Εκλογική βόμβα Rasmussen: Μαριονέτα ο Biden – Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι…άλλος

Εκλογική βόμβα Rasmussen: Μαριονέτα ο Biden – Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι…άλλος

20 Ιανουαρίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:717
Μοίρασέ το

 

Ένα ιδιαίτερα προκλητικό, που απεδείχθη αποκαλυπτικό, ερώτημα έθεσε η γνωστή αμερικανική εταιρεία δημοσκοπήσεων Rasmussen Reports στους ψηφοφόρους των ΗΠΑ εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου 2024.

Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να τεθεί το ερώτημα;;;
Λες και δεν ξέρουμε πως άλλοι κυβερνούν στις ΗΠΑ…
Και δεν είναι αυτός που … αποκαλύφθηκε…
Και ο … μπάμιας,  μπροστάντζα είναι…
ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι δυο πρώτες φωτογραφίες, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…
Η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών πιστεύει ότι δεν κυβερνά τις ΗΠΑ ο Biden – Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο Λευκός Οίκος 
Ένα ιδιαίτερα προκλητικό, που απεδείχθη αποκαλυπτικό, ερώτημα έθεσε η γνωστή αμερικανική εταιρεία δημοσκοπήσεων Rasmussen Reports στους ψηφοφόρους των ΗΠΑ εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου 2024.
Είναι γνωστό ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι Αμερικανοί ψηφοφόροι πιστεύουν πως ο νυν πρόεδρος Joe Biden είναι ηλιακά ακατάλληλος (σ.σ. 80 ετών) για να διεκδικήσει μία νέα θητεία στον Λευκό Οίκο.
Τώρα όμως προκύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο από το νέο ερώτημα, που έθεσε η Rasmussen στους Αμερικανούς ψηφοφόρους.

Η νέα έρευνα παρέχει πληροφορίες για τις αντιλήψεις των Αμερικανών σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού η πλειονότητα πιστεύει ότι δεν κυβερνά ο Biden.

Μαριονέτα ο Biden – Ο Obama κυβερνά τις ΗΠΑ

Η εταιρεία ρώτησε τους Αμερικανούς, εάν συμφωνούν ή διαφωνούν με τη δήλωση:

 

«Δεν κυβερνά ο Joe Biden στον Λευκό Οίκο. Είναι μαριονέτα μίας αριστερή διοικούσας επιτροπής… με επικεφαλής τον Obama».

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
Το 37% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι συμφωνεί «απόλυτα» με τη δήλωση, ενώ το 16% είπε ότι εν μέρει συμφωνεί.
Το αποτέλεσμα έρχεται παρά το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος έχει επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο μόνο λίγες φορές από την ορκωμοσία του Biden το 2021.
obama_biden.JPG
index_1.JPG

Ο Obama καθορίζει την πολιτική των ΗΠΑ – Δικαίωση Trump

Οι ερωτηθέντες δέχθηκαν επίσης μια παρόμοια ερώτηση σχετικά με το πόσο πιθανό πιστεύουν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama «επηρεάζει τις πολιτικές της κυβέρνησης Biden».

 

Περίπου το 63% απάντησε ότι είναι «πολύ» ή «αρκετά» πιθανό ο πρώην πρόεδρος να έχει επιρροή, με το 53% των Δημοκρατικών να συμφωνεί με τη δήλωση αυτή!
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πιθανολογούμενη συμμετοχή Obama στη διαμόρφωση της πολιτικής του Λευκού Οίκου δεν ευνοεί τον Biden.

 

Εξάλλου μόνο το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι βλέπει ευνοϊκά τον σημερινό πρόεδρο, ενώ το ποσοστό αποδοχής του πρώην προέδρου Obama παραμένει στο 52%, σύμφωνα με την ίδια εταιρεία δημοσκοπήσεων.
Ο πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Donald Trump έχει επανειλημμένα διατυπώσει τη θέση ότι ο Biden ελέγχεται από τον Obama, που δεν χαίρει καμία εκτίμησης στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων.

 

«Ποτέ δεν ήταν χειρότερα από ό,τι είναι τώρα η Αμερική υπό τον απατεώνα Joe Biden και το αφεντικό του, Barack Houssein Obama», έχει υπερτονίσει ο Trump.

trump_1.JPG
Oλιγαρχία οι ΗΠΑ

Παρά την πόλωση της αμερικανικής πολιτικής και τις συνακόλουθες ανταλλαγές λεκτικών πυρών των στελεχών Ρεπουμπλικάνων – Δημοκρατικών, μια μελέτη του 2014 διαπίστωσε ότι κανένα πρόσωπο δεν ασκεί πρωταρχικό έλεγχο στην κυβερνητική πολιτική στις ΗΠΑ.

 

Αντίθετα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι επιθυμίες των «οικονομικών ελίτ και των οργανωμένων ομάδων που εκπροσωπούν επιχειρηματικά συμφέροντα» συσχετίζονται περισσότερο με τα νομοθετικά αποτελέσματα, ενώ «η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει μικρή ή καθόλου επιρροή».
Οι ερευνητές υποστήριξαν ότι οι ΗΠΑ θα περιγράφονταν με μεγαλύτερη ακρίβεια ως «ολιγαρχία» παρά ως «δημοκρατία».

Η διοικούσα επιτροπή στον Λευκό Οίκο αποτελείται από γεράκια

Την άποψη περί διοικούσας επιτροπής στον Λευκό Οίκο, η οποία σύμφωνα με τους Αμερικανούς ψηφοφόρους υπάρχει με ή χωρίς τη συμμετοχή Obama, ενισχύει ο πρώην αναλυτής της CIA και συνιδρυτής της οργάνωσης, Veteran Intelligence Professionals for Sanity, Ray McGovern.

 

 

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Biden αποφάσισε την ενεργό συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο αντιπροσώπων στην Ουκρανία και τη σύγκρουση στη Γάζα προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή του αμερικανικού κοινού από τα νομικά του σκάνδαλα.

 

 

 

Ενώ το μέλος της ομάδας του, ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan είναι γνωστοί ως «γεράκια» ο Biden θεωρούνταν από καιρό μετριοπαθής και υποτίθεται ότι εξελέγη για να τερματίσει «για πάντα τους πολέμους».

 

 

 

Τώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει κανένα ενδοιασμό σχετικά με το να ρίχνει περισσότερη βενζίνη στις φλόγες των συγκρούσεων στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
«Τι κρύβεται πίσω από τη ριζοσπαστικοποίηση του Joe; Ο Biden έχει προσωπική συμμετοχή σε αυτό.

 

 

 

Τι εννοώ; Εάν ο Biden χάσει στην Ουκρανία, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί τους επόμενους μήνες είναι προφανές σε όλους, θα είναι αδύνατο να το κρύψουν. Εάν χάσει στην Ουκρανία, θα φοβάται ότι θα χάσει τις εκλογές και οι φόβοι του θα είναι βάσιμοι. Και αν χάσει τις εκλογές φοβάται ότι θα καταλήξει στη φυλακή»,τονίζει ο McGovern.

 

 

Εάν επιστρέψει ο Trump στην εξουσία το 2024 ή κάποιος άλλος Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος είναι σίγουρο ότι με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία θα ασκηθούν ποινικές διώξεις τόσο στον Biden όσο και στον γιο του Hunter.
«Τα στοιχεία δείχνουν ότι και οι δύο έχουν δωροδοκηθεί», επισημαίνει ο πρώην αναλυτής της CIA.

 

 

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Biden εδώ και καιρό ενώ τώρα υποστηρίζουν πώς έχουν στοιχεία και για την ανάμειξη και των δύο σε υποθέσεις δωροδοκίας.
Σύμφωνα με αυτά, η οικογένεια Biden «πουλάει» εδώ και καιρό την «επιρροή» του Joe Biden, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι πάντοτε κατείχε κορυφαίες θέσεις τόσο στο Κογκρέσο όσο και στον Λευκό Οίκο.

 

 

Τον Οκτώβριο του 2020, η New York Post δημοσίευσε συνταρακτικά στοιχεία για το λεγόμενο «laptop από την κόλαση», το οποίο πιθανώς περιείχε καταδικαστικά στοιχεία για τον τότε υποψήφιο για την προεδρία Joe Biden και τον γιο του.

blinken_sullivan_1.JPG
Ο βρώμικος ρόλος του Blinken

Ωστόσο, η ομάδα Biden έκανε ό,τι μπορούσε για να κρύψει το θέμα κάτω από το χαλί.

 

«Πράγματι, ο Blinken έπαιξε βασικό ρόλο στο να διασφαλιστεί ότι ο Biden θα κέρδισε τις εκλογές το 2020.

 

Τι έκανε;

 

Οι περισσότεροι δεν το θυμούνται αυτό, αλλά όταν ο φορητός υπολογιστής του Hunter Biden βρέθηκε και δόθηκε στο FBI, αυτό ήταν μία μεγάλη πρόκληση.
Λοιπόν, τι θα έκαναν πριν τις εκλογές; Τα στοιχεία έδειχναν ότι όχι μόνο ο Hunter συμμετείχε σε άσεμνες δραστηριότητες, αλλά λάμβανε δωροδοκίες με βιτρίνα τον πατέρα του και την επιρροή του.

 

 

Τι έκαναν λοιπόν οι Δημοκρατικοί. Ο Blinken τηλεφώνησε στον φίλο του Mikey Morrell που ήταν τότε αρχηγός της CIA και του είπε: “Γεια σου, Mikey, μπορείς να συγκεντρώσεις περίπου 50 πρώην διευθυντές της CIA και άλλα μεγάλα χρηματικά ποσά; Πόσοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι πληροφοριών υπάρχουν; Το μόνο που χρειάζεται να πεις είναι ότι ο φορητός υπολογιστής του Hunter φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μια επιχείρηση παραπληροφόρησης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών», αποκαλύπτει ο McGovern.

 

 

Μετά τη συγκάλυψη της ιστορίας του φορητού υπολογιστή από 51 απόστρατους ανώτατους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών, ο Joe Biden κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές.
Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το FBI γνώριζε πώς τα στοιχεία στον φορητή υπολογιστή του Hunter ήταν πραγματικά, πριν σβηστούν.

 

 

Σύμφωνα με τον McGovern, ο Joe Biden και σχεδόν όλοι οι στενοί του συνεργάτες ανησυχούν ότι θα λογοδοτήσουν εάν χάσουν την εξουσία, επομένως είναι πρόθυμοι να εμπλακούν σε επικίνδυνες στρατιωτικές περιπέτειες για να το αποφύγουν και να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 717


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα