ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ!!! ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ!!! ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

17 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:479
Μοίρασέ το

 

Το χάος η παραπληροφόρηση και ο διχασμός ανάμεσα στους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ για τον σατανικό εχθρό έλληνες πολίτες, θα βαθαίνει.
Ενώ το σκοτάδι και ο εθνικός θάνατος θα απλώνονται οριστικά και αμετάκλητα πάνω απο την κοινωνία των παραδομένων και ανοιχτόσκελων, στρουθοκαμήλων.

Εις υγείες…… λοιπόν, αναλώσιμοι μου…

 

 

 

Αν όλα αυτά που παραθέτει ο Θοδωρής Παπαδερός δεν τα συνειδητοποιήσουμε άμεσα, και δεν αλλάξουμε πορεία, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ.
Ένα ρέκβιεμ που έκανε την πρεμιέρα του σε παγκόσμια πρώτη όταν υπογράφτηκε το πρώτο ΦΕΚ των ψεύτικων ανακεφαλαιοποιήσεων με την ανάλογη ΤΕΧΝΗΤΗ αύξηση του δημόσιου χρέους.
Και χτύπησε το καμπανάκι της πρώτης πράξης, με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου.
ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ?
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,
ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ
ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ, ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ, ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ,
ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ,
ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΚΟ
ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΔΕΔΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ…… ΛΕΕΙ….
ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΤΩΝ “ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ”.
Όσο πιστεύετε στο παραμύθι της μασονικής και ΜΗ ελληνικής κάλπης αγνοώντας με τον πιο απογοητευτικό τρόπο
– – το γεγονός της κατοχής των μνημονίων,
– – των εβραίων ως χειρότερο, μοχθηρότερο και σατανικά ύπουλο εχθρό της ιστορίας
– – της εβραϊκής ΑΑΔΕ ως ανώτερης της πρωθυπουργικής αρχής,
– – την επίσης εβραϊκή Singular στην οποία καταπατώντας κάθε ίχνος συνταγματικής νομιμότητας παραδόθηκε η διενέργεια του ιερότερου δημοκρατικού αγαθού, αυτό των εκλογών
αμέσως μετά
– – το πραξικόπημα της Παπαδήμιας κυβέρνησης αχυρανθρώπων και
– – την εφαρμογή του πρώτου μνημονίου….
– – Με αποτέλεσμα να μας δίνουν μια Ελλάδα και μια Κρήτη μονοφωνικά και πρώτη φορά στην ιστορία μπλε, απο τη χειρότερη των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ κυβερνήσεων όλων των εποχών
– – Να “”επανεκλέγονται”” απο τον εβραίο της Singular προκλητικά και χυδαία όλοι οι δοκιμασμένοι λακέδες της μασονίας απο το Μπέο μέχρι το Χαρδαλιά Χαλιαμπάλια, με το συνδυασμό τσίρκο. Μόνο την Τσίτα του Ταρζάν δεν είχε βάλει μέσα.
Όσο λοιπόν κάτω απο τις συνθήκες αυτές και αγνοώντας αυτές, εξακολουθούμε να στρουθοκαμηλίζομε, να διχαζόμαστε και να αναλωνόμαστε κάτω απο FAKE δοσμένα απο το Big Boss ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ πλαστικά εκλογικά ποσοστά, θεωρώντας τα ως αποτελέσματα που αποτυπώνουν τη λαϊκή ετυμηγορία και οχι το σαδισμό και τα θέλω του κατακτητή…
Το χάος η παραπληροφόρηση και ο διχασμός ανάμεσα στους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ για τον σατανικό εχθρό έλληνες πολίτες, θα βαθαίνει.
Ενώ το σκοτάδι και ο εθνικός θάνατος θα απλώνονται οριστικά και αμετάκλητα πάνω απο την κοινωνία των παραδομένων και ανοιχτόσκελων, στρουθοκαμήλων.
Εις υγείες…… λοιπόν, αναλώσιμοι μου…

 

Πηγή

Προβολές : 479


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα