Εκλογές 25ης Ιουνίου: Η «ΝΙΚΗ» πέταξε από την πρώτη θέση τον Ι. Βαρώση και έφερε από τη Χαλκιδική υποψήφιο για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο των Σερρών!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Η «ΝΙΚΗ» πέταξε από την πρώτη θέση τον Ι. Βαρώση και έφερε από τη Χαλκιδική υποψήφιο για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο των Σερρών!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 Ιουνίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,613
Μοίρασέ το

 

 

Με μια απόφαση, που προκάλεσε ήδη αντιδράσεις των ψηφοφόρων, το κόμμα «ΝΙΚΗ», όχι μόνο πέταξε από την πρώτη θέση της λίστας τον κ. Βαρώση, αλλά έκρινε προφανώς ότι δεν υπάρχουν άξια και ικανά στελέχη από τις Σέρρες και έτσι έφερε ως «μετεγγραφή» από τη Χαλκιδική, τον κ. Ζώη Ζαρταλούδη.

 

Είδατε “ήθος” ο Νατσιός;;; Ή μήπως είναι δουλειά του βουλευτηρίου που ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ και ο Νατσιός “κάθεται σουζα, προκειμένου να γίνει βολευτής”;;;

ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ … ΜΗ ΣΕΡΡΑΙΟ;;;

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα γίνουν με λίστα, που σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι δεν θα επιλέξουν με σταυρό τον υποψήφιο της προτίμησής τους.

Οι αλλαγές στις λίστες από τα κόμματα, είναι σπάνιες, αλλά συμβαίνουν.

 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες, είναι οι αλλαγές στα ψηφοδέλτια και κυρίως στα μικρότερα κόμματα, καθώς τα μεγαλύτερα κόμματα επέλεξαν να μην προβούν σε αλλαγές.

 

Μία τέτοια αλλαγή συνέβη και σε ψηφοδέλτιο κόμματος στο νομό Σερρών.

 

Και δεν είναι μόνο ότι άλλαξε τις πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο, αλλά έφερε και «μετεγγραφή» από άλλο νομό για την πρώτη θέση, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν δεν θεωρεί άξιο και ικανό τον πρώτο σε ψήφους υποψήφιο.

 

Ο λόγος για το κόμμα «Νίκη», που πέτυχε στις Σέρρες, στις εκλογές της 21ης Μαΐου ένα σημαντικό ποσοστό και συγκεκριμένα 4,10%, ενώ πρώτος σε ψήφους ήταν ο κ. Ιωάννης Βαρώσης, με 2.044 ψήφους.

Με μια απόφαση, όμως, που προκάλεσε ήδη αντιδράσεις των ψηφοφόρων, το κόμμα «ΝΙΚΗ», όχι μόνο πέταξε από την πρώτη θέση της λίστας τον κ. Βαρώση, αλλά έκρινε προφανώς ότι δεν υπάρχουν άξια και ικανά στελέχη από τις Σέρρες και έτσι έφερε ως «μετεγγραφή» από τη Χαλκιδική, τον κ. Ζώη Ζαρταλούδη. Ο κ. Βαρώσης έμεινε στη δεύτερη θέση.

Με την πιθανότητα να εκλέξει η «ΝΙΚΗ» βουλευτή στις Σέρρες, το ερώτημα είναι κατά πόσο ένας Χαλκιδικιώτης γνωρίζει τα προβλήματα του νομού Σερρών και κατά πόσο θα μπορέσει να εκπροσωπήσει επαρκώς το νομό Σερρών.

Ποιος είναι ο κ. Ζώης Ζαρταλούδης

Ο Δρ Ζώης Ζαρταλούδης γεννήθηκε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι διδάκτωρ Βιολογίας (Εντομολογίας) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (Imperial College) απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
Εργάστηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας, από συστάσεώς του, επί 22 έτη στην εφαρμοσμένη γεωργική έρευνα, στο Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε σε πολλά εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα. Είναι μέλος της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος και του δικτύου DAISIE European Alien Species Expertise. Από το έτος 2003 έως το 2011 δίδασκε το μάθημα της Εντομολογίας (Γενικής και Ειδικής) στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε εθνικά και διεθνή περιοδικά και περιοδικά του Science Citation Index, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία στο αντικείμενό του (φυτοπροστασία και ολοκληρωμένη διαχείριση εχθρών και ασθενειών των φυτών) και είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας μεθοδολογίας παρασκευής καινοτόμων βιο-δραστικών σκευασμάτων φυτοπροστασίας.

Το έτος 2013 ίδρυσε την εταιρεία «ΑγροΟικοΣύστημα» όπου με προσωπική έρευνα τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει σημαντικές καινοτόμες συνθέσεις με την επωνυμία «BIOSHELL».

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται στον πρωτογενή κυρίως τομέα της γεωργικής παραγωγής. Η εταιρεία αυτή εισάγει τεχνολογικές καινοτομίες στη φυτική παραγωγή που αποτελούν εξέλιξη στην Γεωργία Ακριβείας.

 

Πηγή

Προβολές : 1,613


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα