήματά τους …Με τις ψήφους αυτών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως Πατριώτες, Νοικοκύρηδες και Οικογενειάρχες …Με τις ψήφους των πιο φανατικών τού τρίπτυχου αυτού!

 

Οι Πατριώτες ψήφισαν το κόμμα …των Βενιζελικών και των δωσίλογων, που…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…πρόδωσε τη Μακεδονία …την Κύπρο …και προσεχώς θα προδώσει και το Αιγαίο.

 

Με ψήφους πατριωτών η Δεξιά τού Κων/νου Μητσοτάκη και του Σαμαρά άνοιξε πρώτη τα σύνορα με την Αλβανία και πλημμύρισε τη χώρα μας με Αλβανούς —με τις γνωστές συνέπειες στην παραγωγή αλλά και στην αγορά εργασίας— …

 

Πατριώτες οπαδοί τού κόμματος του Καραμανλή, ο οποίος «έβλεπε» την Κύπρο να «κείται μακράν» …

 

Οπαδοί τού Κων/νου Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα «ξεχάσουμε» το «Μακεδονικό» …

 

Οπαδοί τού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν στήριξε τους Κύπριους εναντίον τού «Σχεδίου Ανάν» …

 

Οπαδοί τού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πέρασε από τη Βουλή τη «Συμφωνία των Πρεσπών» …

 

Του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προφανώς από τώρα έχει συμφωνήσει στο ξεπούλημα του Αιγαίου …

 

Του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προσπαθεί να μας «πείσει» να «ξεχάσουμε» τις ήδη δικαστικά κατοχυρωμένες γερμανικές επανορθώσεις τού αναγκαστικού δανείου …και, να «κοιτάξουμε» μπροστά !!!

 

Οι Νοικοκύρηδες ψήφισαν το κόμμα …των Βενιζελικών και των δωσίλογων, που…

Πώς ο Μητσοτάκης «νοικοκύρεψε» τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας… αυξάνοντάς τα κατά 118 εκατ. ευρώ! [VIDEO] - Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…χρωστά σχεδόν τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ, για να μπορούν οι Μητσοτάκηδες να συντηρούν ιδιωτικό στρατό και να χρησιμοποιούν το κόμμα αυτό ως «προθάλαμο», για να μπαίνουν οι προηγούμενοι στο Δημόσιο και να τους διαδέχονται οι επόμενοι …

 

Τετρακόσια εκατομμύρια είναι ένα νούμερο, το οποίο κάποιον επιχειρηματία τον τοποθετεί στη «Λίστα τού Φορμπς» …

 

Με τριακόσια εκατομμύρια οι Γερμανοί αγόρασαν τον ΟΤΕ —με τις μηνιαίες εισπράξεις του των δισεκατομμυρίων—.

 

Με πενήντα εκατομμύρια αγόρα­σαν οι Ιταλοί τον ΟΣΕ! …

 

Με κάτι ανάλογο φιλοδοξούν οι Γάλλοι ν’ αγοράσουν το δημόσιο αγαθό τού νερού! …Και όμως, οι νοικοκύρηδες ανέχονται ένα τέτοιο κόμμα-«φεσατζή» να παριστάνει τον «κηδεμόνα» τους.

 

Πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος του κόμματος αυτού θα «σώσει» την ελληνική οικονομία. Δέχονται να τους πετάνε έξω από τα σπίτια τους για μερικές χιλιάδες ευρώ και δεν τους φαίνεται παράξενο που δεν αγγίζουν έναν «απατεώνα», ο οποίος κατατρώει δημόσιο χρήμα, χωρίς καν να έχει Α.Φ.Μ. …

 

Σε όλα «ανεύθυνο» …εκτός από την υπευθυνότητα που επιδεικνύει στη σπατάλη τού δημοσίου χρήματος !!!

Η κυβέρνηση θεωρεί «τζαμπατζήδες» τους πολίτες - Πριν τον Β.Οικονόμου το είχε πει και ο Κ.Μητσοτάκης - YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το κόμμα των αφελών δεξιών ψηφοφόρων —και των αντιδεξιών ηγεσιών του— έχει «χρεωθεί» ΟΛΑ τα μεγάλα οικονομικά εγκλήματα της Μεταπολί­τευσης …

 

 

Το κόμμα τού Κων/νου Μητσοτάκη, που, με τους νόμους που πέρασε στη Βουλή, οδήγησε στη λεηλασία τού δημοσίου κεφαλαίου και τη διαφθορά τής εποχής-Σημίτη.

 

 

Το κόμμα τού Κώστα Καραμανλή, που προστάτευσε με νόμο τούς κλέφτες τού μεγαλύτερου οικονομικού εγκλήματος στην ιστορία και ήταν εκείνο τού Χρηματιστηρίου …

 

Το κόμμα τού Κώστα Καραμανλή, που ανακεφαλαιοποίησε —αυθαίρετα και παράνομα— τις τράπεζες των λήσταρχων Βενιζελικών και ήταν εκείνο το οποίο πρακτικά μάς έβαλε στο Μνημόνιο! …

 

Το κόμμα τού Κων/νου Μητσοτάκη, που, μαζί με τον Καρατζαφέρη, έβαλαν «πλάτη» για να περάσει το προδοτικό Μνημόνιο των τοκογλύφων …

 

Το κόμμα τού Σαμαρά, που έκανε κρατικό νόμο το Μνημόνιο του Γιωργάκη …

 

Το κόμμα τού Κούλη, που πλήρωσε με χρυσάφι τους Μπουρλάδες, καταστρέφοντας την οικονομία με τα πρωτοφανούς εντάσεως —σε παγκόσμιο επίπεδο— υποχρεωτικά «μέτρα» …

 

Το κόμμα τού Κούλη, που έκαψε όλη την Ελλάδα, για να τη γεμίσει με γερμανικές ανεμογεννήτριες.

 

Όλα αυτά τα έκανε το κόμμα των ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΑΙΩΝ …και δεν ήταν μόνον αυτό, γιατί όλοι αυτοί ήταν επιπλέον και καλοί οικογενειάρχες !…

 

Οι Οικογενειάρχες ψήφισαν το κόμμα …των Βενιζελικών και των δωσίλογων, που…

Δημήτρης Λιγνάδης / Πώς έστησε η κυβέρνηση την επιχείρηση ξεπλύματος | Αυγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…επέτρεψε στους καταδικασμένους παιδεραστές Λιγνάδηδες να περιφέρονται ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ανάμεσά μας …

 

 

Είναι το κόμμα αυτό, το οποίο έχει δεσμευτεί στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και στο WEF ότι στην επόμενη θητεία του θα περάσει τους νόμους για τον γάμο μεταξύ των ομοφυλοφίλων και το «δικαίωμά» τους να υιοθετούν παιδιά …

 

 

Είναι το κόμμα αυτό, του οποίου ο αρχηγός είχε ως κορυφαίο σύμβουλο πολιτικής επικοινωνίας τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη …

 

 

Είναι το κόμμα αυτό, το οποίο έσπευσε να καλύψει τον παιδεραστή Ανώτατο Δικαστή και κολλητό τής Προέδρου τής Δημοκρατίας …

 

Είναι το κόμμα αυτό, το οποίο τώρα «τρέχει» να κρύψει τα στελέχη του, τα οποία είναι εμπλεκόμενα στον βιασμό τής ανήλικης στον Κολωνό.

 

Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ «πυλώνας» τής «Δεξιάς πολιτικής αντίληψης» των πραγμάτων, που να μην τον έχουν «εξευτελίσει» οι μητσοτακικοί …με την ψήφο και άρα τη «βοήθεια» των ίδιων των δεξιών !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τώρα ανέχονται το γιο τού Μητσοτάκη …Τον διαβόητο Κούλη …

 

Τον επικεφαλής τού δεξιού κόμματος των πατριωτών, ο οποίος —όπου βρεθεί κι όπου σταθεί— δηλώνει ότι είναι ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ !!! …

 

Που δηλώνει ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι η λύση ΟΛΩΝ των προβλημάτων μας! …

 

Αυτόν, ο οποίος αντιλαμβάνεται τους δεξιούς σαν «τζαμπατζήδες», «ψεκασμένους» και «ανεύθυνους» …

 

Που έχει βγάλει την Ελλάδα στον «πάγκο» κι αναζητά «επενδυτές» για να τη βιάσουν στο «τζάμπα» …

 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ !!! …οι δεξιοί στηρίζουν αυτόν τον αντιδεξιό πολιτικό …

 

Έναν άνθρωπο, ο οποίος —εκτός όλων των άλλων— είναι ΕΜΦΑΝΩΣ μια προβληματική προσωπικότητα από ψυχιατρικής πλευράς.

 

Μιλάμε για ξεφτίλα !!! …

 

Τους «δούλευαν» κάποτε οι πονηροί και τώρα τους δουλεύουν» και οι τρελοί !!! …

 

Τους ανέχονται …πάντα με τη δικαιολογία ότι το κάνουν αυτό, για να «σώσουν» το μεγάλο κόμμα τής Δεξιάς, περιμένοντας τη λύση-Καραμανλή.

 

Δεν αντιλήφθηκαν καν ότι, μόλις κινδύνευσαν όλοι αυτοί, λόγω του Εγκλήματος των Τεμπών, έγιναν μία «γροθιά» …

 

Όλοι μαζί στο Ζάππειο να σώσουν το «μαγαζί» που ταΐζει τους άχρηστους, τους άεργους, τους τεμπέληδες και τους προδότες γόνους των δωσίλογων …

 

Όλοι μαζί, εκβιαζόμενοι και εκβιαστές …

 

Όλοι μαζί στις Σέρρες να σώσουν τον «πορφυρογέννητο» εγκληματία των Τεμπών …

 

Μέχρι και ο «κουρασμένος» σηκώθηκε από τον καναπέ και πήγε στις Σέρρες να σώσει τον ξάδερφο …και το «μαγαζί»!

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης για τι «αρρώστια» μιλάμε;

 

…Για τι αδυναμία μιλάμε;

 

Ανέχονται οι δεξιοί ένα κόμμα, το οποίο έδωσε στην Ελλάδα μια Κυβέρνηση κάθε άλλο παρά δεξιά …

 

Μια Κυβέρνηση του βαθέως» βενιζελικού ΠΑΣΟΚ και του καρατζαφερικού ΛΑΟΣ …

 

Μια Κυβέρνηση Χρυσοχοΐδηδων, Σκέρτσων, Γερα­πετρί­τηδων, Θεωδορικάκων και Μενδώνηδων, πλαισιωμένους από Γεωργιάδηδες, Πλεύρηδες και Βορίδηδες.

 

Όλοι αυτοί με ψήφους των δεξιών κυβερνάνε …

 

Δεξιοί τους ψήφισαν, για να ζουν το «όνειρό» τους εις βάρος τής κοινωνίας.

 

Οι δεξιοί χαλαρά τούς ψήφισαν, για να τους κάνουν οι Μητσοτάκηδες πλούσιους συνενόχους.

 

Οι δεξιοί ψήφισαν μια Κυβέρνηση, η οποία, εκτός από την πατρίδα, μισεί και την ίδια τη Δεξιά …

 

Ψήφισαν οι δεξιοί να κυβερνά την Ελλάδα ο βενιζελικός Μητσοτάκης με τους «ομοϊδεάτες» του ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους φασίστες τού ΛΑΟΣ …

 

Ψήφισαν οι δεξιοί να κυβερνά την Ελλάδα μια Κυβέρνηση, η οποία δεν έχει ούτε ΕΝΑ μέλος της δεξιό νεοδημοκράτη …

 

Ψήφισαν οι δεξιοί αυτούς, τους οποίους, όταν δεν τους αποκαλούσαν «τζαμπατζήδες» ή «ψεκασμένους» κλπ., απλά τους υποτιμούσαν …«Παλαβούς» τούς χαρακτήρισε ο «τσιρίδας» ο Γεωργιάδης.

Στις επόμενες εκλογές ΟΛΟΙ κρινόμαστε …

 

ΔΕΝ υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, εφόσον όλοι «παίζουν» με ανοικτά «χαρτιά».

 

Οι δεξιοί γνωρίζουν πλέον τα πάντα γύρω από τον Μητσοτάκη, την οικογένειά του και τους προστάτες τους.

 

Οι δεξιοί γνωρίζουν τα πάντα για την «ταύτιση» αυτών με τους Καραμανλήδες και τους Σαμαράδες.

 

Οι δεξιοί γνωρίζουν για τα άμεσα και ολέθρια σχέδια τους για την πατρίδα μας.

 

Αυτοί είναι που έχουν επιλεγεί από τα ξένα αφεντικά, για να προδώσουν ξανά την πατρίδα μας …

 

«Κολλητοί» είναι με τον «Σουλτάνο» τής Τουρκίας …

 

Τους το λένε οι ίδιοι και ΔΕΝ το καταλαβαίνουν! …

 

Το «σχέδιο» της προδοσίας τού Αιγαίου τούς το έχει περιγράψει η ίδια η Ντόρα! …

 

Το έχει αποκαλύψει ο γιος της στους Ρώσους φαρσέρ! …

 

ΔΕΝ υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για κανέναν!

 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ πλέον ο κόσμος τής Δεξιάς ότι τα πάντα γίνονται για τη μοιρασιά τού Αιγαίου.

 

Όλα γίνονται με στόχο να βάλουν και πάλι μια Κυβέρνηση της Δεξιάς να πάρει στα χέρια της τον «μουτζούρη» τής Προδοσίας, προκειμένου οι μόνιμοι βενιζελικοί τύραννοι να μείνουν στο απυρόβλητο και να συνεχίσουν να μας κυβερνάνε επ’ αόριστον.

 

Όλα αυτά, όμως, δεν μπορούν να τα κάνουν χωρίς τη νομιμοποιητική ψήφο των δεξιών !!!…

 

…Στους δεξιούς απευθυνόμαστε και τους λέμε το προφανές: …Τους έκλεψαν το κόμμα οι Βενιζελικοί και δεν μπορούν να το ανακτήσουν; …

 

Κανένα πρόβλημα …Να φύγουν οι ίδιοι από το κόμμα, εφόσον δεν το ελέγχουν και δεν τους εκφράζει !!!

 

…Απλά πράγματα …

 

ΔΕΝ υπάρχουν αδιέξοδα για έναν κυρίαρχο πολίτη, όταν αυτός είναι που έχει τη δύναμη της ψήφου.

 

Όπως δεν υπάρχουν αδιέξοδα για τους πελάτες εκείνους, οι οποίοι έχουν τη δύναμη του χρήματος, έτσι συμβαίνει και με τους πολίτες και την ψήφο τους …

 

ΔΕΝ είναι «μονόδρομος» η ΝΔ για έναν δεξιό ψηφοφόρο …

 

ΔΕΝ είναι πρόβατα οι δεξιοί, που οδεύουν «τυφλά» στην παγιδευμένη «στάνη» τής ΝΔ, γιατί «δεν γνωρίζουν» πού αλλού να πάνε …

 

ΔΕΝ υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να εγκαταλείψουν οι δεξιοί τη ΝΔ και να μείνουν οι μητσοτακικοί με ένα «αδειανό πουκάμισο» …

 

ΔΕΝ χρειάζεται ούτε καν να πειραματιστούν οι δεξιοί …

 

Ας μαζευτούν όλοι οι πρώην βουλευτές τής ΝΔ, οι οποίοι «κόπηκαν» από τους μητσοτακικούς —γιατί δεν τους ήταν «χρήσιμοι»— κι ας κάνουν ένα Νέο Κόμμα.

 

Σε κάθε νομό υπάρχουν πολιτικοί, οι οποίοι υπήρξαν ή θα μπορούσαν να γίνουν βουλευτές τής ΝΔ και δεν μπήκαν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, επειδή απλά δεν ήταν αρεστοί στους Κούληδες και τις Ντόρες …

 

Πολιτικοί, οι οποίοι μπήκαν στη «ντουλάπα» τής ΝΔ, για ν’ αναδειχθούν στη θέση τους και στο πολιτικό προσκήνιο οι φασίστες Γεωργιάδηδες και οι Πλεύρηδες, οι οποίοι συνέφεραν τους Μητσοτάκηδες.

 

Όλοι αυτοί —μέσα σε ένα απόγευμα— μπορούν να «στήσουν» ένα κόμμα έμπειρων πολιτικών με έτοιμο πολιτικό πρόγραμμα, εφόσον, ως δεξιοί, κατέχουν αυτό της ΝΔ, το οποίο —για τους λόγους που εξηγήσαμε— δεν εφαρμόζεται ποτέ …κι απλά προπαγανδίζεται προεκλογικά μόνο και μόνο για να κερδίζουν οι μητσοτακικοί τις εκλογές …

 

Ένα πρόγραμμα-«μάσκα», για να παριστάνουν οι Μητσοτάκηδες —για τις λίγες προεκλογικές ημέρες— τους πατριώτες μπροστά σε «φράχτες» και «Ραφάλ», μέχρι αυτό να μπει πάλι στο «συρτάρι» τους για την επόμενη χρήση.

Αυτό το υπάρχον πρόγραμμα μπορούν να το «δανειστούν» οι δεξιοί, γιατί είναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πρόγραμμα …

 

Δεν θα κάνουν τίποτε που να είναι αντίθετο με την ιδεολογία τους και το οποίο δεν το γνωρίζουν …

 

Είναι ακριβώς αυτό το οποίο γνωρίζουν …

 

Είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα που έχουν στο μυαλό τους όλοι οι δεξιοί ψηφοφόροι, όταν πηγαίνουν στις κάλπες να ψηφίσουν.

 

Με το πρόγραμμα αυτό μπορούν να φτιάξουν ένα κόμμα, το οποίο δεν θα τρομάζει τον κόσμο με την απειρία του …

 

Ένα κόμμα έμπειρων στην κοινοβουλευτική λειτουργία πολιτικών, οι οποίοι απλά «κόπηκαν», επειδή ήταν πολύ «δεξιοί» για τα γούστα τού Κούλη και της Ντόρας …οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν —υπό την ιδιοκτησία τους πλέον— «μαγαζί»-γωνία.

Ο Στεφανόπουλος ιδρύει την ΔΗΑΝΑ - ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1980 - 100 Χρόνια Κ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το οποίο λέμε και προτείνουμε δεν είναι πρωτοφανές …

 

Έχει ξαναγίνει στη ΝΔ …και απλά οι γνωστές Πρεσβείες και οι «διαπλεκόμενοι» το εξάλειψαν, για να σώσουν το  «μαγαζί» των μολυσματικών Μητσοτάκηδων και των ύπουλων Καραμανλήδων …

 

Είναι αυτό το οποίο είχε γίνει με τον Σαμαρά και την «Πολιτική Άνοιξη» ή τον Στεφανόπουλο και τη ΔΗ.ΑΝΑ.

 

Σε εποχές πολωμένου πολιτικού σκηνικού —και άρα σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες για ανεξάρτητες κινήσεις— αυτά τα αντιμητσοτακικά κόμματα της Δεξιάς μπήκαν «περπατώντας» στη Βουλή …

 

Αρκεί που δήλωναν ως «στίγμα» τους τον δεξιό αντιμητσοτακισμό κι ο κόσμος τα στήριζε. Ας ιδρύσουν τη «Νέα-Νέα Δημοκρατία» …

 

Τη «Δεξιά-Νέα Δημοκρατία».

 

Κάθε φορά, που η λαϊκή Δεξιά έρχεται σε σύγκρουση με τον βενιζελικό «μητσοτακισμό», αυτή είναι πάντα η πιο αποτελεσματική αντίδραση στον ολοκληρωτισμό τους.

ΑΥΤΗ είναι η μοναδική πολιτική κίνηση, η οποία μπορεί να τρομοκρατήσει τους Μητσοτάκηδες, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν να συμβαίνει.

 

Το είδαμε να «δουλεύει» στο παρελθόν και είναι σίγουρο το αποτέλεσμά του.

 

Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα και οι λόγοι για τους οποίους κάποιοι μέχρι τώρα πραγματοποίησαν αυτήν την «πλαγιοκόπηση» της «λείας» των Βενιζελικών.

 

Σημασία έχει ότι ΜΟΝΟΝ με τον τρόπο αυτόν «αδειάζει» το «μαγαζί» των διεφθαρμένων Μητσοτάκηδων …

 

Το «μαγαζί» των «Ερντογάν» τής Αθήνας. …Έτσι αδειάζει το «σωσίβιό» τους, το οποίο τους βαστά στην «επιφάνεια» και μπορεί να γίνει «βαρίδιο», που θα τους παρασύρει στον «πάτο».

Το πόσο πολύ τους τρομάζει αυτό, το καταλαβαίνει κάποιος από το «αντίτιμο» που στο παρελθόν «πλήρωσαν», προκειμένου να το ακυρώσουν, όταν αυτό συνέβη …

 

Την «αντιπαροχή» που έδωσαν σ’ αυτούς που τους απείλησαν με «θάνατο» …

 

Ο Κωστής Στεφανόπουλος έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προκειμένου να βάλει «λουκέτο» στη ΔΗ.ΑΝΑ και ο Σαμαράς έγινε Πρωθυπουργός εις βάρος τής Ντόρας, για να κάνει το ίδιο με την «Πολιτική Άνοιξη».

 

Δεν υπάρχει κάτι που να τρομάζει τους γόνους τού Αποστάτη πιο πολύ από την Αποστασία …Αποστασία στη ΝΔ θα είναι το τέλος γι’ αυτούς.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο «θερίζουν» τους πάντες πριν αυτοί ισχυροποιηθούν και στραφούν εναντίον τους. Γι’ αυτόν τον λόγο «πριμοδοτούν» —σαν αντίπαλους ηγετικούς «πόλους»— πολιτικούς, οι οποίοι δεν είναι γνήσιοι νεοδημοκράτες …

 

Πολιτικοί, όπως ο «αντιπρόεδρος» Άδωνης Γεωργιάδης …

 

Ξένοι προς τον κόσμο τής Δεξιάς και οι οποίοι δεν μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν τη δύναμή τους.

 

«Πριμοδοτούν» ξένους προς τη ΝΔ, ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι ξανά με φαινόμενα τύπου Κωστή Στεφανόπουλου …

 

Οι μνηστήρες «γάιδαροι», οι οποίοι μάχονται για την ηγεσία, να είναι μονίμως ξένοι σε σχέση με τον «αχυρώνα» των ψηφοφόρων.

Όλη αυτή η αρνητική κατάσταση μόνον με έναν τρόπο αντιμετωπίζεται …

 

Με μια συσπείρωση αυτών που θίγονται και είναι οι δεξιοί. ΑΥΤΟ που πρέπει να γίνει σήμερα είναι ένα πανδεξιό «προσκλητή­ριο», για να μετατρέψουν οι ίδιοι οι δεξιοί τη ΝΔ σε «φέρετρο», μέσα στο οποίο θα «εγκλωβιστεί» ο «μητσοτακι­σμός» …

 

Ο «μητσο­τακι­σμός», ο οποίος στην πραγματικότητα θα μείνει με την πραγματική του «δύναμη», που είναι αυτή του κόμματος της Ντόρας …Μια απειροελάχιστη πολιτική «μειονότητα» της ΝΔ, η οποία όμως λυμαίνεται τα πάντα μέσα και γύρω απ’ αυτήν …

 

Αυτή είναι η λύση για ν’ απαλλαγούν οι δεξιοί απ’ αυτόν τον παρασιτικό μητσοτακισμό …Αυτή είναι η λύση για ν’ απαλλαγούν από τους «πειρατές» τού κόμματός τους…

…Πρέπει να «πλαγιοκοπήσουν» τη ΝΔ με ένα κόμμα πρώην νεοδημοκρατών βουλευτών, οι οποίοι «κόπηκαν» από τους Μητσοτάκηδες …και αυτό ν’ αποτελέσει «εγγύηση» ιδεολογικής «καθαρότητας» για τους ψηφοφόρους τους.

 

Δεν υπάρχει νομός, δήμος ή κοινότητα, που να μην διαθέτει επιφανείς δεξιούς, οι οποίοι απλά βρίσκονται στην «απ’ έξω», γιατί απλά είναι αντιμητσοτακικοί …

 

Γιατί είναι αντιπαθείς στους «πορφυρο­γέννητους» Κούληδες και τις Ντορούλες …

 

Παλιά στελέχη τής ΔΗ.ΑΝΑ ή της «Πολιτικής Άνοιξης», οι οποίοι εγκαταλείφθηκαν από τις «αποζημιωθείσες» ηγεσίες τους. Αυτοί μπορούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ν’ αποτελέσουν έναν συμπαγή «κορμό» στελεχών ενός καθαρά δεξιού κόμματος με φιλοδοξίες εξουσίας …Στελέχη, τα οποία κατέχουν τη γνώση τής εξουσίας …Στελέχη, τα οποία μπορούν να διαχειριστούν τα «φορτία» της.

 

Αυτό είναι απαραίτητο, για να μην αισθάνεται ο κόσμος ότι πειραματίζεται με άσχετους «Μπαρουφάκηδες», υπέργηρους Εμφιετζόγλου και γραφικούς Μπογδάνους …

 

Να μην αισθάνεται ότι, ψηφίζοντάς τους, ρισκάρει την εθνική του επιβίωση. Γιατί δεν το κάνουν αυτό άραγε οι δεξιοί πολιτικοί; …

 

Είναι «μικροί» στο πολιτικό «ανάστημα» ή μήπως φοβούνται;

 

Ποιους φοβούνται; …Πραγματικά κυβερνητικό κόμμα «στήνουν» με λίγα τηλεφωνήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο! …

 

Προσωπικότητες της Δεξιάς χρειάζεται, για να πάρουν το παιχνίδι επάνω τους …Πραγματικούς πατριώτες, οι οποίοι να μην τρομάζουν από τις απειλές των Πρεσβειών και του παρακράτους …

 

Να μην τους φοβίζουν οι εκβιασμοί των μητσοτακικών «πρέντατορ» …

 

Να μην τους παρασύρουν τα προβοκατόρικα «γαυγίσματα» των Καρατζαφέρηδων και των πωλητών «κηραλοιφών».

 

Τέτοιες προσωπικότητες —οι οποίες έχουν τη διάθεση ν’ αγωνιστούν για τα συμφέροντα του λαού και όχι για τα συμφέροντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του ανώμαλου Κλάους Σβαμπ— πρέπει να στηρίξουν οι δεξιοί …Να τους στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις!

 

Η Αποχή σήμερα ΔΕΝ αποτελεί επιλογή! …

 

Η Αποχή σήμερα είναι φυγομαχία και αδυναμία λήψης ευθυνών …

 

Η Αποχή αποτελεί επιλογή ΜΟΝΟΝ όταν υπάρχει μια στοιχειώδης δημοκρατική λειτουργία και το ποσοστό τής Αποχής θέτει υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητα μιας δημοκρατικής διαδικασίας.

 

Σήμερα αυτό ΔΕΝ υφίσταται …ΔΕΝ «παίζει», κατά το κοινώς λεγόμενο.

 

Η Αποχή έχει νόημα όταν «στέλνει μήνυμα» στους ισχυρούς τής εξουσίας, ότι οι πολίτες δεν θέλουν ν’ «ακολουθήσουν» τα παιχνίδια τους και να νομιμοποιήσουν τις αυθαιρεσίες τους …

 

Ένα «μήνυμα», το οποίο το στέλνουν οι πολίτες, προκειμένου αυτοί ν΄ αλλάξουν «πορεία» …σε μια κοινωνία στην οποία οι θεσμοί έστω και σε ένα βασικό επίπεδο «δουλεύουν» και η καθημερινότητα δεν επείγει.

 

Σήμερα —όλους αυτούς τους ισχυρούς— όλα αυτά δεν τους ενδιαφέρουν …Αυτά είναι «ψιλά γράμματα» γι’ αυτούς…

…Σήμερα τούς ενδιαφέρει να διατηρήσουν με οποιονδήποτε τρόπο τους «εκλεκτούς» τους στην εξουσία και να περάσουν πάση θυσία την πολιτική τους …

 

Να την περάσουν «χθες» —εάν αυτό μπορούν να το κάνουν— …Σήμερα τους αρκεί ακόμα και μια επίπλαστη νομιμοποίηση των μαριονετών τους μέσω των εκλογών και αύριο «ποιος ζει ποιος πεθαίνει».

 

Για όσο διάστημα οι ψευδοδημοκρατικές διαδικασίες θα τους δίνουν τη δυνατότητα να διατηρούν την εξουσία με τα νικηφόρα «λείψανα» των εκλεκτών τους —τύπου Μπάιντεν ή Ερντογάν—, δεν θα έχουν πρόβλημα να εμφανίσουν σαν δήθεν «δημοκρατικές» ακόμα και τις πιο φασιστικές πολιτικές …

 

Σήμερα τους ενδιαφέρει να «εκλεγούν» οι κατά τόπους Μητσοτάκηδες, Σολτς ή Μακρόν έστω και με μία ψήφο —και τα υπόλοιπα είναι εύκολα— …

 

Να εκλεγούν πάση θυσία οι συνδαιτημόνες τους στο WEF, οι οποίοι κατάφεραν στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας να μας κλείσουν στα σπίτια μας και να μας εμβολιάσουν υποχρεωτικά σαν τις αγελάδες …

 

Ούτε οι ΝΑΖΙ δεν είχαν να επιδείξουν τέτοιον απόλυτο κοινωνικό έλεγχο.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη μόνον την ψευδοδημοκρατική «βιτρίνα», την οποία τους την προσφέρουν μόνον οι εκλογές.

 

Μόλις αποκτήσουν την «ψευδο­νομιμοποίηση» που χρειάζονται, μπορούν στη συνέχεια να φέρονται ως δικτάτορες.

 

Έχουν μπροστά τους τέσσερα χρόνια να μην υπολογίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ …

 

Έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν τα ΜΑΤ και να χτυπάνε τον κόσμο, όταν αυτός διαμαρτύρεται για την μη τήρηση των προεκλογικών υποσχέσεων.

 

Το έκαναν και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί.

 

Ακόμα και οι μούρες τους αλλάζουν μετά τη «νομιμοποίηση» μέσω των εκλογών και την «άλωση» της Βουλής μέσω των ψεμάτων.

 

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι προεκλογικά παριστάνουν τους χαριτωμένους καραγκιόζηδες στα διάφορα Τικ-Τοκ, μετά τη λήψη τής εξουσίας μεταλλάσσονται σε απλησίαστους δικτάτορες.

 

Οι «γλείφτες» τής προεκλογικής περιόδου μεταλλάσσονται σε «Λουδοβίκους» την επομένη των εκλογών.

 

 

Αντιλαμβανόμαστε ότι για τέτοιους πολιτικούς και κοινωνικούς απατεώνες το μόνο ζητούμενο είναι να υφαρπάξουν την εξουσία …

 

Όπως-όπως να γίνουν οι εκλογές κι αυτοί ν’ αποκτήσουν το «άλλοθι» να καταλάβουν τα κρατικά αξιώματα …

 

Τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει.

 

Όλα τα «μηνύματα», που μπορεί να τους «στείλει» ο λαός μέσω των εκλογών, είναι γι’ αυτούς περιττά και στην καλύτερη περίπτωση αφορούν τους πολιτικούς αναλυτές ή τους κοινωνικούς επιστήμονες του μέλλοντος.

 

Εάν για την επίτευξη των στόχων τους πρέπει ν’ απωθηθεί η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων από τις κάλπες, δεν έχουν πρόβλημα να το υποβοηθήσουν …Δεν έχουν πρόβλημα να «σπρώξουν» τους πολίτες σε λάθος επιλογές …και, ειδικά σήμερα, η πιο λάθος απ’ αυτές είναι η ΑΠΟΧΗ.

Όλοι είδαμε τι έγινε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στο Κόσοβο …

 

Οι Σέρβοι επέλεξαν την ΑΠΟΧΗ, για να στείλουν ένα «μήνυμα» …και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να το λάβει.

 

Η ίδια η Ε.Ε. —η οποία παριστάνει δήθεν τον θεματοφύλακα της Δημοκρατίας στην Ευρώπη— αναγνώρισε τη νομιμότητα των δημοτικών εκλογών με συμμετοχή σε κάποιους δήμους τής τάξης τού 3%.

 

Τώρα τρώνε ξύλο οι Σέρβοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται στους δρόμους, αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς, ο νόμος είναι με το μέρος των παρανόμων, οι οποίοι αγνόησαν το «μήνυμα» και κατέλαβαν τα δημόσια αξιώματα.

 

Αυτό ήθελαν κι αυτό κατάφεραν …έστω και παριστάνοντας τους «κουφούς» στο παλλαϊκό «μήνυμα» της Αποχής.

 

Το ίδιο επιδιώκουν να κάνουν και σήμερα στην Ελλάδα.

 

Αυτοί, οι οποίοι ΣΗΜΕΡΑ επιλέγουν να στείλουν «μήνυμα» με την Αποχή, θα είναι εκείνοι που ΑΥΡΙΟ θα τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ!!! …

 

Ακόμα και μερικές δεκάδες ανθρώπων να πάνε να ψηφίσουν, αυτούς τους ενδιαφέρουν τα ποσοστά με τα οποία θα κατανεμηθούν οι ψήφοι τους …

 

Το «μήνυμα» των εκατομμυρίων που θα απέχουν δεν θα βρει κανέναν «παραλήπτη» …Απλά πράγματα!

Όλοι οι δεξιοί πρέπει να σηκωθούν και να πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν ό,τι δεξιό και πατριωτικό υπάρχει δεξιά κι αριστερά τής ΝΔ !!! …

 

Ό,τι έχει πιθανότητα να μπει στη Βουλή και ν’ αφαιρέσει ισχύ από τους προδοτικούς δεινόσαυρους του δικομματισμού …

 

Πρέπει να μπουν όσο το δυνατόν πιο πολλά κόμματα στη Βουλή …

 

Πρέπει η Βουλή να μετατραπεί σε μια πολιτική «Βαβέλ», η οποία ΔΕΝ θα τους επιτρέψει να περάσουν άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες όλες τις προδοτικές συμφωνίες που έχουν «προσυμφωνήσει» οι Μητσοτάκηδες και περιμένουν την ψήφο τού λαού για να τις υλοποιήσουν …

 

Πρέπει ο λαός να κερδίσει χρόνο, μέχρι να δούμε τι θα γίνει στο παγκόσμιο επίπεδο.

 

Είναι προφανές ότι ΔΕΝ έχουν χρόνο και γι’ αυτόν τον λόγο βιάζονται να περάσουν όπως-όπως τις πολιτικές τους.

 

Είναι προφανές ότι ΔΕΝ θ’ αντέξει για πολύ ο γέρο-Μπάιντεν, ο ετοιμοθάνατος Ερντογάν ή τα «ανδρείκελα» που αυτήν τη στιγμή κυβερνάνε τα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη …

 

Χρόνο δεν έχουν οι «εκλεκτοί» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και χρόνο πρέπει να τους «ροκανίσουν» οι Έλληνες πολίτες, προκειμένου ν’ αποφύγουν το «μοιραίο» !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΝ πρέπει να δώσουν ξανά στους «εκλεκτούς» τής Μέρκελ και του Μπάιντεν την έστω κι επιφανειακή «νομιμοποίηση» μέσω των εκλογών …

 

ΔΕΝ πρέπει να καθίσουν ξανά μαζί τους σε «δείπνο» εκλογικής νίκης, για να παίζει με τον «εγκέφαλό» τους ο Κούλης σαν ένας άλλος Χάνιμπαλ Λέκτερ …Ένας «Χάνιμπαλ» όχι και τόσο έξυπνος, αλλά σίγουρα τόσο τρελός! …

 

Του «γιατρού»! …στην κυριολεξία! Γελάει όλος ο κόσμος με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τα οποία στο μεγαλύτερο μέρος τους αφορούν την «παγίδευση» των δεξιών στη μητσοτακική «στάνη»

 

…Γελάει ο κόσμος με το «κόλλημά» τους μπροστά σε μια «πόρτα» ενός απερίφρακτου πολιτικού «χώρου» !!!

 

…Γελάει ο κόσμος με το «αδιέξοδό» τους μπροστά σ’ έναν αχανή πολιτικό «χώρο» !!!

 

 

Εάν κι αυτήν τη φορά δεν αντιδράσουν, τότε άνετα θα μπορέσουμε να τους πούμε ότι…

…είναι «ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ»!

 

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Πηγή

Προβολές : 604


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα