ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ! Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το ΤΕΛΟΣ του πιστοποιητικού εμβολιασμού...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ! Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το ΤΕΛΟΣ του πιστοποιητικού εμβολιασμού...

30 Αυγούστου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:557
Μοίρασέ το

 

Ενόψει …εκλογών, η κυβέρνηση ξεκινά δειλά – δειλά την επιχείρηση «επιστροφή στην κανονικότητα», τόσο για την κοινωνία όσο και στα σχολεία…

 

 

 

 

 

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΟΣ… αυτό και τίποτε άλλο…

Η Κυβέρνηση του Κούλη, πνέει τα λοίσθια και ψάχνει ψηφαλάκια από τα ΖΩΑ…

Η γροθιά στο στομάχι, θα έρθει με την …οικουμενική συγκυβέρνηση “σωτηρίας”…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Αυτοί που έτρεξαν να πάρουν το πιστοποιητικό για να μπαίνουν στις ταβέρνες και στα μπαρ, δίνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία, να το βάλουν εκεί που ξέρουν…
Υ.Γ.2. Οι… “γονείς” που μασκοφόρεσαν τα παιδιά τους, να περιμένουν μεγάλα προβλήματα υγείας…
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…


Ενόψει …εκλογών, η κυβέρνηση ξεκινά δειλά – δειλά την επιχείρηση «επιστροφή στην κανονικότητα», τόσο για την κοινωνία όσο και στα σχολεία, στα οποία θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα τόνισε πως δεν θα επιστρέψουν στην καθημερινότητα μας τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία για περισσότερο από ένα χρόνια ήταν το «διαβατήριο» των εμβολιασμένων για να ζουν φυσιολογικά.

Όπου «φυσιολογικά» βάλτε την είσοδο σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα λιανικής.

Πλέον, δεν θα είναι υποχρεωτική η επίδειξη του πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο σε κλειστούς χώρους. Η κυβέρνηση με λίγα λόγια αρχίζει να αντιμετωπίζει τον κορονοϊό ως απλή γρίπη δεδομένου ότι πλέον υπάρχει η επιλογή εμβολίων αλλά και το ΕΣΥ είναι περισσότερο εκπαιδευμένο στον συγκεκριμένο ιό.

Εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλαγές θα υπάρξουν και στα σχολεία καθώς όπως είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η υποχρέωση που υπήρχε για μάσκα πλέον γίνεται… σύσταση.
«Η λογική, η οποία έχουμε είναι ότι στα πλαίσια που προσπαθούμε να μην έχουμε μέτρα τα οποία δεν χρειάζονται ή μέτρα υποχρεωτικότητας, αυτό να είναι και το μοντέλο στα σχολεία» είπε ο κ. Πλεύρης και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως τα τεστ πρέπει να είναι στοχευμένα και το κομμάτι της μάσκας να παραμείνει στη σύσταση και όχι στην υποχρεωτικότητα».

«Βούλησή μας είναι να μην λάβουμε περισσότερα μέτρα, από αυτά που βλέπουμε σήμερα. Εάν ληφθούν, θα είναι ήπια» κατέληξε ο Θάνος Πλεύρης.

 

Πηγή

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα